Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 876
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
Аз съм  с 1216т. Натрупах вчера 56т и минах 1200т, което означава, че трябва да имам нов ваучер за 5лв, но нали ги пращат след 30дни, а на мен дотогава ще ми нулират точките. Та не знам как ще процедират. Досега винаги са ми изпращали ваучерите, даже получавам и мейл, че имам нов ваучер и докога е валиден.

# 586
Според мен ще пратят ваучера.

# 587
Ще го пратят, аз получих един около три дни след поръчка и достигане на нужните точки.

# 588
  • София
Издебнах, сега се появи S от една пижама дето я дебна за дъщеря ми и с ваучера от 5 лв я поръчах.

А вчера с ваучера за 25% поръчах ето тази риза за мен, много ми хареса и нея я дебна отдавна, но тъй като е от другия профил с 0 точки, я поръчах до магазин.

# 589
Пристигна спалния комплект с континентите, супер е.
Това якенце също е много хубаво, но ще е малко на господина до пролетта. Просто цената ме изкуши, но ще го връщам. Ако някой си го хареса да пише преди да го пратя.

# 590
  • Русе
Чудесна инициатива. Имате ли идея хората, които не са от София и Пловдив как могат да изпратят?
Малко off...
Всеки от нас има запазени, но вече неносени дрехи. Ето една инициатива, с която можем да помогнем на нуждаещите се, via Manol Peykov, FB:
Скрит текст:
Hай-тежко ударени са градовете в Северна Сирия, които са управлявани от противниците на Асад; до много от местата спасителни екипи все още не са достигнали (чуждестранни на този етап не се допускат, там действат само местни сили, добили сериозен опит в спасяването на хора по време на продължаващите няколко години сражения).
Най-непосредствените им нужди са сведени до три основни неща:
■ Топли дрехи (за разлика от Турция, която от днес спря да приема стари дрехи, в Сирия няма такова ограничение);
■ Спални чували, одеала, палатки;
■ Храна: варива (ориз, боб, леща, нахут), захар, консерви (без свинско и риба тон)
● Ръкавици, якета, шалове, шапки, пуловери, чорапи, бельо (н о в и за Турция, ч и с т и за Сирия).
Ето и адресите на временните ни пунктове за събиране на дарения (утре ще работят от 10:00 до 17:00):
(София)
Агенция Маккан
ул. Шипка 23
София 1504
тел. +359 885 999 766
(София)
Езиково училище “Интелект”,
филиал \\\\\\\"Лозенец\\\\\\\"
бул. Черни връх 70-72, ет. 1
тел. 0878 794 231
еmail: lozenetz@intellect.bg
(София)
филиал \\\\\\\"Младост\\\\\\\"
ж.к. Младост 2, бул. Андрей Ляпчев 261А, вх. 2, ет. 1
тел. 0876 977 966
еmail: mladost@intellect.bg
(София)
филиал \\\\\\\"Борово\\\\\\\"
ул. Топли дол 1А, ет. 2, ап.3
тел. 0878 305 930
еmail: borovo@intellect.bg
(Пловдив)
Манол Пейков
ИК Жанет 45
бул. Ал. Стамболийски 9
4004 Пловдив
тел. 0889 377 723

# 591
  • Пловдив
Може да пратиш по куриер.

# 592
Пристигна спалния комплект с континентите, супер е.
Това якенце също е много хубаво, но ще е малко на господина до пролетта. Просто цената ме изкуши, но ще го връщам. Ако някой си го хареса да пише преди да го пратя.

Това якенце е страхотно! Ние го имаме от есента и си го износихме, бях го взела на редовната цена. Ще бъде много удачно и за предстоящата пролет. Препоръчвам с две ръце! Innocent

# 593
Да ви напомня за чорапите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 594
Сякаш може да ги забравим! Където се обърна и ги виждам, но не, няма да се предам на тая мода, оставам си старомодна🙄

# 595
И аз така, Бобчи! Демоде ще съм. Sunglasses

# 596
И аз към вас, цяла група ще станем. Има разлика между естетично и модерно, поне в моите очи.

# 597
  • have faith and be patient ..
Преди малко получих така бленувания от мен ваучер от 5 лв.. Съчетах го с 25% и голямата госпожица се сдоби с полар за 10 лв...

# 598
Те докога бяха тези 25%? Че и аз имам.

# 599
  • Бургас
До 19.02 май бяха.

Общи условия

Активация на акаунт