ДОБРИЧ в Коледно настроение, чака Дядо Коледа с нетърпение (18)

• 14 485
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте мацки Wink
Днес времето е супер...каква зима, каква Нова Година без сняг Confused
Нашия семеен подарък пък е.....цитруспреса Crazy...ние лични подаръци си разменяме на личните празници - РД, ИД....
EM4O , твоят подарък е страхотен...ще ги прежалиш оставащите празници няма как Mr. Green
Къде ще празнувате НГ?....На заведение или в домашна обстановка?...Ние ще сме на гости. Една мацка се реши да домакинства, както се казва Wink. Ако беше друга ситуацията най-вероятно щяхме да отидем до някоя хижа в планината...еееех....преди 2 години така празнувахме НГ и макар безснежна беше подобаващо празненство. Като се има предви, че в планината хората са ХОРА Mr. Green...обичам планинатаааа Laughing....обичта ми се засилва и щото скоро май няма да имам възможността да й се полюбувам, но здраве да е....
чао засега  bouquet

# 121
  • Добрич
Добро утро! Хайде на кафенцето:
  food010 Coffee  food010 Coffee  food010
Лек и приятен ден желая на всички!

# 122
  • Добрич
Добро утро.
Черпя всички сутришно кафенце Hug  food010 kaffeetrmker_2 morning Coffee
Емчо,честита кола,със здраве да си я караш и безаварийно,а за догодина по това време нова кола/2007г/ Wink
Ние с мъжо не си разменихме лични подаръци,друг път винаги сме го правили,но си подарявахме това -онова,всеки каквото си хареса.Той ми купил само изненадващо любим парфюм,който свършваше Peace
Вчера изведохме Рая на кратка разходка,времето беше много хубаво,аз направо се учудих,че бях се зазимила и щях да изкоча на пролет Naughty
Лек ден и се включвайте,къде изчезнахте всички newsm78

# 123
Хей Точке, виждала съм те....докато беше бременна по-често те срещах с кученцето..даже веднъж те питах за породата  Grinning

Малиии,дано не съм ти се троснала нещо Blush,че на моменти пощурявах-постоянно някой ме пита нещо за малката или направо ме спират да я милват,а аз да речем бързам за някъде...Ако е така - извинявам се Peace

Емчо,тоя твой дядо Коледа много щедър - да ти е честита количката! И внимавай,че по улиците се разхождат едни стълбове,дръвчета...и тези бордюри постоянно мърдат и се блъскат в гумите ми Mr. Green

Наистина,вчера беше страхотен ден,но ние пропуснахме разходката.Чакаме вече пролетта.

Арчелка,къде се изгуби? newsm78

# 124
  • Добрич
Здравейте всички - и легални, и нелегални /че май доста минаха в нелегалност  Laughing/

Хайде на следобедното кафе
с бонбонка   Wink

Ние с Ванко днес се разписахме на разходка. Миличкия, от 10 дни не беше излизал. Ама то тази кашлица нямаше спиране. Днес не беше съгласен с ръкавичките, но го уговорих някак да ги държи. Ходихме до пазара - народ, народ и всеки те гледа като, че ли има нещо нередно да си с количка и да се буташ между хората  ooooh!
Дядо Коледа тази година ни пропусна нас, големите. Но, дано малко по-нататък се сети за нас  Praynig

# 125
Честити празници на всички
 Но този път на много големи патерици, докато честитя коледа, то станало нова година, малко съм заета тези дни и няма как, хвърлям по един бърз поглед тук, но нямам време да пиша. То Точка и сега лесно ще я разпознаете, тя е единствената в града, която вози в количката бебчо от горе, и малко мързеливото кученце отдолу, не и е лесно с цели две бебета. Joy Joy

# 126
  • Толбухин
Добро утро мамчета кафето е от мен.
Явно се приготвяте за празника и затова никакви ви няма.

# 127
Малиии,дано не съм ти се троснала нещо Blush,че на моменти пощурявах-постоянно някой ме пита нещо за малката или направо ме спират да я милват,а аз да речем бързам за някъде...Ако е така - извинявам се Peace

о, не....отговори ми учтиво Grinning...те сладките кученца са като децата - няма как да ги подминеш Mr. Green

# 128
Здравейте момичета!
AR4ELA не се оправдавай, че си много заета...щом имаш време да се денсаш във Вариете значи не си Joy Joy Joy
Весело посрещане на новата година, много усмивки и повече късмет  bouquet

# 129
И аз като ар4ела наоследък нямам време да пиша, обаче денсам не във Вариетето, а около котлона Mr. Green
Майсторя пак едни сладкотии...

Точка, с тоя аватар ми развали дисциплината в къщи Crossing Arms
Калина от години мрънка за домашно куче и в един момент и казах, че щом ще имаме бебе- не може и куче.
А сега тя видя твоя аватар...и....ако някой те пита- това е рисунка! WinkНе може да е истина...

Весело посрещане на новата...!!!
Слушам щяло да има много специални фоерверки в центъра на София(чак с немски генератори), че и по ТВ щели да го излъчват...ще го видим какво ще е...

Е, весело!!! И внимавайте с алкохола!
Ако казвате и на мен същото- внимавайте с грамажа! Joy

# 130
mama Blue,това е добре Simple SmileДругият път като ме засечеш по центъра - обади ми се,ще се радвам да се запознаем Hug

Точка, с тоя аватар ми развали дисциплината в къщи Crossing Arms

Хих- кажи, че е плюшена играчка WinkАма защо не зарадваш детето - където едно,там и две бебета Crazy

Арчелка,кога денса във Вариете?Аз в сряда вечер кърших младо тяло там newsm68 Имаше ретро парти,парчета от моето време - голям кеф! В това време, малкия показал всичките си кривотии на баща си newsm48Е то това ще ми е ...поне за тази година Mr. Green

Момичета,весело посрещане на новата година! newsm81

# 131
  • Добрич
Здравейте, момичета!

Весело посрещане на Новата Година!!!

# 132
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЕДИН ДОБЪР СТАРТ, МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ!

# 133
Леки запивки и много усмивки,
Успехи в бранша и чупки в ханша.
Здраве в изобилие и радост до безсилие! Mr. Green

Весело посрещане на Новата Година!!!

# 134
Весело посрещане на новата година! Да има много усмивки и щастливи мигове!

Общи условия

Активация на акаунт