Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 451
  • 767
  •   1
Отговори
# 60
sea.sea и при мен е така, и липсват бонусите. Аз съм плюс ниво и е възможно да ми е подновено членството, но някак си не е справедливо поради тази причина да са ми изтрити бонусите. Ще им пиша.
Няма как хем да си плюс ниво, хем да ти е подновено членството.

Ако достигнете до плюс ниво по време на годината на лоялност, Вие ще останете плюс лоялен клиент през останалата част от годината, а също и през следващата година на лоялност.
Това е в общите условия и аз разбирам, че няма да имам промяна в нивото. Може и да бъркам, не знам.

# 61
Явно нещо правят, защото сега и на мен всичко ми изчезна.

# 62
  • Mostly in my mind
и при мен изчезнаха.

# 63
И при мен изчезнаха.

# 64
Няма как хем да си плюс ниво, хем да ти е подновено членството.
А това какво е тогава
Скрит текст:

# 65
Бъг.
Показах скрийшот, че членството ми е до 15.02  и след това и при мен стана така.

# 66
  • Бургас
Ето от условията им:
"КОЛКО ДЪЛГО МОГА ДА ЗАПАЗЯ ПЛЮС СТАТУСА СИ НА ЛОЯЛЕН КЛИЕНТ?
Статусът Ви важи за период от една година след момента на достигане до плюс ниво."

Аз го разбирам така - на 15.02 ми изтича членството и го подновяват. Но Плюс ниво съм стигнала на 1.06 примерно и до тогава ще си го използвам, без значение че започвам на ново да трупам точки.
Което е много добре, защото докато ми изтече статуса на лоялен клиент ще имам време да натрупам точки отново.

# 67
  • Mostly in my mind
Мария, супер, ако е така.
Отстъпката за рожден ден за цялата сума ли е, момичета или за 1 артикул?

# 68
  • Пловдив
Мария, супер, ако е така.
Отстъпката за рожден ден за цялата сума ли е, момичета или за 1 артикул?
хваща за няколко, но до 50лв няма БД.

# 69
Ми в такъв случай правя профил на мъжа ми и докато ми изтече плюс нивото може би и там ще съм натрупала нещо. Лоялни, лоялни, колко да сме лоялни..

# 70
  • София
Аз мисля, че трябва да изчезват само точките натрупани преди повече от 1 година.

# 71
Моите точки си стоят. Имам даже нови, за последните отзиви. Имам доста върнати неща.

# 72
Правеха нещо сутринта. Когато писахте, общо точки имах, но в разбивката бяха “0”. Сега се появиха отново в детайлите.

# 73
  • Mostly in my mind
точно, Феникс.
и при мен вече всичко е ок.

# 74
Отказах чехлите и ментовата торба, просто не ми трябват. А ги платих предварително с идеята, че много ги искам... Знам, че не съм в ред. Съжалявам, че нямаше как да пренасоча торбата, защото беше с чехли, но следете я, който я съзре, ако мнооого му трябва, дано се появи бройката и да я хване.

Общи условия

Активация на акаунт