Страшки от форума - 4

• 71 477
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
# 691
Благодаря!

# 692
  • София
"Вирусоложката и епидемиоложката" продължава със страшките:
Цитат
По вероятно да се разболеете от Тетанос от стар бойлер в България,...

# 693
Доктор Иванова. Няма празно.

# 694
  • Далечният изток
Ееее... Коя е? Ужас.

# 695
Завиждате на образованието на госпожата, анцузи такива. Редактора на телефона чудеса прави, когато си толкова образован. Или образуван трябва да напиша?!

# 696
Да се гръмнем дружно, да демонтираме бойлерите и да вадим бързоварите.

# 697
Да се гръмнем дружно, да демонтираме бойлерите и да вадим бързоварите.
Ти знаеш ли какво неща живеят в бързоварите? Образовай се експресно, не се излагай, къпането е оувъррейтед.

# 698
Викаш и веднъж в неделя е много. Ай няма нужда. LaughingLaughing Хората се избират по феромони, ако се къпем, как ще се надушим?! Laughing

# 699
Потребителката раздава здравни съвети на кило.
Четох я скоро в една тема как “предписваше” кортикостероиди с такъв замах, че личната ми даже ще се засрами.

Много вреден потребител, учудвам се, че такива съвети се толерират от модераторите.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 22:31 от Threemafan

# 700
    Олеле, вярно. Тъкмо се чудех от къде ми е позната. Даже кортикото бяха инжекционно. Rolling Eyes

# 701
    Олеле, вярно. Тъкмо се чудех от къде ми е позната. Даже кортикото бяха инжекционно. Rolling Eyes
    Добре поне че не ги е "предписала" венозно. Laughing
    То, че всички взехме да разбираме от вирусология по неволя е едно на ръка, ама тука работата вече е дебела. Smile

Последна редакция: нд, 09 юни 2024, 14:17 от Sysly

# 702
    Тоа Тетанос / изписано с главна буква/ ми прозвуча като нЕкой брат на Танатос Joy

# 703
    Цитат
    Все пак съм учила вирусология и епидемиология и въобще знаете ли какво е легионска болест.За да хванеш легионска болест...

И без това имам съмнения за автентичността на този профил, но тук съвсем ме "развесели".

В смисъл? Това е стар потребител, с предишни профили, но не е мултиакантинг.

# 704
    • София
    Имам предвид трол, не мултиакаунт.
    Нищо, написано от него, не ми се връзва.

Общи условия

Активация на акаунт