Пазаруване от HМ, тема 61

• 34 029
  • 767
  •   1
Отговори
# 345
Аз имам почти същия от преди 2г, само токата е във форма на сълза. Почти като на възел го правя, дойде ли или го чакаш?

# 346
Дойде ми худито и капелата за плажа Grinning

Капелата и тя е цвят избелели бабешки гащи, но за 6 лв..карай, няма да придирям, а и то хубавият кон и под скъсан чул си личи Joy

Худито ми стана.

# 347
Тия долнища, които купих отдавна, но им дойде реда, са от тънко трико и от Л размер станаха ХХЛ... Изторбиха се от всякъде, добре че са за спане.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0827792013.html

# 348
Тези колани не знам как се връзват, ама предполагам е като връзка нещо -промушваш отдолу или не знам...
Тете, тази шапка не е ли дебела бре за плаж, иначе е много хубава. Какво е това худи - муди.
Гледам, че на много неща са върнали старите цени и няма намаление, въпреки наличността. Плажните чанти са вече без намаление, както и други неща.
Аз снощи след два месеца чудене се престраших, че ми свърши тъмносиньото и само бежаво имаше Л номер от този пуловер, точно бях получила и заветния талон от 5лв бонус не знам откога имах право на него ...та 95лв. ми излезе и това ще е най-скъпият ми пуловер, ако не ми стои добре ще се гръмна вече.
ей този , сега е на нормална цена, синият още е намален, ама ми взеха номера и поръчах този с намалението снощи
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1032297001.html

# 349
  • София
Много е хубав Фани, даже тъмносиния повече ми харесва, после ще кажеш как е. Мен тези винаги ме боцкат, та затова се възпирам.

# 350
Аз не обичам копчета и този хич не е мой модел, ама хич....но важното е да харесва на когото трябва Simple Smile

ПС...Фани, худито е суитчер. Футер, худи..разни таквиз сложни думи чувам аз от младежта, та ги вкарвам в употреба...

Сега като отбеляза, верно може леко дебелжка да дойде шапката, но  то каквато и да скложа лятос, все ми топли, но аз упорито си ги държа на главата, защото не ща да ме пече по тиквата и да слънчасам, и не ща да ми пече ботевското чело, за това държа на козерка. Освен това не ми блещи на очите слънчака...

Последна редакция: пн, 23 яну 2023, 11:25 от teta75

# 351
Поръчах този колан
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1063833001.html
Харесва ми уж, но не мога да си увъртя около главата как точно се връзва. Гледам снимката и не мога да направя същото. Да сте срещали клипчета на подобни да тренирам пред огледалото Grinning
Който е връзвал черния колан за снимката и той не знае как се прави Innocent
Бежовия има по-хубава снимка и по-хубаво връзване.

# 352

Само това чакам аз вече.
Ризката е разкош! Доста е обемна, с горница я пробвах и е много мекичка. Цветовете й са супер свежи на живо, аз си харесвам шаренийки.

# 353
Не я видах на живо...що не фотвате бе, дами....Simple Smile

# 354
Четох много отзиви за пуловера. Не бокал, но и аз на голо няма да го нося. Синият и на мен повече ми харесва,  ама свърши моят номер. Чаках още да ги намалят и като видях че ми няма синият  номер се метнах бързо на бежовия.

# 355
  • Mostly in my mind
МОМИЧета, имам 10 % отстъпка за рд. няма да я ползвам. ако някой иска нещо, да каже. имам и бд. не важи за намалени.

# 356
И аз имам РД след няколко дни, но намаление йок. На самата дата ли го дават и май не се комбинираше с друго, нали?

Скоро писах за тази капитонирана шапка с козирка, взех розовата и много ме кефи, но ще си я ползвам сега или може би на пролет най-много. За лятото мисля, че е дебела. Аз и като цяло не нося шапки лятото, освен на плажа и то капели.
Най-после имам ваучер -5лв, чудя се за какво да го изхарча Grinning Някаква рокля за девойката ще е пак Grinning

# 357
То и аз за плажа я глася, дано да стигна до там де...
Да кажа..С взех, но ки е нормална, разширих отзад леко и ми заспа на чутурата Grinning..ако трябва, мога и да меря...

# 358
  • София
Много е готина ризата, Bobchita. Браво! Веднага ми грабна окото, но аз нямам къде да нося такава, а дъщерите са на черна вълна.

# 359
  • Mostly in my mind
Рафаела, на датата, да.

Общи условия

Активация на акаунт