Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 988
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
Феникс, благодаря, ама..цяла пералня за 2 клина да въртя..ще видя.
Аз съм замръзнала на една програма и аз не знам каква е на 30гр. и на 100 центрофуга (нея я нагласям) Моята е някакво старо шесто чувство. Хич ме няма в техниката и така си стоя и всичко така си пера. Няма да хабя ток за 2 неща дето..обръщам , натопвам, изплаквам и мятам, за 5 мин. няма работа. Мисля така да правя пък да видя. Досега не съм имала кожени панталони , поли съм имала и...не съм ги прала))

# 331
Е, няма два клина да въртиш, разбира се, допълваш с каквото е подходящо за ниска температура 🙂.
Онзи ден, че да съм по темата все пак, поръчах две калъфки за възглавници, с лиосел и памук (последни бройки бяха), надявам се да са хубави, чакам ги тези дни.

# 332
Аз изпрах клиновете на 30 гр.и ниски обороти. Имам си една програма за 20 Мин. и в нея пускам деликатни неща. Нищо им няма.

# 333
Благодаря ви!
Аз просто не нося дрехите, преди да ги изпера. Винаги пера всичко чисто ново, освен чорапите.

И за две-три неща въртя пералня. Пуснах го клинчето на кратка програма за деликатни тъкани с едни блузи и нищо му няма, чакам го да изсъхне и понеделник съм с него! ❤

# 334
  • София
Преди да ги върна, да ги предложа тук. Много са изгодни:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1010033001.html

Ще връщам два пакета М. Не са пробвани. Може би и 1 пакет Л. Другият пакет се тества в момента. Simple Smile Лентичката отгоре е доста стегнат ластик, който няма голяма вероятност да се отпусне.

# 335
За пръв път върнах дрехи и имам ваучер. До колкото съм чела тук той важи за 1 продукт, така ли е все още?
А ако имам два продукта в кошницата, предполагам важи за по-евтиния?

# 336
Мисля, че беше върху цялата поръчка, ама съм забравила.
Или е върху по-скъпи, но определено не на най-евтиния.
Все пак и друг да каже.

# 337
За един важи, по-скъпия. И, ако е хартиен, може да не хваща на намалени. Пробвай.

# 338
Отдавна не съм поръчвала от тук. Кодовете са само от торби , нали? Няма ли нещо действащо в моменто друго?

# 339
О, Спарки! Hug
До днес е намалението, ако успееш да хванеш нещо. Да, само от торби, няма други кодове.

# 340

Само това чакам аз вече.

# 341
О, Спарки! Hug
До днес е намалението, ако успееш да хванеш нещо. Да, само от торби, няма други кодове.

Оф не е намалено. Искам ленени чаршафи😞 ама малко поне с нещо са ги намаля

# 342
С нов профил дават веднага 10%.
Но няма БД, трябва да сложиш нещо до 50 лв.

# 343
Те лененити чаршафи са си с БД сигурно:D

# 344
Поръчах този колан
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1063833001.html
Харесва ми уж, но не мога да си увъртя около главата как точно се връзва. Гледам снимката и не мога да направя същото. Да сте срещали клипчета на подобни да тренирам пред огледалото Grinning

Общи условия

Активация на акаунт