ДОБРИЧ в Коледно настроение, чака Дядо Коледа с нетърпение (18)

• 14 473
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Е, хайде честито! Пожелавам ти да практикуваш редовно и безаварийно!

# 196
А някой има ли идея защо от 1 месец публикациите ми си стоят 18, въпреки че сигурно са вече двойно повече???.... Чудя се и се мая....  newsm78

# 197
geomar честито, желая ти безаварийно каране
feel_u ето отговор на въпроса ти:
Форуми, в които броят на мненията НЕ се отчита:

Правила, условия и указания
Клюкарник
Форумите за обяви
Отчетните форуми
Календар на събитията
Татковци*
Дом и семейство* (мненията в подфорумите Нашият дом и Хоби се отчитат)

* Отчитането на броя мнения е изключено от 29.11.2006 г.

# 198
Привет,мамета! Hug

При мен са интересни нещата - с татито зарязахме малкия и хукнахме към Велинград.Той да си почине,аз да се наспя.Мъчно ми е за малкото дупе,но и двамата имаме нужда от разнообразие.В понеделник си идваме и започваме старата песен...

Аз си взех овлажнител на Чико - доволна съм,не е много шумен и си върши работата.Взех си го от Вип бейби - то.

Честито, Геомар - ще подлудим мъжете в Добрич Mr. GreenНещо много нервни ми се струват,когато шофирам... newsm78
Болните - да оздравяват бързо! Praynig

# 199
Забравих,че не съм си с ника - аз съм Точка,а това е ника на мъжа ми - какво е търсил в БГ-мама newsm78,сега ще разбера Simple Smile

# 200
Здравейте!
geomar , браво! Честита книжка! (А аз кога ще се наканя да ги карам тези пусти курсове.. Я кажи, колко парички трябва да си приготвя?)
Искам да пожелая на всички болни да оздравяват! Симона е при баба си и дядо си, дано  се върне здрава.., че те май не я изкарват много навън и я обличат доста дебело... Tired)
Сега да ви развеселя, ще ви копирам един постинг от един форум...Темата е " Най- романтичното нещо"

На масата голям супник,отварям................топла па4а.Плуват весело кра4енца и ушенца.Аромата се раzнася иz стаята и то4но ,когато му се наслаждавам,жената вади иzпод масата пълна 4ашка с оцет и 4есън.Омаzваме се битер от прасетата 4ийто ушенца и кра4енца са биле в па4ата............аz и подавам кра4е,тя на мене уше,абе интимни4им си с крайници........... и след това беz да се моткаме ,вадим бахура с виното на дядо ми....................ех като се сетя само и...................
С...,не си сам .............и аz съм същият романтик

Grinning Grinning Grinning

# 201
geomar честито, желая ти безаварийно каране
feel_u ето отговор на въпроса ти:
Форуми, в които броят на мненията НЕ се отчита:

Правила, условия и указания
Клюкарник
Форумите за обяви
Отчетните форуми
Календар на събитията
Татковци*
Дом и семейство* (мненията в подфорумите Нашият дом и Хоби се отчитат)

* Отчитането на броя мнения е изключено от 29.11.2006 г.

Благодаря!

А между другото, сега научих, че в идната сряда в Кукления ще има безплатно представление - "Откъде дойдоха бебетата?". В 11:00 ч и е "подарък" от Министерството на културата по случай влизането ни в ЕС. Мъжо играе и аз съм там /ако не ми пресече котка път/. Заповядайте!

# 202
  • гр.Добрич
Геомар честита ти книжка. Моята така си стои в архива, защото ме е страх.
Днес се престраших и аз да изляза с бебчо. Приятно е като има слънце, даже другата седмица дават покачване на температурата.

Точка, ако не е тайна каква е цената на овлажнителя, защото и аз си търся?

# 203
Мими, какви са тези усложнения? Дано да отшумят бързо,а от този антибиотик бъди сигурна, че Дима съвсем ще спре да яде. Ама не се притеснявай, само течности й предлагай - постоянно.

Ами кашля ужасно и то така, че от кашлицата повръща до жълто(стомашен сок). Тази сутрин ревах с нея.
Не приема абсолютно нищо освен кърма(дажа вода не пие). Нурофен-а и го тикам на порции, като редувам с ци..та. Ужас е!!!
Д-рката каза, че вероятно си е усложнение от вирусно. Още повече че Калина изкара нещо точно след Коледа.

кеми, знаеш колко съм против антибиоците. Направо ми е жал, но не мога да я гледам как е като парцал...Поздрави на кухнята.

Честито на геомар за книжката!

# 204
  • Добрич
Здравейте!
mimi_kir, страшно съжалявам, че така се мъчи мъничката душичка  Cry. За яденето не се притеснявай. По- важно е да си пие лекарствата и дано се пребори по- бързо. Има ли висока Т? Стискам ви палци!!!  Praynig

Пожелавам на всички болнички да се оправят по- бързо!

Честита книжка на geomar !!!

# 205
Здравейте! Пиша в този никакъв час, защото направо ми се изправиха косите с моя звяр! Вече 2 часа стои прав в кошарата и повтаря "мама", "циси", "не, не, не". Кърмихме се 2 пъти тази нощ и се заинатих, че няма да стане повече работата докато не дойде време за антибиотика в 7 ч. Предлагах му и друга храна, вода, солети, нищо не вкусва и май ще си стоим до ранни зори будни. Появи се и една кашлица никаква, не знам дали не е от антибиотика /едно време аз като пиех антибиотик, ми даваха и някакви добавки, Невробекс мисля, че беше, за да не се развие гъбична инфекция от силния антибиотик/. Чудя се дали не  е това? Нямам опит с антибиотиците. При вас случвало ли се е?

Мими, аз бих си изкарала акъла. То сигурно са пристъпи на кашлица и й е много раздразнено гърлото, щом и повръща. Денис също не вкусваше никаква течност, освен кърма, дни наред, после започна да пие айрян, сок и едва тогава вода... Да ви кажа, смятам да мина на хомеопатични малко, че Нурофена, сиропите, антибиотика и другите глупости много май дойдоха...

Ох, аз ще си будувам още, утре /т.е. днес/ 100 % ще съм парцал, ще спим до обяд и ще си провалим целия ден  ooooh! В такива моменти ми иде да го изселя при баба му и дядо му и съвсем да го отбия!..........

# 206
Добро утро Coffee
mimi_kir, feel_u , горките патенца Sad....дано се стабилизират по-бързо...добре е поне, че искат кърма...тез антибиотици Twisted Evil
Точке, значи мъже дебнат из форума Twisted Evil...тайно четат постингите на жените си...хихи
А между другото, сега научих, че в идната сряда в Кукления ще има безплатно представление - "Откъде дойдоха бебетата?". В 11:00 ч и е "подарък" от Министерството на културата по случай влизането ни в ЕС. Мъжо играе и аз съм там /ако не ми пресече котка път/. Заповядайте!
те да вземат да подарят нещо такова на дома за деца...като почнат да се праскат с тоз ЕС Crossing Arms...

Честит имен ден на всички, чиито имена са свързани с Богоевление!

# 207
Честит имен ден на всички празнуващи!geomar-честито и безаварийно каране!checha-тоя овлажнител и аз го гледах ама и аз се чудя дали вече не сме големи и дали ще има полза изобщо.Видях го в Добрич във вип бебето мисля че беше около 70лв. ама трябвало да се поръча всеки вторник май имаха доставка.Трябва да питаш пак със сигурност.Ние пък от повече от 2 месеца сме със сополи и лека кашлица какво и не пихме и все тоя -педито е на мнение че му няма нищо.Оня ден пратихме папагалите командировка в майкини т.к. педито каза че е възможно да го дразни праха който пада и люспите от храната.Вчера не е имал сополи и не е кашлял -дано да е от това че ако трябва да търся друга причина направо незнам от кое може да е .Малко е крив че ги няма папагалите му ама няма как.Мими и Гого е повръщал от кашлица и е изхвърлял храчки така като повърне.Скорошно оздравяване на всички болни.

# 208
Да се включа за увлажнителите. Аз бях на мнение, че това е възможно най - малко необходимото нещо за бебето докато малкия не се разболя от един ларингит, и педито каза, че ще трябва да го вземем, защото по принцип, помага когато детето не е добре. Радо беше на година и три месеца ( подарък ни е от кръсниците за сватбата ). Още си го ползваме, и двамата ми мъже са много доволни от него. Само за Инфо нашия е на Делонги и не е кой знае какво де, но върши работа.

# 209
Здрaвейте момичета. Пиша набързо, ..нямам време
Мъжо днес е рожденик, черпя ви!

Общи условия

Активация на акаунт