Yellowstone Universe (Сагата за семейство Дътън) - тема за истинската свобода...

• 56 945
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
За мен пък точно Йелоустоун започна много рязко, интензивно, брутално. Кейси във всяка серия убиваше човек и се бях притеснила докъде ще я докара така. Но и мойта нагласа към УС беше да го изгледам, а не да му дам шанс. И го гледах - по няколко серии на ден, до 1-2 през нощта... Докато 1883 тръгна мудно, почти до средата на сериала се мотаеха и не можеха да напуснат Тексас, но пак много ми хареса, реално единствено гласчето на първата любов на Елза не можах да харесам от 1883.Sad

# 241
Кой да гледам след 1883, който приключвам утре?

# 242
1923, eдва един сезон от 8 епизода е дотук.

# 243
И после Йелоустоун?

# 244
Да, после Йелоустоун.

По-рано днес много ми хареса едно мнение в ЮТ под саундтрака на 1923. Успях да го изровя пак, цитирам:
I like how this theme is like a mid way point between 1883's theme and Yellowstone's theme. The beauty, hope, adventure and dreams of the past (1883) dominate the music while the corruption of the present (Yellowstone) slowly creeps in until  the past is just a distant sound.
Или "Харесва ми как тази тема е като междинна между темата от 1883 и темата на Йелоустоун. Красотата, надеждата, приключенията и мечтите от миналото (1883) доминират в музиката, докато покварата на настоящето (Йелоустоун) бавно се прокрадва, докато миналото е само далечен звук".
Изобщо, страхотен е Брайън Тейлър! Не знам той ли е успял напълно да усети идеята на Шеридън и да я развие в музиката или неговата музика страхотно допринася за дълбочината на усещането у зрителя от сериалите, но е факт, че симбиозата е пълна.

# 245
Страхотно, Блу, благодаря! Трябва да слушам отново, не съм го усетила това.

# 246
  • в сърцето на един мъж...
За мен специално си заслужаваше хронологично по години да ги гледам, защото така оцених Йелоустоун по-пълно. Ако не знаех през какво са минали първите заселници Дътън, нямаше да повярвам толкова много на борбата за запазване на ранчото. В един от епизодите разговора беше точно такъв - как може да си позволи човек да разочарова семейството си и да загуби ранчото, след като знае какво е коствало на всички да бъде създадено и опазено. И всъщност може би без 1883 нямаше да се влюбя в Монтана и в историята на това семейство.Толкова ми хареса всичко, че бих гледала преди да излезе втори сезон на 1923 първите серии Simple Smile
П.С. Блу, благодаря за музиката, разкошна е, като допълнителен участник в историята...

# 247
  • Вестерос
Много ме кефи на Йелоустоун  интрото

# 248
  • Разпиляна във въображението
Догледах 1923. 8 епизода в напрежение Спесър ще се прибере ли Simple Smile Харесвам цялата вселена, която е изградена, но най-любим ми е Йелоустоун. Костнър ми е голяма слабост. Съжетът съвременен и брутален. Сред цялата политкоректност набутана във всеки нов филм/сериал, Йелоустоун е глъдка свеж въздух, на която се наслаждавах, ужасявах, страхувах и възхищавах.

1923 - ранчото ще бъде спасено. На косъм, на един коршум или примка, но ще го бъде. Чудя се обаче откъде ще дойдат парите да се купи всичко наоколо, защото в съвремието то е огромно, а в момента е обградено. Отвъд планините. С животни няма как да се случи, едва си покриват разходите, а не могат да си платят и данъците.

# 249
По време на Голямата депресия Монтана е била почти обезлюдена. Фермерите масово са изоставяли земите си и са търсели спасение в по-индустриализираните щати. Преполагам, че в този период ще се разрастне ранчото Дътън, когато земята е била на безценица. А и Алекс е богата английска наследница Simple Smile

# 250
Гледам списък със сериалите - подновени/канселирани и откривам 1883 - 2 сезон Simple Smile

# 251
  • София
А, стига бе, не мога да повярвам, това сигурно ли е??? 😮

Защото ние видяхме съдбата на Джеймс в Йелоустоун, а в началото на 1923 се навърза цялостната картинка. Уф.

# 252
  • addicted
Втори сезон водят The Bass Reeves Story, няма да е точно продължение на историята, която видяхме.

# 253
  • София
Ааа, абе то това ще си е отделен сериал, не знам защо го водят като втори сезон, за мен не е добре формулирано така. Допусната е по-скоро грешка.

# 254
Не знам, просто така го бяха написали. Без допълнение като подзаглавие.

Общи условия

Активация на акаунт