Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 645
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
Как от лоялен ставаш изведнъж нелоялен клиент.
Логика няма в това им изискване, защото лоялният нищо не е нарушил, та да се превърне позорно в нелоялен....ама както и да е........

# 646
  • Бургас
Е, ние пак сме си лоялни, ама с с 0 точки. Joy
Каквото и да ни правят няма отърване от нас, все кълвем в сайта.
Калко по-лоялни от това да сме. Joy

# 647
Вчера като коментирахте и погледнах-и при мен беше вече до 2024г., сега гледам членството ми щяло да се поднови днес. Член, не член, имам ли безплатна доставка, друго не ме бърка 😁

# 648
Само че БД ще имаме докато пазим ниво плюс, а ако условията са да се запазва за 1 г. от момента на достигане до плюс ниво, това означава, че както разчитам, че я имам, изведнъж в някакъв момент  вече няма да я има тази опция (като не броя варианта до магазин или над 50 лв). Обаче не знам някой дали си е записвал кога е стигнал ниво плюс, не съм и сега трябва да гадая кога ще е таз “приятна” изненада…

# 649
Вчера като коментирахте и погледнах-и при мен беше вече до 2024г., сега гледам членството ми щяло да се поднови днес. Член, не член, имам ли безплатна доставка, друго не ме бърка 😁

Е то тя отпада. БД е над 400 точки

# 650
Не отпада БД докато си Плюс ниво. Нали това обяснява Феникс.

# 651
Да, само трябва да знаеш кога точно си станал плюс ниво и да смяташ до тогава 1 година. Аз поне не съм си записала, не намерих да имам някакъв мейл, само мога да гадая в един период от няколко месеца (това по офертите, които съм получавала).
Но не е такава драма, като видя, че ми искат доставка ще насочвам получаване към магазин… и така.

# 652
Аз станах доста късно, защото точките ми са под 500. Имам поне 8-9 месеца БД. Simple Smile

# 653
Не отпада БД докато си Плюс ниво. Нали това обяснява Феникс.

Аз сега отново чета условията и го разбирам различно:

Зануляват ти точките, защото е минала 1г от регистрацията ти. Пак си лоялен клиент, но с 0 точки.Имаш 0т. но нямаш БД.

Като мине още 1г отдостигане на плюс нивото ти, вече не си и лоялен.

Последна редакция: ср, 15 фев 2023, 15:55 от teta75

# 654
12 месеца са си все 12 месеца, независимо дали са станали май или септември (хаха, септември ще стане май, се сетих). Тъй че все тая точно кога е станало чудното ниво с невероятните предимства. Все ще се отброяват оттогава 12 месеца и после-  точки кой колкото се е бил излъгал междувременно да пазарува.

# 655
Тет, ти ще натрупаш нови точки, докато дойде датата. Blush

# 656
  • Бургас
Аз минах на плюс ниво юли месец. Дата не помня, но месеца да.
Предполагам, че ако до тогава навъртя пак 400 точки ще ми се удължи с още една година от новото натрупване.

# 657
Точно така. Все сме в играта. Simple Smile

# 658
А си мислим, че ни дават предимства, нали 😅

# 659
Да, хванали сме на въдицата вече. И се радваме. Joy

Общи условия

Активация на акаунт