ДОБРИЧ в Коледно настроение, чака Дядо Коледа с нетърпение (18)

• 14 469
  • 285
  •   2
Отговори
# 180
  • Емаесесаесесапипиа
Честита Нова Година!!!
Да е весела и щастлива за всички ни и много, много здраве!!!
Честито и на именниците!

Виждам, че обсъждате много болести и вирусчета. Ние, слава Богу, сме здрави всичките, но то сигурно е защото не ходи на градина баткото. Сега трябва от началото на другата седмица пак да го пусна и ми се свива сърцето като си помисля колко рискове крие това, но да го държа вкъщи неопределено време също не върви. А сега не мога да му се нарадвам, защото даже хрема няма (а той си има хронична такава откакто се е родил).
Бебока е още на режим спане и ядене и е наддала с килограм за 20 дни. Суче като за световно (пу-пу),
Каката беснее, предимно у баба си. Мисля, че се отби окончателно, защото не й давам от няколко дни, не спи при мен, а и я виждам за няколко часа през деня.

# 181
Благодаря за поздравите момичета,черпя ви макар и виртоално(защото съм се отдала на листовките)стискаите палци,петък е датата PeaceТеа липсвате ми,пиши ми на лични ако искаш Peace

# 182
Благодаря ви за поздравленията. Аз от днес съм пак на рабоота, пак няма да имам време за форум. Tired
geomar, да си жива и здрава, и много невероятни мигове през следващата 2007-ма!  bouquet
Успешно вземане на изпита! Praynig

Иначе за подаръци, получих както винаги един общ подарък за Коледа, имения и рождения ден - нов компютър - лаптоп, че стария започна да издава багажа. Бях направо поразена като отворих кутията. Таткото пак успя да ме изненада приятно.

Аз за името, то моето направо е един куршум - 2 заека. Баба ми на която съм кръстена се казва Василка, без да искам съм дошла след дълго закъснение точно с името си, съдба...

# 183
  • Толбухин
Добро утро кафенцето е от мен.
Лек и спорен ден на всички.

# 184
Добро утро и от мен кафенце

# 185
Здравейте, мами! Черпя със следобедно кафе   food010

Днес беше хубав ден, до 15:30 ч скитахме навън  afwitch

Не знаех, че имало толкова мами-кърмилници тук!
Мими, ние сме по същия начин с храненето, сега ядем трошици, блюдото ни се състои от 2-3 хапки и 3-4 глътки... А моят "антибиотик" вече не помага, освен, че замества водата като сме болни...

Фапуа, ти че кърмиш ми е ясно, ама докато бременна не ти ли спря кърмата??? Как каката чак сега се отбива?... Дай Боже да имаш кърма дълго време, че си е облекчение...

Теа, снимките са си там, ама бгфото пак е сдало багажа, от вчера е така, надявам се да не е хакнат, а да се размине само с разместване на снимки или нещо подобно... Марти по-добре ли е? Знаете ли, като се замисля... и ние направихме номера - от жегата в Лучано - на студа навън и може така да сме направили белята... Както и да е... А помпичките за нос все още ги позваме ако успея да го залъжа. Той без това вече свикна на моите интервенции и знае, че няма мърдане... щом се налага...

Хайде, дано времето остане и утре все така хубаво, че изкараме дребосъците на дивеят и вилнеят.

# 186
  • Емаесесаесесапипиа
Фапуа, ти че кърмиш ми е ясно, ама докато бременна не ти ли спря кърмата??? Как каката чак сега се отбива?... Дай Боже да имаш кърма дълго време, че си е облекчение...

Кърмата не спира по време на бременност (ако доброволно не спреш да кърмиш), към 7мия месец преминава в коластра. Сигурно не е толкова хранителна като нормално мляко, но на тази възраст за бебето е по-скоро въпрос на навик и удоволствие, отколкото утоляване на глад или жажда (поне при нас беше така).

# 187
Добро утро днес не сте пили кафе,и аз още не съм,ама сега ще пия.
Черпя и вас.

# 188
Мерси за кафенцето, макари следобед...
тук съм, но Дима е направила усложнения и от днес ще пие първия си антибиотик в живота.
Нямам време за повече писане...

# 189
Ама много пусто тука newsm78...
И болнички има Sad...Бързо оздравяване!
Аз пък съме една хремава Sick...само се ослушвам кога ли малката ще ме последва Tired
А иначе изпитвам една носталгия по празниците..сигурно защото ми бяха оправдание за хапването Mr. Green...добре, че не остана много да нося, че както вървят килцата ooooh!...на пролет ще му мисля Whistling
Някой нещо интересно няма ли да разкаже....

# 190
Здравейте!
След тия празници голяма пустош из темичката ни Twisted Evil
Искам да ви попитам някой използва ли овлажнител за въздух, какъв и къде от Добрич мога да си купя?
Гледах из интернет магазините има само на Чико и Делонги...на Делонги е по-скъп от този на Чико newsm78...та се чудя какъв да бъде?
Приемам мнения всякакви Mr. Green

# 191
Пусто не, ами и празно... Боледуват малките, няма време за писане... К'во става тази година, всичко живо се изпотръшкало... Ние от снощи прибавихме и разтройство и не знам какво още има да се случва.

Мама Блу, толкова да няма интересно, че няма накъде... Ако някой се сети нещо, да сподели.

Мими, какви са тези усложнения? Дано да отшумят бързо,а от този антибиотик бъди сигурна, че Дима съвсем ще спре да яде. Ама не се притеснявай, само течности й предлагай - постоянно.

# 192
  • Добрич
Хайде и от мен кафенце, следобедно

То и аз нямам нищо интересно, за разказване. Че то в този студ и седене в къщи, какво ли и ще се случи, освен някой да се оплаче, че е болен   Close
Тъкмо щях да питам къде се загуби Мимито, а то ... Cry Дано Дима се оправи бързо  Praynig и без последици, че аз вече втори антибиотик пия  Twisted Evil /ама аз съм голяма, за мен е позволено/.
Днес се записахме отново навън - хубаво е временцето по обяд  Simple Smile
Сега ще стягам менюто за неделя, че нали имам един много голям именник  Wink

# 193
Вече съм шофьор-ка Peaceднес ми бяха и двата изпита                   

# 194
geomar , бравос маце..ЧЕСТИТО  bouquet
Леко и безаварийно каране отсега нататък ти желая!!!

Общи условия

Активация на акаунт