Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 998
  • 767
  •   1
Отговори
# 255
Отдавна съм й предложила аз на mystic, но тя се дърпа 😁

# 256
  • София
Здравейте, бърз отчет от последната поръчка:

Клинът е чуден за тази цена. Като размер не съм сигурна, защото е за подарък.
Комплетът тениски и якето са хубави и си отговарят, но са големи за тинейджърка 165 см и 55 кг.
Ще ги връщам утре. Ако някой ги иска да каже.

# 257
Фанфанито, благодаря за отзива! На мен нещо от еконт ми объркаха поръчката. Не бил пълен адреса и затова се забавила с 1 ден. А днес получих известие още сутринта, че имам поръчка и в нея адресът ми е ок. Не ми се спореше, защото бързах, но все пак…

Утре дано хвана куриера!

# 258
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1010210004.html
Този суитчер си поръчах, с два кода стана 21 лв. Мъжки не мъжки, дано ми е ок.

Днес дойде, супер е! Мекичък, топъл, обемен, абе супер. Още един ще си взема друг цвят.

# 259
Здравейте, бърз отчет от последната поръчка:

Клинът е чуден за тази цена. Като размер не съм сигурна, защото е за подарък.
Клина го поръчах за моята дъщеря. Той е само за някое много слабичко дете. Има малка еластичност. Това е последния клин от юношеските който поръчвам. Всичките са тесни в талията.

# 260
  • Mostly in my mind
Момичета, реших, че искам да върна артикул на който изхвърлих документите. Видях разписката в профила. Ще я принтирам и приложа с дрехата. А с товарителницата как се процедира? В Еконт ли ще ми пуснат нова?

# 261
Здравейте, до сега не съм писала в темата, но виждам, че редовно поръчвате затова имам въпрос, ще съм благодарна на отговор. Имам 2445 точки от лоялната програма и доста дълъг период нямах никакви бонуси от 5 лв. Може би повече от 2 месеца, а не съм спирала да поръчвам неща хаха. Вчера получих, но само 1. Дали и при Вас е така? И какви други отстъпки ползвате освен тези бонуси от 5 лв.?

# 262
Лоли, май да....в края на т. 3 пише до кой адрес да пратиш, товар.не се споменава...

# 263
Здравейте, до сега не съм писала в темата, но виждам, че редовно поръчвате затова имам въпрос, ще съм благодарна на отговор. Имам 2445 точки от лоялната програма и доста дълъг период нямах никакви бонуси от 5 лв. Може би повече от 2 месеца, а не съм спирала да поръчвам неща хаха. Вчера получих, но само 1. Дали и при Вас е така? И какви други отстъпки ползвате освен тези бонуси от 5 лв.?

Аз нямам начислени точки от отзиви за поне 6-7 артикула, точките от последната покупка също ги няма, а бележката се визуализира в приложението.
Ваучерите от 5 лв се начисляват след 30 дни от датата на получаване на точките, но и те винаги закъсняват.
Друга отстъпка - ваучер 10% от рециклирани дрехи.

# 264
  • София
Аз имам 1508 точки и в профила ми пише, че ми трябват още 142 точки за следващия бонус ваучер, което май значи, че трябва да напазарувам за 142 лв май и да се изчака периода за връщане, т.е  30 дни.
 Да, аз много връщам, защото поръчвам по два номера или два цвята, когато се колебая. Ноември или декември изведнъж ми се появиха наведнъж 3 ваучера по 5 лв., но набързо ги профуках. Сега мога да напиша коментари по артикулите за някоя друга точка.

# 265
Лоли, предполагам си виждаш номера на товарителницата, с която си получила пратката, тази за връщане е с номер нагоре, продиктувай я в Еконт да ти я разпечатат.

# 266
Благодаря за препоръката за този сутиен. Много удобен и се харесвам как ми стои, а аз съм доста взискателна на тази тема... предвид факта, че кърмих продължително двете ми деца :confused, а и последните две години нося от super push серията и бях свикнала на magic ефекта Grinning

Хванах бройка и от ментовата чанта, хайде да идва лятото, че нямам търпение.

# 267
Може ли линк към сутиена
Ментовата чанта си я взех вчера, супер е ☺️

# 268
Лоли, предполагам си виждаш номера на товарителницата, с която си получила пратката, тази за връщане е с номер нагоре, продиктувай я в Еконт да ти я разпечатат.

Точно така.
Ако завършва на 01, тази за връщане е 02.
Номерът го има в проследяване на пратката.

# 269
Може ли линк към сутиена
Ментовата чанта си я взех вчера, супер е ☺️
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1020924001.html
Заповядай, но няма много размери. Трябва да го следиш.Blush

Общи условия

Активация на акаунт