Новата година ще ми донесе дълго чакано дете ! ~бебеправене 410~

• 30 592
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
shantall, минзухар , стискам палци за последен месец да ви налага да правите секс по график!

# 136
Била съм на 1 преглед при Гогова и е много мила. Слагай виното, свещите и брускетите и действайте, както ви е казала.

# 137
  • София
Гогова е уникална! Аз бях влюбена в нея още на първият преглед Simple Smile Ще се въздържаме днес и утре и сряда ще нападам Grinning В сряда трябва да пусна разни кръвни - ТСХ, витамини и инсулин на гладно, предполагам, че Овитрела няма да даде отклонение? Забравих да я питам.

# 138
Момичета,има ли някоя от вас сега/ преди при доктор Емре Тургут? Изчетох темите,но си е друго да прочета информация от някоя от вас🙏🏻

# 139
Здравейте момичета,

Видях новата тема даже в началото и май коментирах, но съм забравила да включа "Следене" и си мислех, че има някакво дълго затишие, а то просто съм се изръсила от темата. 😁

Честито на положителните резултати, Jasmin, успех и до финал. Yellow Heart

Kactus, Karadzhova88 - бързо да се възстановите от каквито други здравословни грижи ви пречат да се фокусирате върху бебеправенето. Hands Muscle

За останалите момичета горе главите - не се дразнете от хорските коментари, бъдете директни, когато се изисква - хората се смущават и ще им е сконфузно да отварят тази тема отново с вас. И никога не забравяйте, че вашето бебе ще дойде на своето време и ще е точно то и няма да съжалявате, че се е налагало да изчакате по-дълго, просто защото по-рано или по-късно нямаше да е това дете! Yellow Heart

Аз съм в чуденка как да процедирам. Ако трябва да съм честна в началото на опитите преди месеци и след първия прием на Дуфастон всичко рязко се нормализира - цикъл на 29-30 дни, а в края на приема му и сега докато не го пия много по-нередовно.

От началото на годината почти съм със стрнано течение - по-скоро зацапване. Нямам оплаквания, сърбежи, дискомфорт. Имах няколко чисти дни, но не сме правили нищо защото беше след 27-28ми ден.

Днес ми е 35ти ден. Утре видях, че има един свободен час при АГ и се чудя ако не ми дойде до сутринта дали да не ида, но не знам какво ще ме прави - освен изследвания на секрет или нещо подобно да ми вземе и да ме види на ехограф. С този ще ми станат три прегледа тази седмица - утре, сряда и петък. После съм на преглед пак в понеделник при ендокринолог.

Спокойно мога да кажа, че за мен годината започна общо взето както завърши предната. И аз като Kactus имах едно ходене до спешен кабинет. Вече малко ми втръсна да го мисля това тяло. Заминавам на почивка в края на месеца и се надявам до тогава да ми е дошло и да се запазя здрава, да ѝ се насладя, да събера малко сили и положителни емоции и тогава да започна отново.

# 140
Шантал, заTSH съм чула, че не се изследва в цикъл и по време на О. Калчев така ми е казал. Просто стойностите му не са реални, т. е. може да е завишен. Но за повечето репродуктивни няма значение кой ден е пускан. За другите нямам идея.

# 141
Здравейте, момичета аз с тая О тотално се обърках... Май е време  да спра да чета форуми и сайтове Grinning
Следя я с тестове и почти винаги ми съвпада с календара и си правя график в главата кога какво Grinning
Нооо вече се омотах яко... То в една тема пише въздържание  няколко дни до О, в др 3 поредни дни в 3та ако въздържанието е голямо юнаците умират и не са качествени....
Та по същество въпроса ми е ако не е прекалено лично вие как процедирате?

# 142
Здравейте, момичета аз с тая О тотално се обърках... Май е време  да спра да чета форуми и сайтове Grinning
Следя я с тестове и почти винаги ми съвпада с календара и си правя график в главата кога какво Grinning
Нооо вече се омотах яко... То в една тема пише въздържание  няколко дни до О, в др 3 поредни дни в 3та ако въздържанието е голямо юнаците умират и не са качествени....

Съветите на моя доктор бяха, че същинската овулаця настъпва от 24 до 48 часа СЛЕД положителен Ову тест, тоест през следващите 2 дни. Каза да го правим през ден около овулацията. Човечетата живеят ДО 5 дни, така че все ще уцелят яйцето рано или късно. 😅
Един от месеците го правихме всеки ден 5 дена подред, нищо не стана.

А за въздържанието се сетих, че вероятно не по-малко от 3 и не повече от 5 дни ще е най-добре, защото това е изискването и за спермограмата. 🤔

# 143
  • София
Пълнолуние, ендрото нищо не каза като питах зависи ли кога е пускан, единствено каза нагладно заради другите изследвания.

Гери, аз точно това умувам в момента, ако чакам до сряда ще са 5 дена от последният контакт, няма ли да рискувам да са много бавни плувците? Ако пък разместя дните напред или назад ще стане ли да изпуснем яйцата? Значи ядрената физика не ми се струва толкова сложна колкото зачеването....

# 144
Няколко месеца залагах на положителен тест и 2 поредни дни... Нищо
То и леки проблеми имаме (според изследванията) ама това не ни е причината за бебето...
Тия човечета както каза лъки са с живот 5 дни добре...
shantall моята О по календар е в сряда също чакам утре теста да видя точно заради това за тоя месец графика ми е
Вчера пропускам днес ама вторника се чудя какво да го правя чак сряда....

# 145

Тия човечета както каза лъки са с живот 5 дни добре...

ДО 5 дни е максимума, тоест при някои мъже може да живеят и само ден или 2 часа... за съжаление.

# 146
А колко живеят някъде с нещо разбира ли се... Че все ме е срам да питам лекарите

# 147
А колко живеят някъде с нещо разбира ли се... Че все ме е срам да питам лекарите

С изследване на спермата.
То и при мъжете са доста неща, брой сперматозоиди, как се движат, колко живеят и тн., качество на сем. течност.
ММ ще го прави това в сряда, тогава ще видя какво точно представлява.

# 148
  • София
При ММ изследванията бяха ок, не ме притеснява това, а обратното при 5 дни въздържание колко ще е застоял материала Grinning

# 149
Здравейте, момичета аз с тая О тотално се обърках... Май е време  да спра да чета форуми и сайтове Grinning
Нооо вече се омотах яко... То в една тема пише въздържание  няколко дни до О, в др 3 поредни дни в 3та ако въздържанието е голямо юнаците умират и не са качествени....

Опит през ден е оптималното. Знам от АГ, че сперматозоидите имат нужда от време за да узреят.. и когато сме правили опити през ден съм сядала да говоря с мъжа ми - обясних му това и го помолих да не свършва извън времето ни за секс 😄 така казано звучи тъпо, но го направих по приятен начин. Та, всеки си познава мъжа и знае тона, по който да му го каже.

И да, сперматозоидите могат да живеят до 5 дни при благоприятни условия в жената. Но аз не бих разчитала на това - освен, ако нямате спермограма с повече от отлични войници.

Общи условия

Активация на акаунт