ПАРИЖ - 17

• 36 862
  • 792
  •   1
Отговори
# 210
  • София
milenaka, Киф, Sause baus!,

Благодаря за отговорите!

Предполагам в билетната зона на Версай има места за хранене, но все пак да попитам.

# 211
  • София
Като гледам има доста варианти на най-различни цени - https://en.chateauversailles.fr/plan-your-visit/facilities?tid=188

# 212
Да предупредя за Версай. Последно бях 2018г там и опашките за храна бяха огромни, за заведението/ресторанта също. Ние си бяхме взели сирена, багети,  кроасани и хапнахме, където Киф е посочила. Не сме правили пикник, бяхме седнали на едно приятно слънчево място. Имаше много хора, французи на пикник. Вътре в градините също имаше немалко хора на пейките, които почиваха и хапваха сандвичи.

# 213
Днес бяхме във Версай. Аз купих билети вчера онлайн. Влязохме си на часа, в градините беше супер, защото беше слънчево. По заведенията нямаше опашки. Нямаше и тълпи. Нормално. Следващия път ще дойдем лятото само за градините.
п.с. има хартиени билети за метро. не сме купували easy pass. За 6-те дни, които сме тук, не си заслужава.

# 214
Днес бяхме във Версай. Аз купих билети вчера онлайн. Влязохме си на часа, в градините беше супер, защото беше слънчево. По заведенията нямаше опашки. Нямаше и тълпи. Нормално. Следващия път ще дойдем лятото само за градините.
п.с. има хартиени билети за метро. не сме купували easy pass. За 6-те дни, които сме тук, не си заслужава

Здравейте каква е цената на хартиения билет?

# 215
10 билета-19 евро

# 216
Благодаря за информацията! Могат ли да се ползват едновременно от повече от един човек?

# 217
Хартиените билети за метрото не са поименни.

# 218
Хартиените билети за метрото не са поименни.
Предположих, но доколкото помня, бяха заменили карнетите с карти Навиго, които не ожеха да се ползват от повече от един човек. Целта е била да се спре разхищението на хартия. Сега разбирам и че все още се продават по 10 билета. Това провокира въпроса ми.

# 219
Благодаря за информацията! Могат ли да се ползват едновременно от повече от един човек?
Да, попитах на касата.
Малко се бях объркала от дискусията в темата как ще кача 3 паса на телефона си, защото съм с 2 деца.

# 220
Здравейте, някой купувал ли е билети онлайн за Дисниленд през последните дни? От вчера се опитваме, но дава една и съща грешка още преди да стигнем до плащането и казва да опитаме по-късно.

# 221
  • Варна
Здравейте,
можете ли да ме ориентирате какво е времето началото на Октомври в Париж?
И също Airbnb по-изгодно ли е от Booking?
Къде е по-добре да се наеме хотел на север от Сена или на Юг?
Благодаря ви

# 222
Хладно е октомври и превалява, сутрин и вечер може да е доста студено.
Хотел където ви хареса, все ще е близо до нещо

# 223
  • Бургас
В airbnb се предлагат повече частни жилища и апартаменти, отколкото хотели.
Лично аз ги предпочитам пред букинг, имат по-добри предложения и по-голям избор. Прави ми впечатление, че за разлика от България, където в платформата се пускат най-вече инвестиционни апартаменти, французите дават жилища, в които живеят. С техните вещи и всичко. Каквато всъщност бе целта на airbnb - повече споделяне, по-малко бизнес...
Досега все на такива сме попадали. Някои бяха заключили по една стая, други помолиха да пазим вещите.

# 224
  • Балчик
Аз пак с въпрос, ако имаме билет до върха на айфеловата, примерно за 12,30 ч, в разгара на лятото. Колко време реално може да отнеме, в най-лошия случай, от входа до изхода? 3-4 часа? Благодаря!
А за опера Гарние, гледам няма часове, колко се чака приблизително?

Общи условия

Активация на акаунт