Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с запушването на гърдите?
Какво представлява жълтата коричка върху зърната на гърдата по време на бременност?
Как да лекувам вагинални гъбички по време на кърмене?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с запушването на гърдите?
За да се справите със запушването на гърдите, препоръчваме прилагането на горещи компреси, изцеждане и използване на лецитин. Важно е обаче да избягвате прекомерното изцеждане, което може да доведе до свръхпроизводство на мляко. Освен това е от решаващо значение да се консултирате с консултант по кърмене за персонализирани насоки и подкрепа.
-
Какво представлява жълтата коричка върху зърната на гърдата по време на бременност?
-
Как да лекувам вагинални гъбички по време на кърмене?
-
Възможно ли е производството на кърма да намалее по време на заболяване от COVID-19?
-
Как да се справя с болката при кърмене?
Бебето яде едната докато започне да се успива и вече не иска. Преобувам, изправям, давам другата. Суче 2-3-4-5-10 Мин. Следващия път менкам. До тук супер - тя е щастлива, гърдите ми - също.
но не мога да се преборя за още малко 😞 Когато цедя следвам схемата 7-5-3 на всяка или 10мин едната и 10мин. другата. Гледам поне ведъж през нощта да имам изцеждане. През деня ми е много трудно да намеря време с това будене на 45 мин. Обмислям да инвестирам в хендс фрии помпа, за да не съм вързана за контакта. Лактил 2ра опаковка, чайове, храня се добре, пия течности. Виждам полза от рицинус. Ако има запознати дали мога да го приемам по-продължително? Направих 3 дни 3х5 гранулки и спрях. Стана много дълго, блогодаря на изчелите и тези които ще дадат мнение 🙂