Yellowstone Universe (Сагата за семейство Дътън) - тема за истинската свобода...

• 58 521
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Знаехме, че щом Костнър го няма, героят му ще бъде отстранен/ликвидиран.
На мен не ми е същото без него.
Всички останали играят блестящо драмата от загубата му, чак ми идеше да ревна и на мен.
Много жалко, че трябваше да се сложи край и на добре изградения и изигран образ на патриарха, и на сериала.
След Джон, даже не ме и вълнува толкова какво ще се случи с останалите.
Някакси ми се изпари и мерака да гледам, и всичко.
Онази долна кучка на Джейми да си получи възмездието, както и тези, които поръчаха Джон и да се свършва.
Носталгичните приказки, че след 30г изобщо повече няма да има каубои, буквално ме подразниха. Жалко.
А можеше спокойно да се направи ако не цял 6ти сезон, то поне един достоен завършек на 5я. С всички персонажи на линия докрай.
Този измъчен завършек леко ме подсеща за прецакания последен сезон на House of cards, който пропадна след отстраняването на един друг Кевин…

# 466
  • в сърцето на един мъж...
Изгледах серията и честно казано съм разочарована - много разхвърляна ми дойде - ту тук, ту там, преди, след... Толкова ли не можаха да се договорят да решат развитието по друг начин? Надявам се Джейми да си получи заслуженото...

# 467
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Най-точното определение за новата серия ми е.... оффффф.
Много, ама много си личи колко време е минало между снимането на новите епизоди
и предишните, както и, че нещо не е било наред зад камера. Серията беше под обичайното ниво
на Йелоустоун, липсваше и душа. Да, точно сякаш някой /кхъ Кевин Костнър/ е изтръгнал душата
на сериала. Разочарована съм от показаното/натъманеното, доста зашито с бели конци,
нелогично. Феновете дето сме го гледали добре познаваме характерите на героите, знаем как биха/ще
реагират на дадено събитие и просто цялото им поведение крещи: събрани сме от немай къде да завършим
този проект и да се приключва.
Като плюс посочвам невероятните, спиращи дъха гледки, музиката и песните, това че все пак
ще имаме някакво развитие и завършек на сериала. Йелоустоун е явление и заслужава да получи
достоен финал. Ще го гледам, но признавам си през цялото време не спирах да "благославям" КК и
как опропасти един шедьовър.

# 468
Ама така по-лесно ще приемем окончателния финал на сериала. Мен това много ме крепи.Simple Smile
Иначе от гледките просто настръхвам.

# 469
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
А знаем ли колко ще са сериите до финала?

# 470
Би трябвало целия сезон 5 да е 14 епизода, т.е. новите са общо 6.

# 471
Надявам се поне достойно да завършат сезона и да приключат. А ме е яд ужасно и на Шеридън и на Костнър, че не се разбраха да го донаправят както трябва Sad Пет сезона здрав екшън, пълнокръвни герои, супер развитие, до степен да заобичаш всеки един и да разбереш защо земята е по-важна от всичко и сега такава серия... Единствено образа на Рейнуотър ми стоеше добре в цялата серия.

# 472
Рейнуотър и МО са достолепни, великолепно се превъплъщават и създават пълнокръвни образи, неповторими.
Джон го няма и ми е празно.
Епизодът беше един вид състезание кой по-добре ще пресъздаде болката и мъката от загубата на патриарха.
За спиращите дъха, гледки, спор няма.
Но убиха хубавия сериал.
Какво сега ще ги правя още 5 серии?!
Ще преливат от пусто в празно.
Някакси не ми се връзва точно Джон Дътън, с положението, връзките, парите си и т.н., да не може да осуети подобен пъклен план?!? Точно той ли се остави да го гътнат по пижама?! Недоумявам.
Шеридан реве за шамари с подобна развръзка.
А Кевин заряза Йелоустоун точно заради Хоризонт?!?
Неведоми са пътищата…🙄

# 473
Вчера изгледах новата серия на Йелоустоун и не ми хареса. На няколко пъти проверявах колко остава до края. Ще дам шанс и на следващата и ако не се променят нещата към по-добро - приключвам със сериала.

# 474
Още не съм гледала, но се разочаровам, само като ви чета. Сигурна бях, че няма да е същото нивото, но вашите коментари са за още по-лоша ситуация.

# 475
Аз ще го довърша, но просто ми убиха тотално удоволствието.

# 476
  • София
Къде го гледахте, благодаря

# 477
Е, много сте критични. Знаеше се отдавна, че Джон Дътън няма да го има. Че войната Бет и Джейми стигна до фаза, от която няма връщане назад също се знаеше от последния от старите епизоди. Сега остава тази нишка да се завърши и има да довършват нещо загатнато в "1883" - че след 7 поколения земята пак ще стане на индианците. Защото, макар и за Джон Дътън и ранчото му, целия плот на ЙС се движеше и около личната война между Бет и Джейми.
Иначе до онзи ден според клюките и Кевин Костнър не бил гледал новия епизод и не бързал да го гледа, след като разбрал как са разкарали героя му.Simple Smile

# 478
  • София
Изгледах и ви изчетох.
Ами присъединявам се към общия хор.
Атмосферата не е същата, а без Джон Дътън сериалът губи сърцето и душата си. 😢
Виня и Костнър и Шеридан, но повече Кевин Костнър за съсипването на историята! 😠

Обаче има едно много голямо несъответствие и моля да ме поправите ако греша.
Как така ще убиват губернатор на щат, тези луди ли са? И толкова лесно... Но оставете това.
Май Шеридан забрави, че Джейми имаше за план да убият Бет, самият Джон не е бил на дневен ред. И изведнъж сега ни дава как Дътън е бил поръчан. Или се бъркам?
Не само Джейми трябва да си получи заслуженото, но и онази гадна, мръсна кучка до него.
Но най-важното нещо е доброто да победи злото и алчната компания да остане далеч от Монтана и красотите и.
Изобщо като чета как всичко това може да се изгуби след 40, 50 години и ми се реве.
Ама аз това не го вярвам. Американците няма да го допуснат. Просто Шеридан обича мелодрамата и преекспонира. Но като цяло не е далеч от истината...

# 479
Всички останали играят блестящо драмата от загубата му..
На мен пък не ми беше достатъчно добре показано и това. Можеше да видим повече индивидуални реакции на много герои, чиито живот е определил, докоснал.. А някак изведнъж все едно животът продължи! Дано доразвият в следващата серия.. Само Бет беше страхотна! Финалната сцена с Рип! Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт