Yellowstone Universe (Сагата за семейство Дътън) - тема за истинската свобода...

• 58 463
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • SA
Харесват ми на мен ноите серии засега. 9 епизод сякаш бе да си припомним всички герои - след толко дълго отсъствие аз имах  нужда, макар да гледах всички сезони доста скоро. Присъствието на Джон Дътън липсва ужасно в новите серии и много ме е яд на Кевин Костнър, че провали края на един от най-успешните сериали през последните години. Но все пак се радвам, че поне още няколко епизода ще виждам другите ми любими образи. Дано наистина края да е подобаващ.
От останалите сериали на Шеридън, нямам търпение да видим новия сезон на 1923. Tulsa king определено ще има нов сезон и много се радвам, защото страхотно ми харесва да гледам Силвестър Сталоун в тази роля. Дамите, които харесва и в двата сезона обаче не ми допаднаха изобщо Laughing.
Кметът на Кингстаун ми се струва, че няма особено много почитатели, но и там се надявам да има поне още един сезон.

# 511
  • в сърцето на един мъж...
Кметът на Кингстаун ми се струва, че няма особено много почитатели, но и там се надявам да има поне още един сезон.

На мен ми стои в уиш листата за гледане, трябва просто време да намеря Sad
Ох, трейлърите за новата серия са си доста страшнички... Ще има май екшън.

# 512
Landman, 3ти епизод

Били Боб прави интересна роля, но жена му и дъщеря му са представени като карикатури.
Синът му влиза в релси след трагедията и започва да ми харесва. Да му е яка гърбина с новия екип.
Не се случи кой знае какво, не е екшън, доста приказваха и Шеридън отново вмести змийски момент, но нещата набират скорост и въпреки дразнещото присъствие на Деми Мур, ще следя с интерес!
Колкото повече гледам Тексас, толкова повече ми липсва Монтана🙈

# 513
След първите два епизода на Landman - Тексас не е Монтана. Няма ги високите сини планини, няма я зелената пустош, конете и волните ездачи... Томи Норис ми е доста мърляв и засега не мога да се привържа към него... Дъщерята (актрисата е и в 1923) наистина е ужасна глезла... Ама ще гледам, един час седмично все ще мога да му отделям.

И обратно в Монтана с епизод 11 на Yellowstone, с5.
Кейси Дътън действа. Бет мисли. Джейми се страхува. И още, и още... Интересно е!

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 16:45 от Блу

# 514
Здравейте! Последният епизод беше доста по-динамичен от предишния. Краят ме изненада, и не ме изненада.

Гледах и Лендмен след това. Да, дъщерята е супер дразнеща и майката явно е същата. Не ме грабва засега този сериал.

# 515
Краят на 11ти епизод ме жегна, попретупаха яко нещата.
Кейси ме изпълни, индианската нишка си дойде точно на място, Бет играе все така силно, истински звяр, няма равна!
Новият губернатор си проси яко шамари.
А Джейми беше и си остана плужек.

# 516
  • в сърцето на един мъж...
В новата серия изведнъж яко се завъртяха нещата, не очаквах такова развитие на края, но като че ли беше ясно как ще решат тази линия. Надявам се Джейми да му припари около врата Simple Smile
Дано Бет и Рейнуотър измислят нещо и да спасят земята, дори и да си я разделят. Хареса ми, че Кейси малко се стресна и прояви семейна чест, обаче заигравката с Джейми не ми харесва хич. Не трябва да се доближава до него Sad

# 517
Не знам. За мен играта адски загрубя.
Откакто вкараха в играта меркантилната кучка и долното й обкръжение.
Тотален контраст между гадната, човешка същност на някои твари и спиращата дъха, красота на величествената Монтана.
Повдига ми се и то сериозно още от момента, в който Джейми уби журналистката.
Ясно е, че няма как да се размине без конфликти и борба за запазване на ранчото с всичките му красоти, но мен буквално ме хвърлиха в тъча, не очаквах подобна жестокост и безумие.
Кейси няма как да прескочи Джейми. Освен с неговите камъни по неговата глава, да го поръча и да се свършва.
Ще свърши сериала и ще ми остане свита душата. От мерзостта и гадостта, които видях.

# 518
  • София
Нещо епизод 3 на Landman не ми се понрави особено много.
Най-интересно е около синчето. Оправно момче е.
Обикновено Шеридан пише много силни и правдиви женски образи. Не знам защо тук си е помислил, че майката и дъщерята ще са вървежни. По-скоро са дразнещи и то меко казано. Малка и голяма лигла. Супер, много яко...
Няма и някакво особено развитие, тъпче се на едно и също място. НО това е само епизод 3, има време. Засега си е добре, ама доста бързо му паднаха акциите след този прекалено ранен филър. Ако не друго време има. Цели 10 епизода ще са, което си е рядкост в днешно врема, хехе. Simple Smile

# 519
  • София
Много добър трети епизод на Йелоустоун. Simple Smile

Остават само още 3 епизода, така че се надявам оттук-нататък да е лудница, но още от сега тръпна какъв ще е финалът, защото да не излезе само, че сме гледали 5 сезона за тоз що духа. Ако не си запазят земята или поне по-голямата част от нея ще е буквално трагичен завършек на сериала.
Това с туризма е опция. Все се надявах да се измисли нещо по тази линия и хоп сега изведнъж заговориха за това. Надявам се и индианците да помогнат и да е взаимно и те да спечелят нещо. Защото тази земя преди това е била тяхна. Но в никакъв случай не бива онези боклуци от мултимилионната компания да закачат нещичко.

За Джейми по-голямо наказание ще е ако влезе в затвора според мен. Без нищо и никого като подкрепа...

Скрит текст:
Убиха я съскащата отровна змия. Според мен я очистиха от компанията за мокри поръчки, за да не ги свържат по какъвто и да било начин. Още като даде грешен номер ми стана ясно какво ще последва. Повече от тях едва ли ще чуем. Въпросът е да се разбере за мръсните игрички на тези боклуци с якички и да се разкарат завинаги от красотите на Монтана!

# 520
Джейми по-добре да го очистят. Но да му дадат да разбере защо. Не заслужава живот, според мен. Без значение през какви травми е преминал, няма извинение за постъпките му. Поръчковото убийство на Джон, в което участва най-безскрупулно, за мен буквално уби този хубав сериал.

# 521
  • София
Джейми реално е троен убиец.
Освен, че уби Джон Дътън и журналистката, още като тийн уби и мечтата/възможността на Бет да има деца.

# 522
Именно. Абсолютна гад. Да го елиминират.

# 523
  • SA
Джейми и биологичния си баща уби. Но в този сериал почти няма герой, който да не е убивал някого Joy.
Нямам търпение вече за новата серия и ми е тъжно, че остават само още три. Познавайки стила на Шеридън, който хич не си пада по разни захаросани happy end, подозирам, че финалът тук няма да е много щастлив и Бет и Кейси няма да могат да опазят ранчото цяло. Но дано наистина заедно с Рейнуотър (много ми е симпатичен и с интерес ще следя историята на неговите предшественици в 1923) измислят нещо разумно и поне част от тази зашеметяваща природа на Монтана да бъде съхранена от нашествието на модерния свят. Иска ми се Бет и Рип да успеят да построят къщата, за която си мечтаеха, на онази магична поляна.

# 524
В България официално излезе ли Е11? До каква дълбочина можем да коментираме новите епизоди?

Според мен целта на Бет и Кейси трябва да е да отмъстят на Джейми, но и да запазят името на Джон Дътън чисто. Най-цивилизовано е Джейми да гние в затвора, но дали ще мълчи за мръсните тайни на Джон Дътън? Ако пък бъде убит, ще има разследване. Най-добре ми звучи самоубийство, ама истинско и по възможност публично, той сам да стигне до това решение (хем не ми се вижда далеч от подобна мисъл, хем не виждам топки за целта) или евентуално катастрофа. И сега в последния момент ми хрумва, че ако иска и със смъртта си да създава проблеми на Дътънови, може да се самоубие на гарата. Хем ще приключи с жалкия си живот, хем Бет и Кейси ще са в напрежение.
За целостта на ранчото с всичката му земя очаквам да намерят компромисно решение, но не и да запазят всичко.

Имаме да разбираме и на кого се обади по телефона Кейси в Е10.

Подсетете ме какво стана с биологичното дете на Джейми и майка му (Кристина мисля, че беше).

Общи условия

Активация на акаунт