Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 873
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
Мъжът ми имаше 25% в неговия профил с 35 точки, аз в мия с почти 1300 - нищо. Все пак детето се уреди с нови пижамки.

# 601
  • Бургас
Якенце за дъщеря ми поръчах аз. С 25% и ваучер от дрехи дойде на 23,60 лв

# 602
  • София
Момичета, знаете ли дали на каса могат да се комбинират 2 различни промо кода, както в сайта?

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 12:21 от Mascotte7373

# 603
  • София
Когато съм питала винаги ми казват само един може.

# 604
Момичета, знаете ли дали на каса могат да се комбинират 2 различни промо кода, както в сайта?

На мен са ми комбинирали. Едната от касиерките каза не, реших да отида на друга каса и там да попитам и там казаха, че може Simple Smile

# 605
Реших да оползотворя -25% отстъпка за кожения клин, по-тънка е кожата, отколкото  на кожените панталони, които имам, но не е  лош, за не толкова студено зимно време мисля, че става, няма проблем с прането- на подходяща програма, издържа.

# 606
  • София
Много се чудя за кожен панталон, не ставам за кожен клин. Но какво е усещането, да не запарва или да държи хладно? Комфортно ли е изобщо?

# 607
  • Вестерос
Аз съм имала кожен панталон, не от хм, спарваше ми.

# 608
В момента нямат почти размери от кожените панталони (имитация на кожа, истинската са на безобразни цени), затова взех клин. А имам три панталона, единият е тип клин, но с по-твърда кожа. Всичките, вкл. новия клин имат мъхеста подплата, само че клинът е по-тънък. Панталоните съм носила и в по-студено време. За топло не са подходящи - нали имат подплата. Разбира се и усещанията за студ са индивидуални, и ако за мен например панталоните (не клина) стават и за -5 градуса напр., за друг усещането за студ може да е различно. И ги нося като се разхождам навън, а не например да стоя цял ден с тях в отоплено помещение.
П.п. Новият клин обаче ми се струва, че за -5 градуса няма да става, за ниски нулеви температури - вероятно ще топли достатъчно, субективна оценка.

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 14:53 от fenyx

# 609
Имала съм много кожени джегинси, клинове, панталони или както искате ги наречете, долнища. Имитация на кожа говорим. Идеални са ми за зимата. Топлят.
Биха ми спарили ако ги облека лятото, но в този сезон в момента - само те ме спасяват от студ.
В момента съм с такъв, перфектно се чувствам.
Дънки зимата не нося, особено под нулата, нищо не пазят. Вариант е с клин отдолу, от типа спортните тънки....

Вземай смело, според мен. За студените дни и за зимата са перфектни.

# 610
Всъщност мислех да поръчам един велурен клин, но видях отзиви, че боядисвал, а имаше и недоволни от кройката, затова реших да избера отново от изкуствена кожа. Преди изпиране имаше фабрично някакъв “аромат”, вероятно от обработката на самия материал, не е нещо страшно. Произведен в Турция, ако за някой има значение и това.

# 611
  • София
Много ми харесва и ще взема за проба. Няма да ми се връзва със зимните якета, това също ме спира, но с преходните ми ще е супер. Аз през зимата под 10 градуса започвам да слагам тънък чорапогащник под дънките. Като станат 1-2-0 градуса и под нулата вече нося термоклин под дънките. В тази връзка някой да даде препоръка за мек и нестягащ клин, че мразя да ми стиска.

# 612
  • Mostly in my mind
Не мога да скрийншотна.
Излезе ми съобщение "Честито, вие сте плюс ниво. Активно до 18.02.2024г. "
Не са ми взели точки... Rolling Eyes

# 613
  • Бургас
При мен всичко си е по старо му за сега. Пише, че членството ми ще бъде подновено на 14.02.23. т.е. днес, но още нищо.

# 614
И моето е до днес, но нищо не се е променило и точките си стоят. Вероятно утре...

Общи условия

Активация на акаунт