ДОБРИЧ в Коледно настроение, чака Дядо Коледа с нетърпение (18)

• 14 477
  • 285
  •   1
Отговори
# 150
Честита Нова Година!
Много здраве, късмет и щастие пожелавам на всички!

Честит рожден ден на мама Веси!

За съжаление малкият и аз сме болни. той вече от една седмица. какъв беше този вирус, какво беше това чудо!?! никога не е боледувал толкова дълго. Снощи съседите празнуваха имен ден до 2 часа и то точно под стаята на детето. Викане, крясъци, истерични смехове и песни... Close Изобщо не се съобразяват, че е болен /мъжът ми им е казал завчера/. При положение , че имат още 3 стаи, избраха най-малката... И винаги си канят гостите в нея. ooooh! да не ви казвам, че са ни и роднини. Едвам се стърпях да не отида да се карам с тях... През юни чакат бебе и тогава ще видим кой на кого ще пречи.  Twisted Evil

# 151
Благодаря ви милички!

Една виртуална почерпка по случая.

# 152
Mama Vessi , Честит Рожден Ден!!!Жива и здрава!

# 153
  • Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА MAMA VESSI!
МНОГО ЗДРАВЕ, РАДОСТ И ЩАСТИЕ!

# 154
Честита Нова Година! Желая ви здраве,късмет и един по-добър живот - вече като европейци! HugНе знам нас колко ще ни огрее,но се надявам поне децата ни да имат един по-спокоен и сигурен живот!

Честит рожден ден,мама Веси!Много празници на куп - дано подаръците са били много!   happy bd

# 155
Честита Новата 2007ма!Да я посрещнем с надежди за просперитет във всяко начинание!

# 156
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАМА ВЕСИ! И ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН (НА ПАТЕРИЦА) ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И СЛЪНЦЕ В ДУШАТА!
 newsm51 1dating newsm38 newsm59  Gift  party023 Tada newsm18  Party Time bdbaloni baloni

Момичета, да ви питам и вас....Някой да знае добър пулмолог във Варна. Питах във варненската тема, но още никой не ми е отговорил...

# 157
Брей, много рожденици, бе! Ще надебелея от толкова торти! Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА GEOMAR! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ, КЪСМЕТ И УСМИВКИ!

Последна редакция: ср, 03 яну 2007, 01:14 от Amarena

# 158
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА GEOMAR!
 Да е много щастлива, здрава, Рая много да я радва, и утре да вземе книжка, че сега това е на преден план!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 159
  • Добрич
Добро утро,момичета :hugПредлагам по кафенце на всички  food010 kaffeetrmker_2 morning CoffeeХайде ставайтее smile3524
Искам на патерица да честитя Рожденния ден на Мама Веси[/color]-Да си жива,здрава,усмихната,много радости всеки ден и повече усмивки Hug Hug  bouquet
Честит Рожден ден ,Геомар!!!!!!!Много здраве,щастие,късмет,любов и прекрасни моменти,бъди все така усмихната!! Hug Hug Hug  bouquet
Времето пак се развали,а вчера и онзи ден беше сякаш пролет.За съжаление неможахме да изведеме Раичка на разходка,от ходене по гости,но няма как трябва да уважиме и едните и другите WhistlingДа сте чули нещо ,че в града върлувала шарка???На една приятелка детето от няколко дни е с Т.и лекаря й и казал,че може би е шарка и чакат да избият пъпки,целия град бил пълен ShockedТака се притесних newsm78
До после,момичета.. Wink

# 160
Добро утро
първо Честита нова година много любов,здраве,щастие и нека новата година ви донесе всичко онова което старата не успя.
Честити именни дни на всички именници от коледа насам.
честит имен и рожден ден на мама Веси да е жива здрава  и мъжете много да я слушат.
Честит рожден ден на Геомар много любов,здраве,щастие Рая да я слуша.

# 161
  • Толбухин
Ето ни и нас тъпия Линк ни остави без нет точнооколо нова година защото съм забравила да го плата с 2-3 дни.
Честита Нова година на всички,желая ви много здраве, щастие и много любов.
Честито на всички рожденници и именници.
Честит рожден ден на Геомар!

# 162
Ческтит рожден ден на всички рожденници и именници!Амарена за пулмолог за Варна незнам но тук в Добрич бях много доволна от Мариела Инджиева.Ако искаш мога да ти дам координати

# 163
Добър ден,
Честит Рожден Ден, GEOMAR! Здраве и много любов!
EM4O, те Линк-овците си го залагат в програмата и ако не се плати автоматично клъц...няма събота, няма неделя, няма НГ...  Twisted Evil

# 164
Мама Веси, чак сега забелязах, че си се родила с името си...

Честито на рожденничките мама Веси и Геомар!!!

Ние вече сме по- добре и Дима се оправи само с маминия антибиотик.
Само че сега пак трябва да се захранваме наново Tired

Общи условия

Активация на акаунт