Yellowstone Universe (Сагата за семейство Дътън) - тема за истинската свобода...

• 57 011
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • addicted
Гледам си кротко Yellowstone за приспиване и скролвам из ФБ - попадам на това видео.
10 минутни овации за филма на Кевин Костнър в Кан. Радвам се за него, много.
https://youtu.be/s4XvcbBnjoY?si=2bVLeMBaKtDqbf10

# 421
  • addicted
Това, предполагам, може да се приеме за официално вече:

Kevin Costner Confirms He Will Not Be Returning to ‘Yellowstone’

Кевин Костнър няма да се върне за финала на Yellowstone. А тъкмо вчера гледах, че Парамаунт обяви дата за втората част на пети сезон.
Страшно ми е неприятно да го прочета, не знам чие огромно его е причината за това, но е глупаво големи хора да не могат да се разберат и да доведат нещо до края.
Толкова вбесена и разочарована съм се чувствала май само когато осъзнах, че Мартин няма да си допише книгите.

# 422
  • София
Това е шамар за всички фенове.
Нямам думи...

Sad

# 423
  • София
Много голямо неуважение към публиката, от която си изкарва милионите.

# 424
  • в сърцето на един мъж...
Добре де, те го спасиха, как ще го разкарат сега? Нали трябва да довършат някак?

# 425
  • София
И как ще го напише изобщо сценария Шеридан?
Направо да не го пише и да обявят край.
Това е БЕЗУМИЕ!

Може би ще убият героят му след взрив или нещо подобно използвайки дубльор/статист, който да прилича на него и след това затворен ковчег и т.н.

Осра се целия велик сериал.

# 426
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Е, не го очаквах от него. Никакво уважение към публика, колеги и самия Шеридан. Какво толкова щеше да му стане да стисне зъби, за да може тази велика сага да завърши подобаващо, нищо. Его, комплекси, желание за осребряване на отново споходилата го слава. Ще му гледам предстоящите филми, но отсега нататък за мен той става човекът съсипал края на Йелоустоун.

# 427
  • Berlin
Мммм, що така? Аз съм до 3ти сезон за момента, който свърши брутално м/у другото. Значи още два.

# 428
  • в сърцето на един мъж...
А той изобщо защо отказа да снима повече? Какво стана?

# 429
Аз пък сега чакам Хоризонт, малко остана до излизането на първа част.

От месеци се върти информацията, че Кевин Костнър няма да го има във втората част на пети сезон на ЙС, а след представянето на Хоризонт в Кан се завъртя пък слуха, че КК обвинявал Ш, че идеята за 1883 е взаимствана от Хоризонт. Ще видим. Дали пандемията и после стачките на сценаристите забавиха продукцииите много или пък креативността на Ш., изразена в едновременна работа върху много проекти не задържа прекалено дълго финала на Йелоустоун... Каквата и да е истината, надявам се на подобавящ завършек, ама си чакам и 1923.

# 430
Разочароващо е, да. Йелоустоун без Джон Дътън...
Предполагам, че ще му пришият политическа кариера в Хелена, както намекнаха в последния епизод. Ще се надяваме на Бет и Рип да спасят сезона.

Какво е Хоризонт? Може ли линк?

# 431
  • Countryside
Хоризонт е новия каубойски сериал на Кевин Костнър, за заселването на запада в  Америка, много добре го приеха на фестивала в Кан.
https://m.imdb.com/title/tt17505010/

Има нещо общо с 1883 може би, а кой от кого...но много тъпо, че Кевин Костнър не преглътна някак, за да си довърши сезона поне...и то с 2г дупка...

# 432
Благодаря, забравила съм, че такова беше заглавието. Ще се гледа.

# 433
Какъв е реално проблемът с Костнър? И как започва драмата?

На мен не ми дреме. Важно е Рип да е в сериала. Чакам и още сезони даже. Само искам и да го видя гол до кръста.

# 434
  • Разпиляна във въображението
Жалко за Костнър. Любим актьор.

Общи условия

Активация на акаунт