Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 481
  • 767
  •   1
Отговори
# 75
Аз още умувам дали да не върна калъфа за лаптоп. За дъщеря ми се оказа малък, а моя никъде не го разнасям.
Не е въпроса за 12 лв., а че няма да се ползва.

# 76
Натам вървят нещата и аз да им го върна, ядосаха ме с това нулиране на точки. Да го пазя за подарък! Ма то само на един човек с такъв лаптоп мога да го подаря, пък... не знам дали искам. Иначе оранжевият е много, много хубав наистина.

# 77
  • Пловдив
Аз пък пуснах оня цял бански Thinking ся ше чакам да ме "оформи", че не се трая Satisfied

# 78
  • София
А каква е тази ментова торба?
Не я открих, може ли да помоля за линк?

# 79
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1058536002.html

# 80
  • София
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1058536002.html
Много е хубава!
Благодаря Азалия!

# 81
Много бързо са ми върнали парите от моята поръчка- жилетка и шал- и аз като Азалия, прецених, че не ми трябва.
Аз съм много назад с точките, но ако случайно ми потрябва нещо, ще поръчам неща за сумата за БД и после връщам ненужното. Както поръчвам рядко, няма кога да ги направя тези точки.

# 82
и аз сега разбирам че се нулират точките ... но аз даже не успях за една година да достигна до 400т или безплатна доставка ...

# 83
И в Кауфланд се нулират. Не, че техните ги ползвам за нещо.
Политика.

# 84
Че е бедничък и собственикът на Кауфланд, да не се мине да даде нещо аванта... Бил най-богатият германец!

ПП. Така се развръщах, че отказах днешната поръчка, върнах калъфа за лаптоп и черната плетена чантичка, както и един панталон от преди месец, който направи адски колене от едно обуване. Изпрах им го и обясних, че не е това, което съм очаквала. Дано не го продадат на някого, а да отиде за рециклиране.

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 19:40 от Анонимен

# 85
Аз чакам 70% намаление.... Миналата година е започнало от 10.01, а тази година нещо се мотат още. Simple Smile

# 86
Не съм стигнала до темата от вчера и гледам 52 непрочетени коментара. Реших, че има някаква далавера, а те точки ще нулират.Grinning
И аз се дразня на това, скоро го разбрах...
Пристигнаха моите клинове, чорапогащи и черната шапка идиотка.
Клиновете са супер, но в ханша широки, ще ги дам да ги стеснят...Как ги мислят тези модели, не ми е ясно.
Още едни боти получих, за 30 лв са екстра, дано ги понося този сезон.
Да попитам как връщате нещо, за което не пазите бележката за връщане + лепенката за куриерската услуга? Искам едни обувки да им върна...Азалия ми даде идея. Sunglasses

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 21:34 от Merveilleuse.

# 87
Аз чакам 70% намаление.... Миналата година е започнало от 10.01, а тази година нещо се мотат още. Simple Smile

Сегашното пише до 13.01.
На 14-ти ще видим какво следва. Joy

# 88
Аз съм с 1900 точки. Ай с@@ктир да трупам наново и най-малкото да си плащам доставката, докато пак станат 400 🤦♂🤦♂🤦♂🤦♂🤦♂

# 89
Стига сте се жалвали бре)) Нали се подготвихте за лятото-плажни чанти, джапанки, шапки, бански...еми няма да купуваме до другата зима))

Общи условия

Активация на акаунт