ДОБРИЧ в Коледно настроение, чака Дядо Коледа с нетърпение (18)

• 14 472
  • 285
  •   1
Отговори
# 165
  • гр.Добрич
Честит рожден дан на Мама Веси(на патерица) и на Геомар.
Нека бъдат обичани майки и желани жени. newsm51

# 166
Честита да е Новата година на всички ви!

Да сте живи и здрави всички рожденици - вчерашни и днешни!

Мама Веси, да си най-вече здрава, щастлива и в джобчето да дрънкат не семки и бонбонки, а евро /доколкото може да дрънка/!

Геомар, за теб - същото, само хубави неща ти желая!

Ако искате, можем да си направим списък с болните, че и ние пак да се включим в него. Този път ухо! Много болни има пак тук, откъде ги прихващат тез вируси, не е имало такова нещо - от нищото и изведнъж - болни! Пък и ние - ден през ден някой у дома кашля, подсмърча или го боли глава. Хайде, оздравявайте и се пазете, че от това по-гадно няма!

Мими, какви са тези захранвания, че не разбрах...  Thinking

Знаете ли, ходих за първи път в това Лучано, където щяхме да правим Коледно парти за малките... Абе много дим, много пушек бе! Жега, не се диша! А и така е направено, че няма видимост и постотянно трябва да търчиш след дребосъка, докато се обърна и хоп - в кухнята или зад бара!

# 167
Честита Нова година!Живи и здрави бъдете!
Честит имен ден на всички именници/на патерица/!
Честит рожден ден на Мама Веси и Геомар!Много здраве,щастие и любов!Да ви слушкат децата много!

# 168
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ,КЪДМЕТ И МНОГО МНОГО ЛЮБОВ!Отдавна не съм се включвала във форума, но покрай малката не ми остава много време.Имам един много важен въпрос към вас- чух по новините ,че вече няма да получаваме майчинството от работодателя ,а по сметка.Някой знае ли нещо по въпроса, къде трябва да се отиде, каква молба трябва да се пуска и другите подробности.Ще съм ви много благодарна ако ми отговорите.Благодаря ви предварително!

# 169
  • Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на GEOMAR!
МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!

# 170
  • Добрич
Имам един много важен въпрос към вас- чух по новините ,че вече няма да получаваме майчинството от работодателя ,а по сметка.Някой знае ли нещо по въпроса, къде трябва да се отиде, каква молба трябва да се пуска и другите подробности.Ще съм ви много благодарна ако ми отговорите.Благодаря ви предварително!
dina66, все още нищо не е изяснено. Очаква се да излезе Наредба за изплащането на тези обезщетения през 2007 г. За старите обезщетения, дължими до 31.12.2006 изплащането ще става по стария начин - чрез работодателя.

# 171
Ето малко нови снимки от нас, които качих днес... Подарък от Татко Коледа, при когото прекарахме коледните празници...

http://www.bgphoto.net/Albums.aspx?UserId=10764

# 172
  • Толбухин
dina66 доколкото знам и аз ние сме заварено положение и си оставяме от работодателя.

# 173
  • Добрич
Честит рожден ден на geomar !!![/glow]

# 174
Знаете ли, ходих за първи път в това Лучано, където щяхме да правим Коледно парти за малките... Абе много дим, много пушек бе! Жега, не се диша! А и така е направено, че няма видимост и постотянно трябва да търчиш след дребосъка, докато се обърна и хоп - в кухнята или зад бара!
Същите впечатления имам и аз...
Няколко пъти съм ходила, но последния направо изгоряхме...адски неадекватно отопление.Това, че има деца означава ли да е 30градуса Crazy..съблякох детето по боди-бельо, беше потна и после хоп и навън Thinking...

# 175
Мими, какви са тези захранвания, че не разбрах...  Thinking

Aми... newsm78 Дима беше 2 дни само на кърма.
По принцип се храни много зле. И като мине едно вирусче, храненето става като захранване(пак наново- лъжичка по лъжичка, зор голям... Sick)

# 176
Честит Рожден Ден на geomar!
Много здраве, любов и щастие!
[/color]

# 177
Същите впечатления имам и аз...
Няколко пъти съм ходила, но последния направо изгоряхме...адски неадекватно отопление.Това, че има деца означава ли да е 30градуса Crazy..съблякох детето по боди-бельо, беше потна и после хоп и навън Thinking...

И Марти май затова е болен  Thinking
Водихме го на Куклен театър при Дядо Ко /където може да е пипнал някой вирус/ и после се беше поизпотил на тая жега в Лучано, а навън беше голям студ.
Днес вечерта излязох до Ийзи-то за първи път от 10 дни  Crazy,че и аз съм болна. Уж на оправяне, ама...

Я да ви питам за помпичките за нос. Вършат ли ви работа? Защото аз не виждам абсолютно никаква полза от нея. Една позната ми беше казала, че много й помагала....

# 178
Теа, той Марти не е ли вече голям за помпичка за нос, защо не се пробваш да го научиш да се издухва, защото според мен помпата не е подходяща за толкова голямо дете дето много мърда, аз на моя така се измъчих един два пъти и се отказах.

# 179
Ами за мърдане - не мърда, кротува..но не иска да си духа носа. Около годинката си, го правеше, имитираше ни.Много смешен беше. Сега пък, не иска... а, де... Crazy

feel you, не се отварят снимките. грешка има.

Общи условия

Активация на акаунт