Yellowstone Universe (Сагата за семейство Дътън) - тема за истинската свобода...

• 56 929
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
По средата на “ 1883” съм, много е хубав. Елза е прекрасно момиче!💕

# 226
  • Вестерос
Добре, че някой писа.
Аз съм съкрушена 😁
Още ме държи.
Утре почвам 1923

# 227
  • в сърцето на един мъж...
Тиф, от кое?

# 228
  • Вестерос
От края на 1883

# 229
О да, и аз не исках да свърши така Sad

# 230
  • Вестерос
Въпреки че беше логично, все пак как почна и реално тя реши къде да им е имението

# 231
Да, така е, ама на човек някак му се иска да не е точно така Sad Много хубав образ беше тя.

# 232
  • Вестерос
Много!

# 233
  • София
Шеридан е усвоил тайната магия/съставка да създава много силни женски образи без това да изглежда изкуствено/фалшиво в контекста на съвременния изкуствен свят в който живеем и съвременните тенденции налагани от една малка, но могъща клика.
Искате силен женски образ - ами ето ви, гледайте 1883, гледайте 1923, гледайте Йелоустоун.
Искате 'криндж' женски образ - заповядайте с Рей от Стар Уорс (епизоди 7-9), Рива от Оби-Уан Кеноби или Галадриел от Пръстените на силата.

# 234
  • София/Севлиево
Аз приключих и с 1923 и сега се чудя дали да почакам следващия сезон или да продължа(т.е.да опитам пак) да гледам Уелоустоун(само серия и половина гледах от първия сезон).

# 235
Аз ги изгледах така, както са произведени. Т.е. почнах с Йелоустоун. Нямат нищо общо сюжетите, а и няма как със 100 години разлика. Само някаква родствена връзка между героите и предистория на създаване и запазване на ранчото в този му вид. Може да се гледат хронологично на историята, може и хронологично на създаването.
Аз бих посъветвала второто. Лично мнение.

# 236
И аз ги гледах по реда на създаването им - Йелоустоун, 1883 и 1923, т.е. както (предполагам) са били в главата на Шеридан. И мисля, че след като вече зрителя знае каква империя е Йелоустоун, ще разбере, оцени и ще се изкефи повече на 1883 и 1923.
Но основно исках да напиша колко много и (не)благородно завиждам на всеки, който още не е изгледал всичко, особено пък ако е съвсем в мачалото на тази епична и магична история, и без значение в какъв ред е предпочел да гледа.
И един поздрав https://www.youtube.com/watch?v=iTlHvM9kSG4&list=OLAK5uy_kYiTLEM … 6IfTbmzgF7k39hNbQ

# 237
  • София
Аз изгледах първо 1883, после Йелоустоун. Предстои ми да гледам 1923. И искам да кажа на тези, които първите епизоди на Йелоустоун не са ги грабнали. Нататък сериалът става много по-хубав. Един от малкото сериали, които 2, 3 и 4 сезони са по-добри от първи.

# 238
И аз подкрепям да дадеш шанс на Йелоустоун, буксува в началото, но после си струва много. А и като е гледал човек първо 1883, по-добре разбира после защо си струват всички усилия, кръв и болка за запазването на ранчото.

# 239
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Йелоустоун го препоръчвам с две ръце. Първите два, три епизода
наистина са леко тегави и не толкова интересни, но после стават
брутално добри. Градация с всеки един епизод и сезон. Трети сезон
за мен е перлата, наистина няма слаб момент.

Общи условия

Активация на акаунт