Пазаруване от HМ, тема 61

• 33 477
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Всъщност те цакат, защото ако си натрупал 400т.в края на 12те месеца, откакто си лоялен клиент, те ти нулират точките и ти отнемат БД - нещото, което е единственият плюс на тази им програма..

И 1г откакто съм стигнала 400т., ще бъда лоялен клиент, но без БД, защото няма да имам 400т. - те са ми отнети.

Тоест - нищо хубаво няма в тази програма.

# 661
Аз голям келепир и драма не виждам- поръчвам над сумата за БД и връщам ненужното. Поне са бързи с превода на суми .
Българинът неволята го учи да е хитър.😂

# 662
Погъделичкат ни с едни -25-% и хоп- пак нов клин (а уж нямаше да вземам кожени повече - имам, но като видях, че един съвсем обикновен вече е 12 лева…
А нулиране на точки не е = на отнемане на БД (ако имаш права за такава).Нулира се при подновяване на членството на дата х, а пък много рядко ще се случи още с първата поръчка да имаш 400 т., че и веднага с това с дата Х и плюс ниво.
А пък и като има опция с БД до магазин- няма проблем, освен разбира се за живеещите в градове без магазини на НМ.

# 663

А нулиране на точки не е = на отнемане на БД (ако имаш права за такава).Нулира се при подновяване на членството на дата х, а пък много рядко ще се случи още с първата поръчка да имаш 400 т., че и веднага с това с дата Х и плюс ниво.

Аз го разбирам обратното - нулират ти точките /след една година от регистрацията ти/, отпада ти БД. Лоялен клиент продължаваш да бъдеш /до изтичане на година от достигането на плюс нивото/, но с нула точки, както си бил в началото. И келепир йок.

Условията https://www2.hm.com/bg_bg/member/info.html
Вашите точки са валидни 12 месеца от датата на регистрация като лоялен клиент. Вашия абонамент като лоялен клиент започва да тече от същата дата, която можете да откриете и на клиентската си карта. След една календарна година събирането на точки ще бъде рестартирано и ще започне да тече нова година от членството Ви.

Статусът Ви важи за период от една година след момента на достигане до плюс ниво

# 664
  • Бургас
Лоялен клиент и плюс ниво са различни неща. Точките ги нулираха вече и следващото зануляване ще бъде след една година. През това време трупаме нови точки. А предимствата на плюс нивото се запазват, докато се навърши една година от неговото достигане. Ако между временно се натрупат нови 400 т, започва да тече нова една година от тази дата.

# 665
Не пише че предимствата на плюс нивото се запазват!
Просто, 1г откакто си го достигнал, запазваш само и единствено правото да си лоялен клиент! Не че продължаваш да си плюс ниво. Не, продължаващ да си лоялен клиент, но без плюс ниво.
Справка - сайта и условията.
Как така запазваш благинките на плюс нивото, като ще си с нула, а не с 400т. Благинките идват с натрупването на 400 точки....а ти вече ги нямаш
Според мен се бъркате нещо.

# 666
  • Бургас
Ами аз в момента съм с нула точки и в профила ми пише, че съм лоялен клиент на плюс ниво. Нали това обяснявам. И имам БД.

# 667
Ами аз в момента съм с нула точки и в профила ми пише, че съм лоялен клиент на плюс ниво. Нали това обяснявам. И имам БД.

Нали го обясних това, още преди нулирането.
Имах вече Плюс ниво, но върнах артикул, съответно ми паднаха под 400 точките. Обаче пак си имах БД.
Сега е същото. Плюс ниво/с БД, дори без точки, имаш до датата, на която си достигнал Плюс ниво.

Но, както каза Матеа, на мен БД не ми е драма.

# 668
Супер тогава. Щом БД се запазва и при 0т. Simple Smile

# 669
Рзбрахме се най-накрая. Hug

# 670
Аааа...не е сигурно още Joy
Трябва да видя лично аз.....

# 671
  • Бургас
Теб не те ли занулиха днес? 😀

# 672
Не. Към 22.02 пишеше...тръпна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 673
  • Бургас
То затуй не мож се разберем цял ден.Joy

# 674
Мен ме занулиха днес. То нали серийно сме ставали лоялни като се появи опцията. В рамките на месец сигурно всички клъвнали, ще сме на нула.

Общи условия

Активация на акаунт