Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 870
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, знаете ли дали на каса могат да се комбинират 2 различни промо кода, както в сайта?

На мен са ми комбинирали. Едната от касиерките каза не, реших да отида на друга каса и там да попитам и там казаха, че може Simple Smile

Зависи от касиера. Попринцип не би трябвало да не може.
Мен обаче последния път една фръцла така ме вбеси. Не знам колко имейла трябва да напиша до централата, за да обучат служителите с тази лоялна програма (която става на една година вече и те все още не са наясно).
  Водим разговор с касиерката на касата, подала съм вече дрехите за маркиране и съобщавам че имам карта и искам да ми я маркират. Трябвало ТЯ да се увери че не е скрийншот като вземе МОЯТ телефон, да отворила ТЯ приложението, ТЯ да активирала ваучера за 10% и после да го била спряла. Ама чакай малко бе миличка, това е МОЯТ телефон, откога касиерките ще ми пипат по телефона и ще ми отварят и затварят приложения, пък чак тя да го цъкала в нейните ръце, алооо...
Ами не искам телефона да ми се пипа. Тогава нямало да ми маркира картата?! И аз като подпалих, моляяя?!?!
 В Кауфланд и в Лидл като че ли си даваме на касиерите, те да ни маркират телефоните...

# 616
При последното ми пазаруване в мол София момчето на касата по същия начин направо ми взе телефона и ми отвори приложението за да активира ваучера.

# 617
Това за телефоните в НМ сме го коментирали. Да, вземат ги.

# 618
И КъФ им е проблемът, ако е скрийншот… Абе… Мани.
Днес за първи път от много време влязох във физ магазин. С малки деца не огрявам, само онлайн проба-грешка.
Ееее, че то така много лесно се преценява хехе. Пипнеш материята, видиш размера…
Имаше 2 щендера с намаления, само много големи или мн малки номера и странни модели.
Та да дам отзив за ето този тренчкот: М е като XL. Отделно е мнооого дълъг, а аз съм 170. Не ми хареса. Добре, че го видях. Спестих си едно връщане пффффффффф

# 619
Проблем със скрийншотове има. Все едно да имаш ваучери за храна и да ги дадеш като скрийншот на всички приятели.
Затова не дават вече.
Обаче има начин да не ви вземат телефона. Нагласяте го на "сканирай" и те си дават картата, това за дрехите се отнася. Иначе бих си отворила пред служителката приложението, да види, че имам ваучер в профила, а не скрийншот.

# 620
Аз да попитам тези с телефон Huawei, имате ли нормално изглеждащо приложение? Аз от 2 дена се мъча и ми казва, че ме праща към браузъра. Сега го имам, но в долния десен ъгъл има знак гръмотевица. 😄
Иначе и при мен членството е подновено до 15.02.2024г.

# 621
Не мога да скрийншотна.
Излезе ми съобщение "Честито, вие сте плюс ниво. Активно до 18.02.2024г. "
Не са ми взели точки... Rolling Eyes

И на мен са ми удължили срока на "нивото на лоялност" с още една година. Innocent

# 622
Много ми харесва и ще взема за проба. Няма да ми се връзва със зимните якета, това също ме спира, но с преходните ми ще е супер. Аз през зимата под 10 градуса започвам да слагам тънък чорапогащник под дънките. Като станат 1-2-0 градуса и под нулата вече нося термоклин под дънките. В тази връзка някой да даде препоръка за мек и нестягащ клин, че мразя да ми стиска.

Препоръчвам с две ръце термобельото на Icebreaker, термо клин от мериносова вълна, има в aboutYou, sportdepot и на други места. Най-добрата изолация за минусови температури, не са евтини, но си заслужават цената! Smirk

Последна редакция: вт, 14 фев 2023, 18:40 от Emilova_85

# 623
Аз пък си взех термочорапогащник от Лидл (то малко по-плътен е) и го нося под клина от изкуствена кожа. Отгоре съм с някакво поло задължително (черно най-вече), мятам онова нещо с вълна и от як козина уж пуловер над полото (още ме боли сърцето за цената дори намалено), а краката в галошките обути (бе тези галошки откак падна сняг не ги свалям направо) Та..ако видите странна птица съм аз. Направо такъв фешън съм, че...ама цветово си пасват уж))

# 624
Ам чорапите извади ли ги връз клина, да го запашеш него, в тЕх...по модата да движиш Joy

Аз тъй движа. Вкъщи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 625
Ааахахаха, да. Вярно, че модерно е да се виждат чорапите над ботите, клиновете в тях. Дори си викам: еййй, требе така да се баррррна!

# 626
Да  не са гети?

# 627
Аз пък за първа зима съм без чорапогащи под дънките. Но пък редовно съм с шапка. Преди беше обратното. Явно като ми е топло на главата, може и по-хладно на краката. Но и нямам голям престой навън. 4-5 минути до спирката.
Сега умувам за едни дънки, с тези 25%. Ще помисля още. Имам неразопаковани и много други в употреба.

# 628
Дева, внимавай какви поръчваш.
Толкова да съм разочарована от последните, които поръчах, че няма накъде!
Аз, откак лекувах гъбички по ноктите, изхвърлих всички чорапогащи, в най- голям студ нося памучни чорапи под коляното.
С шапка не се харесвам, слагам качулка в краен случай.
И четвърта година спя целогодишно без пижами. Така ми стоят наредени в гардероба, трябва да ги изхвърля .
Много съм зиморничава, обаче е въпрос на навик.

# 629
О, не мога без пижама. Едни поларенки имам, супер са. И чорапи обувам даже, но ги свалям по някое време. Blush

Общи условия

Активация на акаунт