Yellowstone Universe (Сагата за семейство Дътън) - тема за истинската свобода...

• 56 888
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
Някакъв градски маршал/шериф е бил Били Боб Торнтън в Е2 нa "1883", но нямам никакви спомени от появата му и най-вероятно изобщо не съм отчела, че е той. Според негови думи, Шеридан го извикал за снимките с думите, че там ще се види със стари приятели, ще постреля малко и това ще е. И след това вече, Шеридан започнал да пише Landman за ББТ.

Между другото, в Paramount plus има една документална поредица Frontier (2023), която разказва за завлядяването на Северна Америка, преразпределението на териториите от Великобритания, Франция, Испания, Люис и Кларк експедицията, покоряването на местното население. Шест епизода са, засега. В Е5 разказват историята на каубоите. Оказва се, че първите "каубои" всъщност са били от робите от Африка. Интересно е. Изобщо, цялата поредица е интересна, без да задълбава много много в детайли. Например, продажбата на огромната тогава френска територия Луизиана от Наполеон, защото нямал вече интерес към установяване в Америка.
Това е поредицата: https://www.imdb.com/title/tt21163038/
                                     https://www.imdb.com/title/tt21163038/episodes/?ref_=tt_eps

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 11:18 от Блу

# 706
  • София
Има ли и други като мен, които не са забелязали появата на Били Боб Тортън в един епизод на "1883"?
Изобщо не съм забелязала

# 707
И аз съм го пропуснала. Но те хората самия Шеридън не хващат и разпознават..
Сестрата на БЛ съвсем пък не съм я отразила!
Защо му трябваше на Брандън Скленар да взима страна! Изтри, ама кел файда.. Sad

# 708
  • в сърцето на един мъж...
Абе от една страна ясно - има втора част, там ролята за него е доста по-голяма, може човека да си е търсил пазар за таланта. Ама не трябваше да се меси в тоя скандал ами да си мълчи.

# 709
  • SA
Не съм разбрала и аз, че Били Боб е участвал в 1883. Явно е била някаква незначителна роля. Но и е типично за Шеридън да използва актьори за няколко от сериалите си.
Колкото за Скленар и връзката му със скандала Лайвли - Балдони - не следя подробно драмата, защото ми е безинтересна и банална, но силно се надявам това да не се отрази върху 1923. Мисля, че този сериал има потенциал за поне 3 сезона и ще е направо престъпление да се съсипе заради някакви измислени драми. Спенсър и Александра и на мен засега са ми любимата двойка в цялата фамилия Дътън.

# 710
Случващото се и скандалът с филма, в който участва Скленар е толкова мащабен и брутален, че със сигурност ще има отзвук.
Брандън Скленар е сред призованите да свидетелстват и ще дава показания срещу сериозни въпроси и обвинения, когато делото започне през март 2026 г.

# 711
Хм, БЛ Блейк Лайвли ли е? И съответно става въпрос за сестра ѝ Робин (не я знаех до момента), която според imdb, се е появявала в два сериала на Шеридан - и в Landman, и в Lioness. Разбира се, и в It Еdns With Us играе.

Случващото се и скандалът с филма, в който участва Скленар е толкова мащабен и брутален, че със сигурност ще има отзвук.
Брандън Скленар е сред призованите да свидетелстват и ще дава показания срещу сериозни въпроси и обвинения, когато делото започне през март 2026 г.
Не е ли нормално да го призоват като свидетел, след като е бил част от екипа?
Ако Шеридан има наум още нещо, в което да участва Спенсър Дътън, не очаквам да се откаже от Скленар. Тъкмо може да му излезе по-евтин.

Честно казано, бих предпочела да си запазим темата чистичка от онзи скандал.

# 712
Хм, БЛ Блейк Лайвли ли е? И съответно става въпрос за сестра ѝ Робин (не я знаех до момента), която според imdb, се е появявала в два сериала на Шеридан - и в Landman, и в Lioness. Разбира се, и в It Еdns With Us играе.
Да.

# 713
  • София
............................ това да не се отрази върху 1923. Мисля, че този сериал има потенциал за поне 3 сезона и ще е направо престъпление да се съсипе заради някакви измислени драми. Спенсър и Александра и на мен засега са ми любимата двойка в цялата фамилия Дътън.
Вероятно само на мен 1883/1923  са ми силно захаросани, та чак тече розов сняг, лоши - добри, кой ще спечели е ясно, добрите.  Не ме грабнаха и двата сериала,  за разлика от Yellowstone, но това не означава, че не ги следя, веднага щом ги качиха ги изгледах, но това беше преди толкова време, че забравих за какво иде реч, и кой кой е, това му е лошото на изчакване на сериалите, що не ги направят наведнъж.. не знам.

# 714
  • SA
Ами да, въпрос на възприятия явно. На мен не ми е даже хрумвало сериал на Шеридън да опиша като захаросан. То хората умират като мухи, особено в 1883, а и не само там.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 21:13 от Kameloth

# 715
Кое беше захаросаното на 1883?

# 716
И аз се изненадах от определението. Simple Smile

# 717
  • Вестерос
За мен е всичко друго, но не и захаросано. Захаросано е Гилмор Гърлс или Харт ъф Дикси

# 718
  • София
Наплюйте ме - добре, но ми е захаросано. Да, падат като убити мухи, но не ме грабват и двата сериала, не знам защо така ги приех, въпрос на вкус. Стоят ми много лежерно, лошите и добрите и добрите побеждават винаги. Въпрос на вкус, не е ли така...? Не че няма да ги гледам, но мисля че съм гледала и по-добри на тази тематика.

# 719
Никой няма да те убива, имаш право на лично усещане и възприемане. Но ще ми е интересно да дадеш пример за "по-добри" сериали в същата стилистика.

Общи условия

Активация на акаунт