ПАРИЖ - 17

• 37 481
  • 792
  •   1
Отговори
# 420
Mariana.marinova.t,многократно е писано в темата за транспорта-шатъл до Порт Майо.Не виждам за какво биха били отрицателните мнения-редовен ,организиран за всички полети,чист,прилимна цена,няма правостоящи.

Мъжът ми е чел някакви мнения, че имало случаи с откраднати багажи + неучтив персонал, не е мое мнение и затова разпитвам дали е наистина така и дали има друга алтернатива, ако това е истина.

# 421
Mariana.marinova.t,многократно е писано в темата за транспорта-шатъл до Порт Майо.Не виждам за какво биха били отрицателните мнения-редовен ,организиран за всички полети,чист,прилимна цена,няма правостоящи.

Мъжът ми е чел някакви мнения, че имало случаи с откраднати багажи + неучтив персонал, не е мое мнение и затова разпитвам дали е наистина така и дали има друга алтернатива, ако това е истина.
Може да му предадете, че винаги остава алтернативата с частен трансфер, включително и таксита.

# 422

Може да му предадете, че винаги остава алтернативата с частен трансфер, включително и таксита.

Такива колосални суми не ни се дават. Като алтернатива имах предвид например влак или друг автобус, който не тръгва от там. За такситата е ясно, че малко хора биха го използвали, поради простата причина, че ще ни излезе много пари.

# 423
Mariana.marinova.t, личният багаж е с Вас в автобуса,по-големия е в багажника,вероятност някой да го обълка винаги има,но Вие трябва да си се погрижите.На територията на града не съм срещала нелюбезен персонал.

# 424
Mariana.marinova.t, личният багаж е с Вас в автобуса,по-големия е в багажника,вероятност някой да го обълка винаги има,но Вие трябва да си се погрижите.На територията на града не съм срещала нелюбезен персонал.

Благодаря! Значи все пак това ще изберем като транфер (не че имаме голям избор) 😀 последен въпрос - заслужава ли си онлайн за се закупят предварително билети, или както е споменала една дама - може и на място от автомати.

# 425
По-спомен онлайн са малко по евтини.Важат за 1година,без час.

# 426
Moonsunstar, трябва да проверите за интересуващите Ви музеи, т.к. границата е различна.
За Лувър конкретно, сега проверих.До 18 г.  безпалтно
До 26 ако е учащ.

# 427
  • Бургас
Чак пък оплаквания от "официалния" автобус... Гледайте къде си слагате багажа в багажника и слезте първи, като се притеснявате.  Едва ли някой ще бие път до летището, за да краде багажи от автобуса.
Има влак като алтернатива от селището Бове. Ама първо трябва да се домъкнете до гарата на селцето пеша.
Няма друг превоз освен този автобус, влака, частен трансфер, такси и Юбер.

# 428
Имайте предвид, че само държавните музеи са безплатни за младежи и деца от ЕС. Ако посещавате музей на науката и техниката например, се купуват билети.

# 429
Правилно ли разбирам, че седмична карта Navigo за всички зони е 30Е?
Не успях да прочета в тези зони включва ли се транспорт до Версай и до Шарл дьо Гол?

# 430
  • ВАРНА
Не успях да прочета в тези зони включва ли се транспорт до Версай и до Шарл дьо Гол?
Карта навиго зони 1-5 важи за Шарл дьо Гол и Версай.
Потърсете в нета карта на Paris zones rer

# 431
Карта навиго зони 1-5 важи за Шарл дьо Гол и Версай.
Потърсете в нета карта на Paris zones rer
Приеми, че съм руса. Седмична карта Навиго всички зони = седмична карта Навиго зони 1-5?
И с тази карта ще мога да пътувам неограничено с публичния транспорт в Париж, както и без доплащане от/до летище и от/до Версай?
Моля за толерантност. Blush

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 06:58 от bibim

# 432
# 433
  • Sofia
За музеите да допълня и аз, че в тези музеи също е безплатно до 25 години:
https://www.mnhn.fr/en/grande-galerie-de-l-evolution-gallery-of-evolution
https://www.mnhn.fr/en/musee-de-l-homme-museum-of-mankind
Ако не се лъжа не платихме за децата и в музея на Армията (пазете си билетите в него, понеже трябват за различните входове).

# 434
Навигото има период на валидност, започва винаги от определен ден от седмицата - понеделник или вторник беше?

Общи условия

Активация на акаунт