Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 971
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
И аз съм Л, това и поръчах, но не прочетох, че са уголемени. Ще пиша, като пристигне да знаеш и прецениш, вече пътува, та ще го получа преди теб. Предишния от другия линк ми е точен, няма в момента наличност, но го пускат и го препоръчвам, много съм доволна, пак Л взех и ми е точен.

Благодаря ти! Аз много искам и другия, ще го дебна, ако има наличност да поръчам. Този с ръбчето малко ме притеснява как ще седи на краката… не са ми перфектни въобще!

# 196
  • София
Честит празники и от мен!
Аз в ХМ не видях кой знае какви намаления, ама от Синсей понапазарувах някои летни неща за децата.

# 197
Здравейте. Много разочароващо за точките, не знаех, че се нулират. В момента съм на 636, не знам как да видя кога се нулират...

Моля ви, кажете ако сте доволни от някой клин, имитиращ кожа. имам огромното желание да си купя такъв.
За Коледа си поръчах този и съм много доволна. Отговаря на номера, еластичен, отзивите също са супер. Внимавай, защото има подобен (друга снимка и номер, но визуално изглежда същия) от който не са доволни изобщо хората. В момента пак е изчерпан, но се пускат номера всички по някое време гледам, не е намаляван.
ето го
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0992042001.html

иначе много се харесах с него и сега поръчах още един, не мога да дам отзив, още не съм го получила, но ...дано пак съм доволна
ето този
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1121923001.html
здравей, този клин отвътре има ли мъхесто смисъл дали е зимен дебел или е тънък?

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 14:17 от peppermint

# 198
От първият линк , този без ръбчето клина е с лека подплата мъхеста, не е много плътен, но не е и само някаква кожа, много приятен е поне за мен, разтеглив и не ми е студено с него, ама аз съм отдолу и с чорапогащник плътен, щото съм си отвсякъде зиморничава)) На мен ми е добре , може и по-малък номер си мисля, ама пък е кожа някаква и все пак да не я напъвам много. За другият с ръбчето пише, че пак има нещо отвътре, още не съм го получила, за да сравня. Първият седи, като на снимката точно, дори ме прави по-слаба, бе супер ми е, затова поръчах и друг, ама с ръбче да има разлика, че да не мислят все с едно и също ходя уж.

# 199
fanfanito много благодаря за изчерпателния отговор, и аз мисля да поръчам Simple Smile

# 200
Лоли, много здраве и късмет ти желая! Flowers Bouquet

Пишете после за клина с ръбчето, на мен ми допада светлия цвят, но така или иначе сега е на редовна цена.

# 201
Задължително ще дам мнение за клина.

Дали ако не стане мога да го върна, като е опакован с това картонче и го разопаковам за да го пробвам?

Аз повече исках този, изчерпания към момента, но ще го дебна. За съжаление не понасям кафяви дрехи, а е наличен в кафяво… искам черен!

# 202
Честит рожден ден, Лоли, бъди здрава и щастлива 🌸!

За връщане- нали затова е опцията за връщане, ако не става като размер продукта да се върне.
Кафяво за дрехи и аз не понасям, бих изчакала за черно, все ще се появи.
Имам кожени панталони от НМ  (единия е тип клин, не е с цип) - все са с подплата и съм много доволна от тях.

# 203
Честит рожден Ден, Лоли!
Бъди много здрава и щастлива. Flowers Tulip

Поръчах си две зимни шапки, черна и бяла с помпони. По 10 лв бр.
Търсих хубави маратонки за големия ми син, нещо изгодно, но засега съм пас.

# 204
  • have faith and be patient ..
Как докара тая отстъпка???

Намалено е на 70% + ползвах ваучер 5 лв и 10% от дрехи.

талоните от дрехи нали не ловяха намалени?

# 205
Ловят. По два слагам.

# 206
  • София
При мен не ловят, само на ненамалени. Имам още 1 от върнати дрехи и той също не става на намалени. Пак ще ходя в магазин да го похарча.

# 207
При мен не става по 2, пробвала съм.
За намалени - тези, които са дигитални, намаляват и намалени. Хартиени - не. Поне при мен е така.

# 208
Как докара тая отстъпка???

Намалено е на 70% + ползвах ваучер 5 лв и 10% от дрехи.

талоните от дрехи нали не ловяха намалени?

Хартиените ваучери не могат да се ползват онлайн за намалени, а само във физически магазин
Онлайн ваучерите могат за намалени онлайн, в магазин не съм пробвала.
Въпреки че зависи какъв хартиен имате. Понякога става, понякога не.

# 209
Да, зависи и за хартиените. Предишните хващаха и на намалени, последният - не.
Абе, пробвайте.

Общи условия

Активация на акаунт