Паническо разстройство - 56

• 36 510
  • 763
  •   1
Отговори
# 330
Някаква идея на какво може да се дължи висока горна граница при кръвно? Цял ден ми кънти главата отзад, високо.Мерих го и показа 138/60.Обикновено ми е 100-110 на 60-70.Пробвах мляко с канела да свалям, валидол, мента, глог и валериан,спада за малко и след малко пак.Хапче не смея да пия, да не падне долната граница много.

# 331
Някаква идея на какво може да се дължи висока горна граница при кръвно? Цял ден ми кънти главата отзад, високо.Мерих го и показа 138/60.Обикновено ми е 100-110 на 60-70.Пробвах мляко с канела да свалям, валидол, мента, глог и валериан,спада за малко и след малко пак.Хапче не смея да пия, да не падне долната граница много.
И при мен днес е така, незнайно защо. И ми се вие свят. Това е.

ГАБА с АД може. ГАБА не се усвоява, на добавка не преминава КМБ, така че няма нищо.

# 332
  • София

ГАБА с АД може. ГАБА не се усвоява, на добавка не преминава КМБ, така че няма нищо.
Съжалявам да чуя, че си така, дано разминава бързо и на теб и на всички ни!
Демек няма смисъл от приема на ГАБА, да не се подлъгвам, че би ми свършила работа и само да давам пари?

# 333
  • София
Как да съм спокойна за нещо, което не мога да променя и се отнася за здраве на близък и ми причинява ПА? Ох.

# 334
  • София
Как да съм спокойна за нещо, което не мога да променя и се отнася за здраве на близък и ми причинява ПА? Ох.
Мигла, аз бях така преди една година, бях се стегнала адски много тогава, накрая се сринах след цяла година хроничен стрес. Знам, че няма как да спреш да го мислиш, сигурно няма и как да го промениш, бъди подкрепа и помагай колкото можеш, но се опитай да пазиш и себе си.

# 335

Съжалявам да чуя, че си така, дано разминава бързо и на теб и на всички ни!
Демек няма смисъл от приема на ГАБА, да не се подлъгвам, че би ми свършила работа и само да давам пари?
A, аз го знам от кво е, ниска кръвна захар, режим, трениране и работен стрес. Не е драма, просто е досадно.
Ми не можеш. Помагай, прави каквото смяташ за нужно и спортувай да хвърляш стреса. Може и на риба да ходиш. Нещо хоби трябва!

# 336
  • София
Благодаря! 🤗💕Ще правя както пишете и дано помага.🙏

# 337
Някой с тежък дефицит на витамин д? И постоянна умора? Предполагам, че е от липсата на витамина. Личната не ме взима ама хич на сериозно. Моля, препоръчайте ми наистина добър витамин д. Благодаря ви!

# 338
Някой с тежък дефицит на витамин д? И постоянна умора? Предполагам, че е от липсата на витамина. Личната не ме взима ама хич на сериозно. Моля, препоръчайте ми наистина добър витамин д. Благодаря ви!
Аз съм доволна от спрея на better you с К2.

# 339
Аз също съм с тежък дефицит на витамин Д...бях и с дефицит на б12...но него го оправих долу горе...моето вит Д е 16 при реф.граници от 50-100 не си спомням мерните единици ..след 2 месеца прием на капките вигантол...почивка 20 дни и резултата е 21...сега си взех спрея на бетърю д 3000 + к2...пръскам по 3 впръсквания веднъж дневно всеки ден..
От какво може да се завишат леко еритроцитите и хемоглобина ми е 152...до сега все е бил до 144 максимум ..жената в лабораторията каза,че бил висок за жена,че трябва да е до 140...но пък референтните стойности са до 160...

# 340
  • София
Аз също ползвам на Better you по препоръка, но от скоро.Доколкото разбрах за него е важно да се пръска на лигавица - или от вътрешната страна на бузата, а ако не може да нацелиш там, пробвай под езика.

Надежда, моят хемоглобин също винаги е към горна граница, бъзикали са ме, че е като на мъж, не знам от какво зависи високата стойност, може би Георги ще се включи да обясни.

# 341
Да и на мен ми е интересно...дали може да е нещо от витамините б комлекс които пия...или по точно милгама Н...някъде прочетох,че от тях можело да е

# 342
Аз също съм с тежък дефицит на витамин Д...бях и с дефицит на б12...но него го оправих долу горе...моето вит Д е 16 при реф.граници от 50-100 не си спомням мерните единици ..след 2 месеца прием на капките вигантол...почивка 20 дни и резултата е 21...сега си взех спрея на бетърю д 3000 + к2...пръскам по 3 впръсквания веднъж дневно всеки ден..
От какво може да се завишат леко еритроцитите и хемоглобина ми е 152...до сега все е бил до 144 максимум ..жената в лабораторията каза,че бил висок за жена,че трябва да е до 140...но пък референтните стойности са до 160...

Моите еритроцити също бяха завишени 3 месеца подред,приемах б12 спрея пак на бетърю, след 2 месеца бяха спаднали.Но не съм сигурна колко имат връзка.Друго не бях приемала в този период.

# 343
Да и аз пих периферн 40 дни...и той е с б комплекс...сега милгама Н от един месец...като десет дни я пиех 3х1 а сега е 2х1

# 344
А с какъв витамин б оправихте дефицита? Чувала съм, че само с инжекции се оправя…

Общи условия

Активация на акаунт