Паническо разстройство - 56

• 36 230
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Георгий, питах, защото се чудих дали нямат някакво много дразнещо от към стомаха взаимодействие, ако се пият едно след друго Simple Smile

Enyo, да, пих още 1/2 на обяд днес
Това с краката съм го имала отдавна като ми откриха, че е от дисковата херния, от няколко години не се е проявявало, напомняло е за себе си, но в много лека, незабележима форма, та мисля, че не е на нервна почва, защото и ксанакс като пия не ми ги отпуска
Въпросът е, че продължава много време и ми пречи да функционирам нормално и това ми усилва тревожността и става тотално омагьосан кръг. Вече съм в ужас да не мине в графа хронично, то какво ли не правих и пих за това вече близо 3 месеца и нищо не помага за момента. Надеждата ми е в АД по-високата доза, че може малко да потуши сигнала от мозъка за това дразнене

# 631
  • София
Венчо, сега като те прочетох, се улавям,  че постоянно си натискам ноктите на ръцете, докато гледам нищо или чета...
Напоследък не подскачам при внезапен шум. Което ме радва.
Чета, че пиете неща, които на мен не са ми ги давали. Чудя се какво означава това, защо пием различно, а имаме еднакви оплаквания. Също моят психиатър този път ми даде друг АД ( асентра) , а не познато, което съм пила. Първия път пък ми беше дал сероксат и атаракс. При предишната криза ми беше дал анафранил и амитриптилин. Бързо ме оправиха и си мислех, че повече няма да имам проблем. Защо всеки път различно ми дава? При леки състояние съм пила алора, деанксит, неуропан пак по схема.

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 00:07 от Мигла

# 632
  • София
Венчо, усещаш ли нещо по-различно след увеличената доза на стимулотона? Или може би е рано като първи ден...

# 633
  • София
Венчо, усещаш ли нещо по-различно след увеличената доза на стимулотона? Или може би е рано като първи ден...
Да ти кажа не забелязах нищо по-различно, но сякаш два часа след половинката ми се приспа много и дремах

# 634
И аз в момента съм болна с температура кашлица и гълтам кво ли не дано бог ми е на помощ😪😪😪

# 635
  • София
Nikita, това ми звучи като да е от вируса. Пий и витамини и пробиотик наред с другите хапове за вируса

# 636
Напомням, че популяризирането на фейсбук групи и групи в други социални медии и форуми са забранени в бг-мамма. Забранени са и последователните постове. Имате възможност за редакция до 24 часа от публикуването на предишния си пост. Моля, възползвайте се от нея вместо да пускате втори пост, последователен на предишния Ви. Забранено е и препубликуването на информация, премахната от модератор.

# 637
Здравейте!Аз може би не съм за тази тема,но живо ме вълнува.Преди време бях на Ципралекс+Флуанксол.След 1 година спрях Ципралекс,но не се чувствах добре и продължих с Флуанксола на своя глава.Скоро получих поредната хипертонична криза и заедно със старите хапчета го спрях.В началото се чувствах ужасно.Сега започвам да влизам в релси,но смятам,че може да ми бъде полезна темата.Благодаря за споделения опит.
ПП. Успях да вляза във групата във Фейсбук,за което Благодаря.

# 638
Vencho, аз си беля кожичките на ноктите още от студентските години. Доста време бях спряла, но при напрежение и тревожност се усещам, че го правя. Дори започнах да ходя редовно на гел лак за да спра и има ефект.
Аз вече 3-та нощ успявам да спя. С този ксанакс, който ми включи пси май ми се притъпи тревожността и сърцето спря да се обажда.
Искам да попитам към флуанксола има ли привикване и спирането, как трябва да става? Трябва ли да пия кснакса, серопрам и флуанксол на разстояние от едно от друго?

# 639
Vencho, аз си беля кожичките на ноктите още от студентските години. Доста време бях спряла, но при напрежение и тревожност се усещам, че го правя. Дори започнах да ходя редовно на гел лак за да спра и има ефект.
Аз вече 3-та нощ успявам да спя. С този ксанакс, който ми включи пси май ми се притъпи тревожността и сърцето спря да се обажда.
Искам да попитам към флуанксола има ли привикване и спирането, как трябва да става? Трябва ли да пия кснакса, серопрам и флуанксол на разстояние от едно от друго?
Аз пия флуанксол със стимулотон сутрин и ги пия заедно. За ксанакса не знам.

# 640
Здравейте!Аз може би не съм за тази тема,но живо ме вълнува.Преди време бях на Ципралекс+Флуанксол.След 1 година спрях Ципралекс,но не се чувствах добре и продължих с Флуанксола на своя глава.Скоро получих поредната хипертонична криза и заедно със старите хапчета го спрях.В началото се чувствах ужасно.Сега започвам да влизам в релси,но смятам,че може да ми бъде полезна темата.Благодаря за споделения опит.
ПП. Успях да вляза във групата във Фейсбук,за което Благодаря.
И аз съм по този път. Спрях АД по схема, оставих флуанксола на моя глава, и след боледуване, го спрях по принуда т.е. не го пих по време на болегуването и съответно го броя за спрян. За колко време влезе в релси?
Възможно ли е при спиране на АД и флуанксол да ми се разбърка цисъла? Прицапва ми вече 15-ти ден.

Лиана, флуанксолът се спира с намаляване на дозата по схема, макар че е индивидуално. Тук са споделяли някои, че са го спряли от раз.

# 641
Здравейте, включвам се след доста години. През 2015  получих първата си криза и пих ципралекс за около 10тина месеца.
До преди два месеца почти не съм имала проблеми или ако съм имала съм взимала валидол. Но декември месец получих отново сериозна криза. Родих през 2021г и от тогава постоянно се притеснявам за себе си, за детето, за роднини. Имам постоянно черни мисли. Като тръгнем на път се притеснявам. Детето постоянно е с мен, защото се притеснявам да го оставам. За себе си постоянно се притеснявам, че ми има нещо. Отидох при добър психиатър и ми изписа отново ципралекс. Приемам го вече месец, но отново на моменти имам подобни състояния, знам че е кратък още периода на прием, но и ще се побъркам вече.
Извинявам се за дългия пост.
Ще бъда благодарна на всякакви съвети и подкрепа, че не съм само аз така. Искам всичко да е нормално, да си живея живота спокойно, принципно не се спираме да пътуваме и излизаме със съпруга ми, а напоследък нямам желание, страх ме е да не получа криза пак.

# 642
  • София
Здравейте, включвам се след доста години. През 2015  получих първата си криза и пих ципралекс за около 10тина месеца.
До преди два месеца почти не съм имала проблеми или ако съм имала съм взимала валидол. Но декември месец получих отново сериозна криза. Родих през 2021г и от тогава постоянно се притеснявам за себе си, за детето, за роднини. Имам постоянно черни мисли. Като тръгнем на път се притеснявам. Детето постоянно е с мен, защото се притеснявам да го оставам. За себе си постоянно се притеснявам, че ми има нещо. Отидох при добър психиатър и ми изписа отново ципралекс. Приемам го вече месец, но отново на моменти имам подобни състояния, знам че е кратък още периода на прием, но и ще се побъркам вече.
Ще бъда благодарна на всякакви съвети и подкрепа, че не съм само аз така. Искам всичко да е нормално, да си живея живота спокойно, принципно не се спираме да пътуваме и излизаме със съпруга ми, а напоследък нямам желание, страх ме е да не получа криза пак.
Дай време на ципралекса да ти подейства. То това е тревожността, да не живеем в настоящия момент, а все да се притесняваме за бъдещия, аз също съм така и все си мисля лошото. Твърдя, че съм реалист, но май си станах песимист

# 643
Дай време на ципралекса да ти подейства. То това е тревожността, да не живеем в настоящия момент, а все да се притесняваме за бъдещия, аз също съм така и все си мисля лошото. Твърдя, че съм реалист, но май си станах песимист
Не ви ли помагат хапчетата, не знам от кога пиете и дали пиете, но аз се надявам все че скоро ще се подобря.

# 644
Някой друг да се чувства с пияно замазано съзнание от тревожност?

Общи условия

Активация на акаунт