ДОБРИЧ в Коледно настроение, чака Дядо Коледа с нетърпение (18)

• 14 488
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
Понеже днес имам имен ден ви черпя всички виртуално! Wink

Последна редакция: ср, 27 дек 2006, 01:31 от checha

# 106
  • Толбухин
Честит имен ден на  checha и на всички именници!!!

Мен ми е любопитно какви подаръци получихте от половинките си,и какви им подарихте??? Embarassed

# 107
Честито на всички именници!

# 108
Честит имен ден,  checha !!! Здраве, здраве, здраве   bouquet

# 109

Честит имен ден на  checha

# 110
  • Добрич
Честит имен ден, checha!!! Честито на всички именници днес!
От здраве да не се оттървете!!!

# 111
  • Добрич
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,ЧЕЧИ-Да си и жива и здрава и всички около теб само да радват!!!Много усмивки!!
Как прекарахте,момичета?Никой нищо неказва ThinkingНие ходихме в едните баба и дядо,после в другите и така,иначе весело беше,Рая разбира се беше привлякла напълно вниманието на всички Joy
Навън е супер студено,на който не му се налага хич да не излиза.Ние обаче ще трябва да ходим на моята баба на именн ден,та се чудя как ще изведа Раичка Thinking
Весело изкарване на всички именници.. Hug

# 112
Честит имен ден, checha!Здраве,късмет и много любов! newsm51

И ние ходихме по къщята - на Бъдни вечер в родителите на мъжо,на Коледа у моите.Веселбата беше голяма,а емоциите дойдоха в повечко на малкия - през нощта  спа  7-8 часа ,без да мръдне ShockedГолям кеф Mr. Green
За подаръците...ами вече 10 години сме заедно и ни е доста трудно да се изненадваме,та всеки си избра подаръка сам.Липсва тръпката да разопаковаме подаръци,но...така поне си спестяваме неприятна изненада  Crossing Arms

Отивам да ровя в гардероба,че довечера съм на банкет с колектива newsm44А този корем стърчи от всичките ми блузи...не,че някой ще ме избира,но не ми се иска пак някой недоразбрал колега да ме пита "Мърда ли,мърда ли?" #Cussing out

# 113
Верно здрав студ е вън, обаче за един час по обед излязохме. А и като пече Слънчо друго си е Mr. Green...
Хей Точке, виждала съм те....докато беше бременна по-често те срещах с кученцето..даже веднъж те питах за породата  Grinning

# 114
Честит имен ден ,Checha!Жива и здрава бъди!
Ние за Коледа бяхме във Варна при нашите,малката от много емоции два дена не можа да спи като хората.А и куп подаръци се чудеше с кое по-напред да играе.Днес вече като сме си в къщи нещата се нормализираха.Сега се чудим къде да караме Нова година,то с това малкото сме зависими,а и като няма на кого да я оставим съвсем.Та ще видим.
Хайде лека

# 115
Честито на всички минали и настоящи именници!!!
Да са здрави и щастливи!

Ние засега сме Wink

# 116
Честито на Checha и на всички именници днес! Много здраве, щастие, любов и късмет!  bouquet

# 117
  • Добрич
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на checha!
MНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЛЮБОВ!

# 118
  • Добрич
Добро утро,момичета HugЧерпя по кафе или чай.
Емчо ,я почни първо ти с подаръците Wink
Днес как ще е времето newsm78направо взех да полудявам у дома,много ми е тъпо,..

# 119
  • Толбухин
SISOLITA аз нали имам нова кола тя се пазише в голяма тайна но сега ще ви я каза:Шкода 120Л-87г.тя мие за много пазници чак до 8-март.
А иначе си направихме семеен подарък !9"ЛСД широкоекранен монитор,който пак е за мен,защото аз повече го ползвам комп.

Общи условия

Активация на акаунт