Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 941
  • 767
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз днес пуснах с кода от 1 хартиен, че нали е до днес и още едни 10% за + ниво (да ни ги мисля).

# 436
Не съм и предполагала, че ще харесам и аз някой ден нещо за себе си в мъжката колекция 🙄:

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0970818050.html

И разбира се, нали е в намалените, няма подходящ размер за мен от този суитшърт.
Имам в такъв цвят дамски модел.

Никакви кодове нямам аз, доста неща съм си набелязала. Дано пуснат някое намаление..

# 437
В момента има това (до 14.02), но няма почти нищо интересно:

# 438
И аз имам ваЛчер....ноо ще изчакам...

Аз нямам още. Чакам да минат 30-те дни. Simple Smile Дано има нещо дотогава.

# 439
Имам хартиени ваучери от върнати дрехи за рециклиране , важащи до днес...Ако някой има интерес да ми пише...

# 440
Имам хартиени ваучери от върнати дрехи за рециклиране , важащи до днес...Ако някой има интерес да ми пише...

Здравей, дали може да споделиш един, тъкмо приготвих поръчката Animal See No Evil

# 441
  • Вестерос
Те приемат ли още дрехи? Имам две, три торби стоят в нас още от 2021

# 442
При нас вече няма хартиени, даже последните торби за връщане, които носихме не са с ваучер на моя акаунт и не мога тях да ползвам с моя, за дребни неща е безсмислено от там да пращам.
Взех една блузка за детето, излезе ми 4.99.

# 443
Срока на хартиените казаха, че ще бъде удължен, когато звънях по телефона.

# 444
С последния хартиен си взех розов суитчър за розовите маратонки, които си купих по препоръка на Азалия 😁

# 445
От моя телефон мъжкия суитшурт точно виолетов изглежда. Базов е наистина, но хубав цвят.
Аз си чакам на тази бебешка рокля да й се появят размери, ама само с чакането ще си остана май.

# 446
да ви кажа дойде това https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1082852002.html
и е като проскубано и плешиво нещо си, мърляво и сякаш дефектно на ръкава има по-светла лента ...
Flushed  друг път ще ми е за урок да не си поръчвам пуловери за тийнове Laughing

# 447
От снимката на сайта не се вижда дали и проскубано. Не знам. Но за мен никаква информативност не дава качването на линк, вместо реална снимка на полученото.

# 448
Благодаря, че споменахте за ваучерите от 5 лв, имам, но въпросът е какво да си купя...Също имам допълнителна отстъпка от 15%, валидна до днес. Може би и вие имате в профилите?

# 449

Пробвах, хваща само за ненамалени при мен.
И е за ниво лоялни плюс.

Общи условия

Активация на акаунт