Yellowstone Universe (Сагата за семейство Дътън) - тема за истинската свобода...

• 58 473
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Ако епизод 9 ви е разочаровал, не бързайте изобщо с Е10. Муден, изсмукан... с доста малко развитие по основната нишка. Надявам се следващия да е по-динамичен, поне ни загатнаха да очакваме повече. Дано!

Yellowstone: One-Fifty - документален сериал (4 епизода), посветен на Националния парк Йелостоун и 150 години от създаването му и представен от Кевин Костнър. Спиращи дъха кадри, малко история, много красота, диви зверови и по-благи животинки, гейзери, езера, водопади и КК.

# 496
Десети епизод започва със смразяващо кръвта приключение, но продължава без други, неочаквани изненади.
Организира се сериозно отмъщение за извършеното убийство, нищо неочаквано всъщност.
Надявам се и аз на повече екшън по-нататък. Защото красивите гледки си ги има.
Кевин е участвал в документалната поредица за Йелоустоун, прекрасни 4ри епизода…, как пък не намери време да завърши 5я сезон?!
Гледах първите два епизода на нов сериал на Шеридан с Били Боб Торнтън, Джон Хам от Mad men и Деми Мур, Landman.
Изстреля ме директно в тексаската пустош и петролните сонди из сухата степ - какъв контраст с Йелоустоунските красоти!
Били Боб е поостарял, но кой не е?! Справя се много добре. Джон Хам засега го играе само нервен и възмутен петролен милиардер, да видим по-нататък.

# 497
  • в сърцето на един мъж...
Много хаотична серия беше тази - имам чувството, че са рязали нещо по нея - първо заедно в ранчото 6666, после изведнъж в Монтана, пък после срещи с Джейми... Надявам се в следващата серия да си стъпи на краката Шеридън и да влезе нормално в динамиката, а не да се мята от една посока, на друга. Искам си сериала, в който се влюбих Sad

# 498
Дано ми позволите малко оф топик🙈
Благодарение на Дяволо (🙌), научих за света на Тейлър Шеридан и много щях да изгубя ако се бях разминала с него🙃
Йелоустоун ме помете директно още от началото, но съзнателно си спестих Lioness, който изгледах едва в последните дни.
Защо ли?
Заради доста негативните отзиви като се появи.
Мнението ми е доста категорично и неповлияно от никого що се отнася до Никол Кидман - обезобразила се е с пластики, лицето й е абсолютно не експресивно, а тонът й - надменен и отблъскващ. Изобщо можеше и без нея.
Круз печели абсолютните ми симпатии❤
Джо ми е на кантар, защото го раздава много твърда и безскрупулна, чак ми е груба на моменти.
А Нийл….този така великолепно остаряващ/узряващ? Dave Annable!
Чудех се откъде ли помня мъжественото и така запомнящо се, лице…., от страхотния Братя и сестри, слагаше в джоба си с невероятния си чар дори Роб Лоу🙈
Lioness няма класата на Йелоустоун.
Но го изгледах и не съжалявам.
Още веднъж извинения за лирическото отклонение🙏

# 499
  • в сърцето на един мъж...
Аз мисля докато чакам новите серии да погледна и Landman - излезли са две серии от него, да видим...
Не знам до кога ще се офлянкват с края на 1923. Искам си втория сезон вече...
А за света на Шеридън - когато излезе Йелоустоун, исках да изчакам всички сезони. И започнах да гледам всичко, което намерих негово, като започнах от филмите. Не съм гледала май само Тълса кинг и Кмета мисля, останалото го изгълтах на един дъх. И докато не приключих с всичко, което намерих, не спрях. Затова и сега ме е яд, че така се развиват нещата с филмите му...

# 500
  • Countryside
Още не съм стигнала до новия Йелоустоун, че нещо не намирам къде да го гледам. Жалко за Кевин и че така са скалъпили сценария, толкова пък да не можаха да се разберат... На Шеридан почнах да гледам Тълса Кинг и много ми хареса , втори сезон гледам вече, хем не съм фен на Силвестър Сталоун, ама вече май ще ставам. Joy

# 501
Дейв Анабъл и в Лъвицата ли играе?
Аз в момента следя Йелоустоун, Тълса Кинг и почнахме с един епизод на Кмета, сигурно ще го продължим. Като сложа и Фром, който следя, нямам сили за други да почвам. Но си чакам 1923 с нетърпение 🥹

# 502
  • София
Да, играе в Лъвицата. Хирург, мъжът на главната героиня.

Изгледах последния епизод от сезон 2 на Кралят на Тълса със Слай.
Ами хареса ми. По едно време през сезона бяха зациклили и леко загубих интерес, но последните два, три епизода бяха доста добри. Като цяло изненадващо лежерен сериал, който е на границата между драмата и комедията и върви леко и без да те натоварва излишно.
Препоръчвам.

Изгледах и първите два епизода на най-новия сериал на Шеридан, Landman с Били Боб Торнтън.
Качени са в СкайШоутайм.
Много ми харесаха. Много добър писател е Шеридан, защо не вземе да напише някой роман...
Сериалът има 'вайб' на социалните трилъри на Артър Хейли, ако сте ги чели. Аз понеже съм му фен и съм изчел цялото му творчество. Разликата е, че Шеридан набляга повече върху личностите, персонажите и не акцентира чак толкова много в детайла. А може. Ако направи нещо като напречен разрез на петролния бизнес за милиарди и как обикновени хора плащат с живота си заради небрежност или невзети мерки по безопасност, то само ще спечели.
Препоръчвам с две ръце. Не очаквайте екшън обаче, но пак е много интересно. Просто от нищото те кара да съпреживяваш с героите му. И всичките му герои са сиви. Не са черни, нито бели...

# 503
Чудех се къде ми се е мярнал Джон Хам тия дни, а то в реклама на Landman ще да е било. Ще го гледам, но ще чакам и ММ да е свободен, че заедно да гледаме.

# 504
  • SA
И аз благодаря на Дяволо за препоръките за творчеството на Шеридън.
Много съжалявам, че Кевин Костнър не участва в последните епизоди. Считам това за ужасна грешка от негова страна. Надявам се поне края да е подобаващ.
Кралят на Тълса ми хареса много и се радвам, че ще има поне още един сезон. Очарованието на този сериал за мен е  в играта на Силвестър Сталоун и неговия герой, но имам и други любимци като Мич.
Във всички филми и сериали на Шеридън правят впечатление изключително вълнуващите герои, които няма как да не обикнеш. Страхотен е в изграждането на незабравими образи и мисля, че това е в основата на успеха му.

# 505
Наистина зацикля Тълса по средата на втори сезон. Тъкмо изгледахме един доста скучноват епизод. Радвам се, че е временно.

# 506
Споменах по-горе за Landman - за два епизода харесах Били Боб, но сина и дъщерята - не особено.
Деми Мур не е нищо повече от суетна суета, не й отива.
Но Шеридан умее да ни въвлича в интересни, непознати светове, каквато и неземна пустош да е този Тексас с петролните милиарди.
Не съм гледала нито Кмета, нито Тулса Кинг, предстоят. Както ме чакат и 4те епизода на 2ри сезон на Lioness.
1923 определено ни грабна всички и се вълнуваме от развръзката! Дано има новини за 2ри сезон!

# 507
  • София
Йелоустоун, епизод 10

Хареса ми.
Силно начало и край на епизода и една среда, която те държи наострен.
Разбира се, че никога няма да е същото без Джон Дътън, но няма как да променим нещата. И все пак сериала трябва да приключи по някакъв начин... Това решение на Костнър със сигурност е шокирало и самият Шеридан, който е поставен пред изключително сложна задача...

Харесаха ми думите на Рип, че каубоите ще намерят начин да се приспособят към новите реалности, като онези трактористи преди 100 години. Така и трябва.
Лошото е, че Кейси не е като баща си, а синът му не желае да се занимава с ранчото, т.е. удряме на камък. Разбира се той е още малък и не се знае какво ще мисли след 10, 15 години...

Сега тези мръсни лешояди ще се опитат да докопат ранчото, а този плъх Джейми ще направи всичко възможно да им го предостави. Отвратен съм. Таях някакви малки и бледи надежди за Джейми, но те умряха още когато уби журналистката...

# 508
Едните са много черни, другите - много бели. А можеше да ни предложат един съвсем различен, стойностен, шести сезон.
Може би просто Шеридан да е изчерпал темата с Йелоустоун за себе си.
Лъвицата сезон 2 не ми е по вкуса. Капитанката Карийо нещо ме дразни от самото начало, а Кидман ми е откровено непоносима, както и Фрийман. Докато Майкъл Кели си е страхотно попадение.
Започнах Тулса Кинг, Слай е великолепен уж зевзек, ама не съвсем.
Чакам трети епизод на Landman, Били Боб ми задържа вниманието и се вълнувам от съдбата му, за тази на Джон Хам и Деми Мур ми е все едно, но ще ги гледам, няма как.

# 509
  • Fire & Blood
Определено десети епизод ми хареса повече. Но това пресичане на времевите линии не ми допада.
Другото, което ме дразни е, че реално не се случва нищо. Гледаш и епизода вече е свършил, а реално
все едно са си говорили десетина минути и това е. Очаквах повече от Шеридън и продължавам да се
надявам на достоен финал.Оттук прочетох, че май се канят да правят и 6-ти сезон, интересно решение
/ако е истина/.
Първите два епизода на Landman ми харесаха, невероятен Били Боб Торнтън, явно пак ще се въртим
около едно семейство, но този път ъпгрейд в тексаски стил ще се гледа.
Аз най-вече си чакам за четирите шестици сериала. Макар, че реално пак ще е за каубой, но предвид, че
самото ранчо вече е и собственост на самия Шеридън човека ако направи успешен сериал потока туристи
към ранчото ще се увеличи значително. То и сега си има, но няма какво толкова да му се види /да четох
отзиви на посетилите го и гледах снимки оттам/ та ако сериала постигне значителен успех нищо чудно
Шеридън да иска да си купи и някой щат Laughing.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 19:20 от Jess!

Общи условия

Активация на акаунт