Yellowstone Universe (Сагата за семейство Дътън) - тема за истинската свобода...

• 58 516
  • 736
  •   2
Отговори
# 435
  • Countryside
Реално не се знае в кой е проблема, дали в Кевин Костнър или в Шеридан, най-вероянто е комбинация. Уж отлагане заради стачката на сценаристите, после Кевин имал други ангажименти, после нещо за хонорара не се разбрали уж и така. Но е тъпо, или ще го рекаст-нат (имаше слухове за Матю Маконъхи) или ще го гътнат. Но без Джон Дътън сериала няма да е същия, с Рип или без. Може пък и да вкарат някакви незнайни деца и братовчеди Дътънови.

Много го харесвам Кевин Костнър, ще гледам и Хоризонта със сигурност, миналия уикенд за подгрявка гледах може би за 6 или 7-ми път "Танцуващите с вълци", уникален филм и какъв е младичък Кевинчо там.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 13:48 от Г-жа Букет

# 436
И аз се възхищавам на Костнър, но ако трябва да избирам между неговия герой и Рип… подкрепям го, че си тръгва. 😂
Нямам търпение да видя и как се е справил със собствения ди продукт, ще го гледам обезателно.

# 437
Абе най-добре двамата. Те си имаха собствена химия помежду си, както се казва - с поглед се разбират.

# 438
  • в сърцето на един мъж...
Е като тандем бяха зашеметяващи! Кофти, че няма да довърши сезона, можеше да се върне за един епизод, да го гътнат и така.
Аз нямам търпение да видя втори сезон на 1923та

# 439
Излизам от 1та част на Хоризонт.
Пълно разочарование за мен.
За съжаление, Кевин Костнър не се е справил със задачата.
Дотолкова разпиляно е всичко, че изобщо не ми пука за никой от героите.
Нищо общо нито с Йелоустоун на Шеридан, нито с 1883.
Събрал е разни персонажи и така.
Ако за това нещо е зарязал сериала на Шеридан, язък.

# 440
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Според https://www.digitalspy.com/tv/ustv/a43115740/1923-season-2-release-date/ тази
статия, снимките за втория сезон на 1923 трябва тези дни да са започнали. Целия
състав от сезон 1 ще е налице и за втория, сменена е локацията на снимките.
Преди са снимали в Бъд, Монтана, сега ще снимат в Остин, Тексас. Не се очаква да излезе
преди 2025-та /още малко остава/, този сезон ще бъде своебразно продължение на първия.
Ще го дават отново  по Парамаунт+, очаква се да има два трейлъра за сезона.
Ако на някого му е интересно може да хвърли едно око на статията.

# 441
Има ли някакви вести за последните епизоди на 5ти сезон?!
Снимат ли ги, завършени ли са, кога излизат?!

# 442
10/11/2024 по Paramount USA
11/11/2024 по Paramonut + UK

# 443
Благодаря🙏 Чудех се докъде ли са я докарали след неуспешното начало на Хоризонт…Може би Костнър да е размислил за участието си в края на Йелоустоун при условие, че епопеята му с Хоризонт се провали?!
Защото аз лично не бих си причинила част 2 и 3 на трилогията.
Но задължително ще гледам последните 6 епизода на Йелоустоун.
Дано ги пуснат и в Парамаунт плюс във Франция.

# 444
  • Countryside
Датите излязоха за ноември, обаче аз лично не разбрах ще участва ли Костнър или не. Упорити слухове има, че няма да участства и ще го замести Матю Маконъхи, ама той участва в Йелоустоун 1944. Та, драмата кой ще играе Джон Дътън си остава. А и Костнър потвърди, даже май няколко пъти, че няма да участва в сезон 5, втора част. Изобщо голяма тайна, голямо чудо. Шеридан и той мълчи. Може пък накрая все пак да участва, защото каста е обявен, но без Джон Дътън. Ще поживеем, ще видим, ей го де е 10 ноември...

# 445
Не очаквам Костнър във втората част на сезон 5. Мисля, че на няколко пъти той го каза съвсем ясно. От една страна, ще ми липсва и ще липсва, но от друга, мисля, че има право да си следва собствените идеи, макар и да не ги реализира толкова успешно. Шеридан си има вината за забавянето на финалните серии с това, че се разкъсва между много проекти, не са му криви само стачката на сценаристите и Кевин Костнър. А и с отсъствието на Костнър ще ми е много по-лесно да се разделя със сериала, защото и без това мисля, че трябваше вече да свърши.

Срам не срам, още не съм гледала още Хоризонт. Исках да го гледам на кино, после ме стресна продължителността, после нещо друго, после забравих... Сега в някой мрачен и къс ден ще му дойде реда. И дори и да не е така грабващ както Шеридановите уестърни, сигурна съм, че ще намеря какво да ми хареса.

# 446
  • Countryside
Да, Блу, той каза много пъти, че няма да участва, ама не казват и кой ще го замести. Което е много странно, затова са и спекулациите.

Ох, и на мен не ми е останало време за "Хоризонт", има ли го някъде из стрийминг платорфмите, че за кино няма да се класирам.

# 447
При нас го няма още никъде из платформите, където имаме абонамент и това е друга причина още да не сме го гледали. Ако не го дочакаме из тях, ще си доплатим.Simple Smile

# 448
А за '1923' има ли някакви новини?

# 449
Костнър открито заяви, че няма да участва в продължението, да. Без да се обяснява защо.
Случи се така, че гледах по кината в една седмица и двата, новоизлезли тогава, огромни проекта “Монте Кристо” с Пиер Нине и “Хоризонт”, с почти еднаква продължителност от около 4ч.
Докато френската епопея на Едмон Дантес по великия Дюма, се гледа на един дъх, то американския Хоризонт на Костнър си беше пълна мъка за мен. Малко по-горе в темата писах защо. Не излязох от прожекцията само от уважение към положения труд, все пак. Но съм дотук с него.
За Йелоустоун смятам и аз, че му е време да свърши.
Да се фокусират върху друга епоха (1944) или върху ранчото 6666.
Че в петия сезон вече всичко е на изчерпване, а щом и Костнър залипсва, това съвсем ще е края.

Общи условия

Активация на акаунт