Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 977
  • 767
  •   1
Отговори
# 315
Същата е май

# 316
Приличат си много, но май втората с коланчето е от по-плътен плат, отделно и ръкавите ми се виждат различни, но...не мога да го твърдя.

# 317
На втората снимка сякаш ръкавът е разкопчан.
Шерилин, обемна бяла риза имам от твърда материя и е мъжка на Бенетон. Нося я по много начини- с колан, с отворени копчета  горе и вързана, с топ и разкопчана, наполовина разкопчана, с единия край запасан в дънки, абе много варианти. Супер практична дрешка ми е, едва ли ще сгрешиш ако я вземеш.

# 318
В крайна сметка поръчах. И два колана. 🤣 Имам да чета три учебника, възлизащи на 800 страници общо. А аз какво правя? Поръчвам кожени клинчета и ризи от ХМ!

Мерси за отговорите, дами! 🤗

# 319
  • София
Аз тази риза я имам - първата. Дългичка е, но е много хубав плат, плътен, не прозира.
И сега се замислих, че точно с кожения клин, който препоръчвахте в темата мнго хубаво ще стои. Ох, само клин нямам.

# 320
  • Русе
Почти същата. С много малки разлики в кройката
Момичета, в чуденка съм.
Смятате ли, че тази риза:

е същата като тази с колана:

Докато си разглеждах, попаднах на коланчето... и съответно си представих комбинацията от ризата и кожения клин. Според вас същата риза ли е?

# 321
Аз тази риза я имам - първата. Дългичка е, но е много хубав плат, плътен, не прозира.
И сега се замислих, че точно с кожения клин, който препоръчвахте в темата мнго хубаво ще стои. Ох, само клин нямам.

..... и чизми Satisfied

# 322
  • София
Ха-хаа. Joy  да, изтървах ги, няма моя номер.

# 323
Здравейте! Да се похваля за зелената хавлиена чанта много ми хареса.Също не успях да забърша ментовата и поръчах жълта много сладка.
Неуспявам да прикача снимки за което се извинявам.
Благодаря!

# 324
Ейй и на мен си ми харесва много зелената хавлиена чанта. Ама друго си е да не си сам))
Иначе...днес ходих до Еконт и си взех поръчката
да дам отчет, не че някой ги е поръчвал, ама...

синята тениска е добре, поръчах С и ми е леко свободна дори, но е добре, не е много плътно трикото, за лятото е добре, хареса ми и с 3.4 клин тъмносин ще си пасва добре за морето си мисля, че и навън, препоръчвам я, в момента има също С и ХС на 12лв са

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0961323012.html

този халат е направо трепач)) Запазила съм в любими и пижамката, ама чакам да я намалят подходящо. Много ми хареса , има връзки отвътре да не се отваря и колан отвън. За лятото е супер материя, много приятна, лека, бе изобщо...да излезеш на тераса и се наметнеш да не ти е неудобно с леки нощници или къси тениски, бе..супер е, направо...а с пижамата и да си по - добре с обзавеждане и т.н. направо ...си е лукс-материя, цвят, всичко
препоръчвам го, ама зависи, не всеки би харесал такова нещо, та...

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1114048002.html

това долнище поръчах Л и ми е добре, не са уголемени. Не е памучно, изкуствена материя, но май прохладно ще държи, не знам, добре стои, точно ми е, цветът е много хубав (аз много не харесвам зелено за дрехи, ама за чантата сламената се връзва идеално)

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1028142002.html

И Тета е виновна и Дева за тези суитшърти като се разписали , а аз нямам ни един и поръчах този Л само имаше и не знам колко обемен да е , ама...поръчах вече, нямаше М

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1058833004.html

# 325
Момичета, да сте виждали такова дамско палтенце:

# 326
Фани, малко глупав въпрос, ама… ти в пералня ли си переш кожените клинчета? Гледам етикета 30 градуса на ръчно пране. А аз нищо не пера на ръка. Имам някои щадящи програми на пералнята и обмислям да ги ползвам. Ти пускаш ли ги в пералня?

# 327
Не съм Фани, но понеже имам кожени панталони от НМ - да кажа, пера ги в пералня на градуси според етикета, нямам проблеми с тях.

# 328
Ами още не съм ги прала. То скоро ги купих и сложих по един път. Ще ги завъртя по още един и тогава ще ги пера, ама и аз не знам как да си призная. Мисля на ръка, то пък колко да се уморя да ги натопя и изплакна. С центрофугата не знам на какво ще станат и ме е страх.

# 329
Ако имаш програма без центрофуга, която спира с опция после само за източване на останалата вода в барабана- ползвай нея. И може в мрежа за пране, обърнат клина наопаки(с мъхестото навън).

Общи условия

Активация на акаунт