Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета, Януари (Тема 28)

• 212 933
  • 2 557
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Бургас/Пз
Ani беше споменавала, че е доволна от корейска козметика, но съм затрила скрийншотовете.
От декември 2021 съм изцяло само на нея. Последните седмици й изневерявам с Герлен и една българска марка, но са само два продукта, които реших да пробвам и за сега се вписват добре в останалата ми рутина. Все още не съм пробвала корейски продукт с ретинАл, но като приключа този, който ползвам в момента съм набелязала какво да опитам Simple Smile Изключително съм доволна от почистващите продукти, витамин С, слънцезащитата на корейските брандове. Ползвам и техни серуми, които също ми се отразявт много добре. Аз по принцип съм много последователна като човек и когато се хвана с нещо съм стриктна и отделям необходимото време. За повечето хора е немислимо да отделят сутрин 40-50минути за рутина за лицето, но на мен не ми пречи, особено като виждам колко добре ми се чувства кожата. Само да кажа, че моята е суха и ако не полагам грижи, хич не изглежда добре, особено след като навърших 40г. Преди и един крем вършеше работа, но сега вече не ми се получава

# 2 476
Ани, препоръчай ми слънцезащитна за комбинирана кожа, моля!

# 2 477
Ани, препоръчай ми слънцезащитна за комбинирана кожа, моля!
И аз ще чакам, защото до сега свястна слънцезащита за комбинирана кожа не съм видяла!

# 2 478
  • тук-там
А за суха?

# 2 479
  • Бургас/Пз
За суха имам две любими и не ги заменям за нищо друго
https://kocos.bg/Beauty-of-joseon-Relief-Sun-Rice-Probiotics--1-2098
https://kocos.bg/Klairs-All-day-Airy-Sunscreen-50-ml-1-2347

За смесена или мазна кожа, моя приятелка, която също ползва само корейски продукти е много доволна от тези двете
https://kocos.bg/Benton-Air-Fit-UV-Defense-Sun-Cream-SPF50-/PA-50ml--1-1810
https://kocos.bg/Benton-Skin-Fit-Mineral-Sun-Cream-SPF50-/PA--1-1883
Първата е подхадяща и за кожа с розацеа или зачервявания.
Втората първоначално оставя много лек бял филм, но след около 10-15 минути изчезва. Въпреки, че аз съм със суха кожа, съм я ползвала за плаж и мога да кажа, че има много добра защита. Просто на мен ми изсушава и без това сухата кожа.
Линковете са от бг сайт, но ако нямате проблем с пазаруването от чужбина можете и на по-добри цени да ги намерите

# 2 480
Привет момичета, докато си пия кафето на обяд, да ви покажа какви нестандартни дънки си намерих. Разбира се , не всеки ще ги приеме с тази шарка, но пък  ме кефят и са достатъчно "луди", за да ми отиват на мен🤗😜

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 06:55 от Lioness77

# 2 481
А супер си и не са луди дънките, а в Пийк § Клъпенбърг в мола от месец вече е пълно с най - различни "луди шарки", явно пак са хита на сезона, носих 90-те такива и пак бих носила, но и аз съм в твоята кръвна група.🤣 за стандартните може би е "ту мач"

# 2 482
  • Бургас/Пз
Лионес, супер са дънките. Може ли да споделиш какво е червилото, с което си на снимките.

# 2 483
Ани , червилото е " сборна формация " от тези двете.
Pinko, благодаря , но идея нямам аз от модни тенденции, просто ми харесаха и ги взех.

# 2 484
  • Русе
Лионес, супер си! Много "твои" са дънките! Преди години имах едни с вертикални райета, много ги харесвах.
Ани, твоите лоуфъри много ми харесват. Вчера мерих едни и аз, изглеждаха много удобни, но не одобрих модела.

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 16:01 от *sve*

# 2 485
  • В полите на Пирин планина
Аз се чудя между лоуфърите на Ани и тези:

Лъвице, много си готина! Simple Smile

# 2 486
  • Бургас/Пз
Аз се чудя между лоуфърите на Ани и тези:

Ооо, и тези много ми харесват. Ако си с по-широко ходило може би са по-подходящи. Имай предвид, че моите са определено за тесен крак

# 2 487
Тези масивни подметки и груби върхове не стоят добре на всяка фигура.

# 2 488
  • В полите на Пирин планина
Аз имам подобни черни и се харесвам. Принципно предпочитам по-груби обувки, защото не мисля, че нежните ми подхождат. Simple Smile
Имам малък крак и тънък глезен, а иначе не съм много слаба и така се получава баланс.

# 2 489
Само да кажа, че показаните обувки са супер удобни. Имам от 2019 год подобен модел, но в черно. Обикалях Матера и из историческата ѝ част с тях без проблеми. 😅

Общи условия

Активация на акаунт