ДОБРИЧ в Коледно настроение, чака Дядо Коледа с нетърпение (18)

• 14 466
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Да кажа и за овлажнителите. Има и в Атракцион. Аз още от лятото се каня да поръчвам Embarassed..но някъде четох че и противоречиви мнения за влажността в помещенията. Ние сме с парно и не съм сигурна,ч е е необходимо. ПОне засега, де...
 Thinking Аз суша дрехите на радиаторите за кратко, макар че пералнята ги изкарва почти сухи, така че и оттам кондензира....

Миме, защо не заведеш Дима на хомеопат? като се почне този омагьосан кръг с АБ и всякакви други лекарства, които само потискат симптомите, и няма отърване! Sad
Желая на болничките деца бързо оздравяване!
gabriel2 , би ли ми дала координатите на пулмолога, от когото си доволна!  bouquet

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 17:01 от Amarena

# 211
  • Добрич
Amarena, честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав, да се обичате, спогаждате и да сте много щастиливи!

Аз си имам именник днес, но след такава почерпка от Амарена  Wink, няма какво по-интересно да предложа.
Така че ви черпя виртуално с каквото си пожелаете!  Simple Smile

# 212
anuschka, благодаря за пожеланията!
Честит ти именник! Да е жив и здрав!
(не знам, кой е.Ако е мъжът ти, твоите пожелания да ти се връщат стократно! Grinning

# 213
  • Добрич
anuschka, благодаря за пожеланията!
Честит ти именник! Да е жив и здрав!
(не знам, кой е.Ако е мъжът ти, твоите пожелания да ти се връщат стократно! Grinning

Мъж ми е именник днес . Wink

Благодаря ти и аз!   bouquet

# 214
Честито на именниците, рожденниците и техните близки!!!

Amarena, що с чужди ц...и бе душко? Wink
Не ти ли дадоха рецепта от темата с тортите?

Ние сме по- добре. Даже днес бяхме на разходка(да размножим бацилите).

П.П. Амарена, мисля че търсиш тази торта:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=10318.0
Аз я правих веднъж. Лошото е че трябва да имаш от онези дискове за торти, които се махат след като тортата е готова. Аз си направих от пластмаса един, закрепях го с кламери и пак стана, но падна малко игра...Успех!!!

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 17:44 от mimi_kir

# 215
Дам,овлажнителя беше около 70-80 лева и наистина е с доставка.Ние също сме на парно и е доста сух въздуха в къщи,чак мен дразни.Между другото на картинка изглежда по-малък,та после се почудихме къде да го сложим.Ако имаш възможност да сложиш върху печка купичка с вода - хич не ти и трябва овлажнителя.

ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИ И РОЖДЕННИЦИ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ/и послушни/!

Точке, значи мъже дебнат из форума Twisted Evil...тайно четат постингите на жените си...хихи

Мъжо не признава шпионажа - то и без това вечер му надувам главата с безкрайно безинтересното си ежедневие!Може пък да шпионира друга мама  #2gunfire

# 216
  • Добрич
Нещо не можете да си оправите никовете.  Simple Smile

# 217
Сега остана само и мъжете да влизат тук.  Laughing И моят преди няколко дни ме пита за ника ми....  Thinking

# 218
Лелееее, ами той моят "износи" бебето, остава и тук да ме замести... Ама няма, ще има да пита "Злато, оттук ли се влиза?" и аз ще го усетя немедленно...

# 219
Аз малко със закъснение, ама какво да правя с тази часова разлика.
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ! ЙОРДАНОВЦИ И ИВАНОВЦИ! СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО И ТО ДА ГИ ПАЗИ!
  bouquet  bouquet  bouquet

Много лошо с тия болести. Аз едва сега мога да кажа, че малко се поокрепнаха моите мъже. Големи болести, голямо чудо. Иначе, що се отнася до антибиотиците, тук понякога докторите ми иде да ги застрелям.  #2gunfire Не изписват никакви антибиотици, само в мнооого краен случай и то ако аз реша да го дам.

Аз искам да ви попитам, знаете ли нещо за това фото? http://www.fotobravo.com/?p=about Има клон в Добрич, но не знам къде се намира  newsm78.
Цитат
Добрич
Handy   25-ти Септември № 38
Можело да се поръчват снимки по нета и се плащали на място при получаването... newsm78 Ако наистина е така, това мен идеално ме устойва, че бабите все ми реват за снимки, а така, ще мога да им пращам непрекъснато.

# 220
  • Добрич
Здравейте! Надявам се всички болнички вече да са се оправили или поне да вървят към оправяне.

Mama Vessi, този магазин най- вероятно е на бившото "Българско Пиво", срещу Блага Вайзе. Последният магазин по посока градината е Handy.

# 221
  • Толбухин
Здравей те,не съм писала отдавна но бях много зле до снощи.Кашлица хрема едвам съм опазила Емо,ходя с една маска на лицето, детето ме гледа ей така  Shocked иска да ме целува аз се дърпам той пак  Shocked.Днес баба му го взе уж аз да си почина ,но аз се разшетъх като луда да изгоня окончателно бацилите от нас. hang 1ironing newsm28 newsm79 1dishes
Щях да забравя честит имен ден на всички Йордановци и Ивановци.  bouquet  bouquet  bouquet

# 222
Благодарим!

# 223
  • Добрич
Включвам се, макар и малко късно, да почерпя за моя именник, Ванко да е жив и здрав

ЧЕСТИТО и на всички други именници!   bouquet

# 224
  • Добрич
И аз съвсем късно се сетих да честитя на днешните именници! doh
Да са живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт