ПАРИЖ - 17

• 36 788
  • 792
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, не можах да разбера билетите за метрото само дигитални ли са вече? Ще пътувам аз, синовете ми на 18 и 10. Може ли да се ползват тези билети от тримата?

# 91
  • БГ
Здравейте, не можах да разбера билетите за метрото само дигитални ли са вече? Ще пътувам аз, синовете ми на 18 и 10. Може ли да се ползват тези билети от тримата?
Има и хартиени - 1,90Е/бр.

# 92
  • Русе
Има и хартиени - 1,90Е/бр.
https://www.ratp.fr/titres-et-tarifs билета е 2.10евро единичния билет от гише. Не знам дали има още хартиени. Французите (които нямат карти) и пътуващите често от съседни страни, доста използват изи, и плащат края на месеца каквото са ползвали. Казват, че им е по-евтино и по-удобно. Проверете различните опции в горния сайт.

# 93
Доколкото разбирам от сайта има още хартиени

# 94
  • В офиса
https://www.ratp.fr/titres-et-tarifs билета е 2.10евро единичния билет от гише. Не знам дали има още хартиени. Французите (които нямат карти) и пътуващите често от съседни страни, доста използват изи, и плащат края на месеца каквото са ползвали. Казват, че им е по-евтино и по-удобно. Проверете различните опции в горния сайт.
Благодаря за линка, карта за седмица излиза по-малко от туристическа карта за 5 дни?
Paris Visite Package е 43.30, a Navigo Week e 30. Eдинствената разлика, която виждам е че втората е от събота до събота. Има ли друга?

# 95
  • Варна
има карти само за транспорта - 1 , 3 , 7 дневна , а има и туристически с включени намаления за около 120 музея и за Батобус

# 96
  • София
здравейте,

планираме Париж през май с децата и посещение на Астерикс парк. ВЪпросът ми е при закупен пакет нощувка +билет за увеселителния парк каква е валидността му,т.е.за кой ден важи - този на пристигане или този на тръгване?

# 97
  • София
Има още и хартиени, аз купих от тези по 10 на летището, но дамата каза, че все по-рядко се намират. Иначе струват 21 евро, т.е. няма ценова разлика между стека от 10 и единичните билети. Важат само за зона 1.

Да попитам и аз - с един билет може ли да се пътува по две метро линии (с прекачване) или трябват два билета?

# 98
Може,ако за прекачването не се излиза и влиза в метрото.

# 99
  • София
Може,ако за прекачването не се излиза и влиза в метрото.

Перфектно, току-що смених три линии с един билет. 😁

# 100
  • Балчик
За пътуване в края на юли колко рисковано е да се купуват самолетни билети отсега? Или колко по-рано ще ме посъветвате да купя? Следенето на цената е ясно. Чета за променени полети през март и юни, не за Париж. И в тази връзка се чудя кога е най-сигурни, че иначе всички резервации и купени билети за обекти ще изгорят.
Какво ще кажете и за застраховката " Отмяна на пътуване"?

Случи ми се миналата година отмяна на полет от Рим до София. Но беше за връщане и нямахме нищо против да останем още два дни за сметка на Wizz.😀
Страхувам се за отиването. Сменя ли Wizz разписанието от зимно на лятно за Париж?

# 101
Джемма,
И аз се чудя за същото.
Набелязала съм билети за юли и се колебая да взимам ли или е рисково..

Ако не се спрем на вариант за хотел в центъра на Париж, а изберем апартамент/къща в покрайните на Париж, тъй като планираме да сме повече хора и май ще е по-удачно, бихте ли предложили район, в който да търся варианти?
Условието е да е близо до градски транспорт, за да се стига лесно до Париж.
Планираме преди това нощувки в хотел на Дисни. След което да останем още 4-5 дни в район, удобен и по-достъпен като цени от центъра.
Къде да търся като район? Ще гледам в airbnb.

# 102
Билетите за шатъли от Бове от линка на сайта на 1стр.ли се взимат или има различни превозвачи, т.е.централизирано ли е закупуването на билети?
Може ли тел.на човека, който прави трансфери? Нещо не се ориентирам къде е.
Малко се притеснявам с информацията за стачките. Предстои ни пътуване другага седмица. Даже не ми се мисли.

# 103
  • Варна
Билетите за шатъли от Бове от линка на сайта на 1стр.ли се взимат или има различни превозвачи, т.е.централизирано ли е закупуването на билети?
Може ли тел.на човека, който прави трансфери? Нещо не се ориентирам къде е.

0033783666878 Ивайло - от групата българите в Париж , на Бове касата е на 20 м. от автобусите и никой не спира преди да извозят всички пътници

# 104
Здравейте, какво мислите за локацията на този хотел? Благодаря.
https://www.booking.com/hotel/fr/le-montclair-montmartre.en-gb.h … ;ucfs=1&#tab-main

Общи условия

Активация на акаунт