Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 211 360
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 210
Я, колко много абитуриентски майки в темата. И аз в кюпа с първородния. При него изобщо не е ясно училището ще организира ли бал или ще има само кратко раздаване на дипломи, ще стане ясно в последния момент и евентуално ще търчим за костюм , евентуално не. Ще трябва да се подготвя теоретично от къде, нямам никаква идея изобщо. Ще трябва да разпитам познати родителки, минали скоро през това.

# 211
  • София
Страхотни младежи видях.

# 212
Голяма тръпка е хамалогията около абитуриентите. Аз се вълнувах повече от сина ми.
При избора нямах никакъв проблем. Ако имаше вариант, господинчото би предпочел да му купя всичко без него и да не го ангажирам, ама набързо биде разочарован.
Но пък в първият бутик за мъжка мода, в който влязохме, не помня марката, облече костюма и рече - това е! Веднага донесоха риза, помня, че до магазина имаше Пепина М, изтича едната мацка и донесе обувки и колан за да коригират дължината ако е необходимо. Обу ги и рече - това са обувките! Хареса и колана и финиширахме успешно за има няма 2 часа. Напълниха ни две торби и това беше.
Всичко му стоеше като излято, все е едно е роден в костюм. След гала вечерята, на афтър партито даже не се е преобличал, каза че му било адски удобно и се чувствал перфектно. После си износи всичко. Сакото с дънки и риза, на по-официални събития с кеф си обличаше костюма.

# 213
  • София
Ние сме готови с костюма. Онлайн. Одобри се и се чувства комфортно. Чакаме  риза, колан и обувки. Панталонът ще го коригираме месец май. Може да дръпне на височина до тогава.

# 214
  • Бургас
И моята дъщеря е абитурентка тази година.  Бях решила да отидем до Одрин за рокля, че там действително има огромен избор и цени в пъти по-ниски от тукашните, но дъщеря ми е много миниатюрна и се опасявах дали ще и намерим размер. Две нейни съученички вече си купиха роклите от там, прекрасни са, изчистени, без излишен ориенталски шик и цени от 350 за едната и 750 за другата рокля.
Та, везх решение първо да пробвам със сайтове в които избрах със селекция най-малките размери от 30-32 или ХХХС, ХХС и ХС /често последния и е голям/. Направих селекция в един-два, показах и ги и тя се спря на две рокли в бестсикрет. Поръчах ги и двете, като очаквах, че така и ще ги върнем обратно, но се оказаха страхотни попадения и ще ги задържим. Едната за бала, а другата е подходяща да се носи и на друг официален повод. Двете общо ми излязоха  400лв, сега ми е проблем с какви обувки, тъй като тя въобще не може да ходи на ток.

За фризьор и грим нищо не сме предприели, не се гримира, иска да е с пусната коса.......

Роклите са от Бестсикрет. Можете да ги разгледате или поръчвате обаче само след като си направите регистрация, която изисва покана.
покани за бестсикрет

Последна редакция: пн, 16 яну 2023, 13:50 от . Яна .

# 215
  • София
Ще ги покажеш ли?

# 216
  • Бургас
Преди бала, само на ЛС. А и сега се изкушава да е с другата рокля, която аз не намирам за много "бална"

# 217
Sweat SmileБожееее, постът на Яна ме върна мноооого години назад - 30 ако трябва да бъдем точни. И моите рокли за бала бяха от Турция - балната от Истанбул, другата от Одрин. И аз обаче като щерката на Яна, на балната вечер облякох тоалетът, който беше по-малко бален.Не че другият беше много, но.......
Как ми се ходи на бал! Ще взема да изкарам акъла на тийна като му кажа, че ще го придружа на бала му.Sweat Smile

# 218
  • Бургас
. Яна ., кога мина това време! Оня ден сякаш си говорихме за НВО. Ние сме догодина.

# 219
  • Бургас
Сега е ред да се покажем ние с нашите абитуриентски тоалети Bowtie Аз почти нямам снимки, че лентата на фотоапарата се освети Weary
Гале, събирай съвети за магазини от сега Yellow Heart

# 220
Уви аз за бала на моето дете бях прясно преселена на острова и тя избира всичко сама. Беше за седмица при мен хареса едни обувки и по тях си намери рокля. Аз се прибрах за деня, но много ми беше тъжно. Тогава ми обеща да избираме рокли за всичките ѝ сватби. Остана си наша шега до днес, а всъщност дори не знам кога ще има такава. Живеят си, плановете им са далеч от подобно събитие, поне обещават да работят за внуче скоро.
Така че се насладете на тази лудница, чудни моменти са това.

# 221
  • тук-там
На моята щерка съученичките ходят в Асеновград за абитуриентски рокли. Имало много бутици и уникални модели. Аз обаче си мисля, че трябва да се ориентираме в Сф. Просто още не сме се заели сериозно с въпроса. Така че всякакви препоръки са добре дошли!

# 222
  • Sofia
На Асос размерите отговарят, но качеството не е високо. Всичко тяхно  на снимка е по-добре отколкото на живо, материите им куцат.

# 223
  • Бургас
Сега е ред да се покажем ние с нашите абитуриентски тоалети Bowtie Аз почти нямам снимки, че лентата на фотоапарата се освети Weary
Гале, събирай съвети за магазини от сега Yellow Heart

Събирам, надлежно и за мен и за него Smiley

# 224
И моите абитуриентски снимки са в минимално количество и са в албуми при мама. Не си одобрих в крайна сметка с ушитата за целта рокля и отидох по черен клин и туника с обемни рамене и сребристи декорации, предивидени за така наречената "втора вечер" (много диско визия си беше Simple Smile ).
Втората вечер  беше на хижа, за където тоалет пък никак не ми трябваше.
Балната рокля необлечена  си остана. След години, майка ми си я префасонира на пола и блуза и ги е обличала поотделно.

Общи условия

Активация на акаунт