На море в Обзор 2023 г.

• 30 675
  • 193
  •   1
Отговори
# 180
Много е странно, че почти не излизат в букинг или други сайтове семейни хотели, а е пълно с такива, на хубаво място. Имам си своето обяснение де. Аз препоръчвам района около парка. Аула Хелиос бийч ни допадна много миналата година, на супер място е и много чисто. Свети Георги е много симпатично хотелче на хубаво място, втора линия. Per Mare ни хареса за хапване

# 181
Пишете в темата за апартамент лукс и цитирам: Дано попаднем в лукса.
Има апартаменти лоши ли?
Питам, защото от утре запазихме от букинг апартамент в Казабланка 5 нощувки .
Не са лукс апартаментите в Казабланка и дори доста са амортизирани от години. Плачат за реновиране, но след като сте резервирали през Букинг, а не в хотела, то това вероятно е частен апартамент и може да е по-сносен.
Почнали са да реновират студиата, но не всички са готови. Ето тук може да видите как изглеждат апартаментите в Казабланка. Снимките с кафявите мебели, но имам предвид такива към хотела, а на частни лица нямам идея как са обзаведени.
 https://visit.bg/oferti-pochivki/last-minute-hotel-kazablanka-obzor-24885/

elica_2007 Доста често в Обзор морето е бурно и има вълни, защото е открито, а не в залив.  Често и на плажа е ветровито, особено през август месец.

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 20:25 от Fatalina

# 182
На мен тази година храната в Хелиос Бей не ми хареса изобщо. Беше много безвкусна, а и липсваше разнообразие. Преди като беше РИУ храната много ми харесваше. Стаите не са ремонтирани, малко са амортизирани, иначе просторни и чисти. Луксозни в никакъв случай не са, но не мисля, че хотелът има такива претенции така или иначе.

# 183
Така изглежда стаята ни вече трета поредна година. Всички студиа са реновирани. Апартаментите не са. Но в никакъв случай не са лоши. Просто стандартни хотелски мебели.

# 184
Така изглежда стаята ни вече трета поредна година. Всички студиа са реновирани. Апартаментите не са. Но в никакъв случай не са лоши. Просто стандартни хотелски мебели.
Точно това написах и аз. Стандартни апартаменти, но не са лукс, който питащата очаква. Ако наистина всички студиа са вече реновирани, това е добре. Само и готвачът Иво да си бяха запазили и хотелът щеше отново да е топ.

# 185
Точно това написах и аз. Стандартни апартаменти, но не са лукс, който питащата очаква. Ако наистина всички студиа са вече реновирани, това е добре. Само и готвачът Иво да си бяха запазили и хотелът щеше отново да е топ.
Това за Казабланка нали, а добре апартамента какво трябва да е - с отделна спалня ли е ? Откъм чистота как е - по стаи и общите части ? Видях че има река която се влива на плажът , има ли комари от страната на реката ?

# 186
Стаята ни гледаше към реката, в стаята комари не е имало. На площадката имаше. Чистеха всеки ден + смяна на хавлии. Хотела е много чист като цяло. Не съм срещала боклуци по земята, около басейна и т.н

# 187
Изтривайте снимките като цитирате, трудно се чете новото инфо така, особено през телефон.

# 188
  • В.Търново
Аз нямам проблем със снимките при цитат от телефона.

# 189
  • Козлодуй
https://bgtourism.bg/news-alua-helios-bay-hyatt-praznika-na-jivo … sarceto-na-obzor/  - малко реклама на хотела където ще отседнем ние - вече нямам търпение Simple Smile

# 190
  • Карлово
https://bgtourism.bg/news-alua-helios-bay-hyatt-praznika-na-jivo … sarceto-na-obzor/  - малко реклама на хотела където ще отседнем ние - вече нямам търпение Simple Smile
Ние бяхме миналата година там. Всичко беше супер, но въпреки, че не бяхме в разгара на сезона беше мн претъпкано. Тази година бяхмв в Марина Сандс и там беше мн по-спокойно! Весело изкарване и озив дали са запазили нивото Simple Smile

# 191
  • Козлодуй
Ние сме ходили когато беше Рио и ако са премахнали водната гимнастика ще го смятам за сваляне на нивото Simple Smile

# 192
  • Карлово
Ние сме ходили когато беше Рио и ако са премахнали водната гимнастика ще го смятам за сваляне на нивото Simple Smile

Миналата година имаше, нз дали се води точно гимнастика, но имаше анимация и хората си танцуваха в басейна. Анимацията им е на високо ниво, следобед сме ходили на танци, имаше о волейбол игри и др 🙂

# 193
https://bgtourism.bg/news-alua-helios-bay-hyatt-praznika-na-jivo … sarceto-na-obzor/  - малко реклама на хотела където ще отседнем ние - вече нямам търпение Simple Smile
Ние бяхме миналата година там. Всичко беше супер, но въпреки, че не бяхме в разгара на сезона беше мн претъпкано. Тази година бяхмв в Марина Сандс и там беше мн по-спокойно! Весело изкарване и озив дали са запазили нивото Simple Smile

Догодина ще го пробваме, озеленената площ пред сградата е доста по-малка в сравнение с рекламата, част от снимките са от центъра на Обзор и една съседна градинка, основния бонус на хотела е че почти всички стаи гледат към плажа , той е на плажът и че е 4 звезди, тази година ние бяхме в Казабланка - много чисто , храната беше ОК, близко до плажа,  всеки ден се сменят кърпи , апартаментите само са яко амортизирани - явно подлежат на освежаване.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 18:02 от Звездица небесна

Общи условия

Активация на акаунт