Yellowstone Universe (Сагата за семейство Дътън) - тема за истинската свобода...

• 58 511
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • в сърцето на един мъж...
Аз искам ако може да довършат 1923 - не стана ясно как са си върнали ранчото и какво става със Спенсър. Та ако може това да довършат, аз няма да им се разсърдя

# 451
  • addicted
Имаше новина преди месец някъде, че снимат, май се местеха в Монтана. Ще го бъде, но вероятно догодина ще го видим.

# 452
  • София
На 10 ноември е премиерата на епизод 9. Simple Smile
Остават 6 епизода и всичко приключва.
За съжаление без Кевин Костнър. А какво ще се случи с Джон Дътън предстои да видим... Със сигурност няма да го рекастнат.

# 453
  • София
Да! На 10 се пуска. Онзи ден излезе ми, ама къде беше, че К.Костнър е имал желание да се появи отново в последния епизод и с него да завърши, не мога да съм сигурна дали е истина ,то ми излизат всеки ден разни новини около сериала, защото предстои пускането му.

# 454
  • София
Дано намерят решение, защото иначе прецакани ще са феновете.

А иначе както се писа над мен, поне ще си чакаме и сезон 2 на 1923. Simple Smile

Излиза и сезон 2 на Лъвицата. То май епизод 1 излезе.
Чакам да го качат в СкайШоутайм.

Сега гледам сезон 2 на Краля на Тълса, ама не ми харесва. Сезон 1 беше доста по-интересен.

# 455
  • София
Дано намерят решение, защото иначе прецакани ще са феновете.

А иначе както се писа над мен, поне ще си чакаме и сезон 2 на 1923. Simple Smile

Излиза и сезон 2 на Лъвицата. То май епизод 1 излезе.
Чакам да го качат в СкайШоутайм.

Сега гледам сезон 2 на Краля на Тълса, ама не ми харесва. Сезон 1 беше доста по-интересен.
Лъвицата я гледах в Скай, не ми допадна, Краля на Тълса не ми допадна и той, но пък много ми допадна Кметът на Книгстаун има го в Скай 3 сезона, за мен е завладяваща добра кримка  и  драма май по скоро с криминални елементи, очаквам 4 сезон и ще го гледам с удоволствие
Но по принцип много повече очаквах от Скай, слаба филмотека, не качват филми и след  Йелоустон май ще ги приключа, нямат нищо интересно и оставам определено на Netflix там винаги имам какво да гледам, избор огромен

# 456
  • София
Изгледах първите два епизода от сезон 2 на 'Лъвицата'
Самият Тейлър Шеридан се появява за малко като някакъв рейнджър. Бая е тренирал във фитнеса като го гледам.
Ами не знам, някак си този сезон 2 поне засега ми е една идея по-слаб. Но са минали само 2 епизода.

спойлер за лъвицата от сезон 1, Круз
Скрит текст:
Мхм, май в епизод 2 намекнаха, че Круз е мъртва?! 😮
А може би не... Спомняте си колко много я гърмяха в края на сезон 1. И някак си завърши в нищото и така и не се разбра какво става с нея. Тук когато Джо тръгна да вербува новата 'лъвица', момичето намекна, че няма 'живи лъвици' или нещо такова беше.
Но това е само моя спекулация.

# 457
  • SA
Днес трябва да излезе първия епизод от последните серии на Yellowstone и ще се радвам много, ако темата се оживи. Blush Много ми е тъжно, че няма да видим Кевин Костнър. Според мен направи огромна грешка, че напусна сериала, защото мисля, че имаше потенциал и за поне още един сезон. Ролята му в тези серии за мен е сред най-значимите му постижения в цялата му кариера, с нея той стана любимец на огромна аудитория, която може и да не познава по-ранните му филми. Не знам дали на неговата възраст в бъдеще би участвал в нещо по-значимо от Yellowstone. Дано да греша, де, бих се радвала да греша.
Но с нетърпение очаквам последните серии, надявам се все пак този епичен сериал да има подходящ завършек.
Колкото за другите сериали на Шеридън - 1923 също ми стана много любим и се радвам, че 2 сезон ще е налице със сигурност. Кметът на Кингстаун - с удоволствие бих гледала още един сезон - образът на Майк ми е много впечатляващ и някак ми се иска още да го гледам. Лъвицата - първи сезон гледах само защото е произведение на Шеридън, но май втория сезон няма изобщо да се мъча. Tulsa king - Силвестър Сталоун ми допада много, ама много в тази роля и като цяло ми забавен целия сериал и продължавам да си го гледам - тъкмо свалих новата серия и ще я почвам. Много ми хареса и Lawmen: Bass Reeves и силно се надявам да видим и нови сезони и там.
Изобщо, вселената на Шеридън тотално ме е завладяла (благодаря на тази тема и особено на Diavolo за препоръките).

# 458
Рип чакам аз, ще преживея липсата на КК. 🦊

# 459
Изгледах го. С разтуптяно сърце. Обещаващо начало. От Джон Дътън ни показаха само малка част от ръка. Всички други са си там. Като ми мине първоначалната еуфория, ще го гледам пак и без това има седмица до следващия епизод.

# 460
Ей, снощи си го търсих и не видях да е качен. Ще търся пак. Кой епизод трябва да е като номер?

# 461
Сезон 5, епизод 9, Desire is All You Need, по Paramount+.

# 462
  • Вестерос
В скай дали са го качили?

# 463
В Скай пише стрийминг от  14 ноември.

# 464
  • SA
И аз току що го изгледах (свалих го от piratbay). Вълнуващо бе отново да ги видя всички (вкл. Джими и дори Шеридън се мярна за малко). Интересно начало и надявам се на силен финал след няколко серии.

Общи условия

Активация на акаунт