Новата година ще ми донесе дълго чакано дете ! ~бебеправене 410~

• 31 014
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Sisi.J, първо горе главата! Няма такива неща като изтекъл мандат!
Учудвам се, че репрото не ви е насочил към изследвания още в началото, при мен шървото, което поискаха бяха хормони, цветна снимка и спермограма.
За да не губиш време аз бих ти препоръчала още утре да пуснеш пакета хормони+вит. Д и Б12. Най-вече заради хормоните, които трябва да са на 2-3 ден от цикъла.
Въпреки всичко не губи вяра! Може да се изненадаш приятно от всички резултати!

# 436
Sisi.J, първо горе главата! Няма такива неща като изтекъл мандат!
Учудвам се, че репрото не ви е насочил към изследвания още в началото, при мен шървото, което поискаха бяха хормони, цветна снимка и спермограма.
За да не губиш време аз бих ти препоръчала още утре да пуснеш пакета хормони+вит. Д и Б12. Най-вече заради хормоните, които трябва да са на 2-3 ден от цикъла.
Въпреки всичко не губи вяра! Може да се изненадаш приятно от всички резултати!
Благодаря, Шанталче Heart

Малко след започване на опитите попаднах във вашата тема и така бях информирана, първото, което направих е да потърся репродулог. Първата ни среща преди Коледа мина много добре, видя се фоликул 21 мм, имам две доказани овулации с фоликулометрия в моя град. Имам си и две дечица от успешни бременности.
Но разбира се много ме тревожи възрастта.
От три месеца пия витамин Д и Овабуст, това с изследванията сега ме замисли, наистина не ми се чака, въпреки, че доктора е писал 5 ден от цикъла...

# 437
Sisi, горе главата. Разочарована си от поредната менструация, но важното е че сте двама и имаш яснота какво трябва да правите занапред. Годините не са ти много. Аз съм на 41 г и не съм се отказала да имам още едно дете. Послушай Шанталчето и още този цикъл пусни изследванията на основните хормони.
Във връзка с това искам да попитам за Прогестерона, кога да го изследвам, ако не успея с ехограф да потвърдя кога е овулацията? По принцип цикъла ми е 28 дена, като последните два са 26. Във връзка със зацапването преди това лекарката ми каза да изследвам и Прогестерона, но ми каза на 21 ден. Първо, че се пада в неделя и тук няма къде и второ, че по мои спомени се изследва на седми ден след овулация. Или нещо бъркам?

# 438
m-angel Прогестерона се изследва на 7ден след доказана овулация. Но обикновената ми гинеколожката го искаше между 20-23ден на цикъла.

# 439
  • София
m-angel, ден-два отклонение не било фатално ми каза моята докторка като искаше да проверим прогестерна след О, е да де ама онзи месец О беше избързала и като отидох на преглед видя само, че е минала, сметна 7 дена от прегледа и каза да го пусна тогава.Така, че и в понеделник да го пуснеш не би трябвало да е фатално.

# 440
Sisi,не се отчайвай! Ще стане със сигурност моя близка 69 набор роди 2020 близнаци от Ню Лайф клиник. (не правя реклама) . Не се отчайвай. И аз съм на 28 ,но на виждаш през месец задържам фоликули ,с абсолютно всички хормони са ми нормални,АМХ също, щитовидни. Моя е на 37 и не е правил спермограма,но при мен всичко изглежда много добре ,само това задържане пречи. Не знам този месец как е , защото следях с тестове ,не с гинеколог,но нямам големи очаквания и надежди. Живеем в едно селце до Айтос ,тук животът е труден ,мъжа ми работи,аз цял ден гледам животните, градината, домакинствам,помагам на свекървата,такова е при нас ,даже не ми остава време да го мисля и това примирение на съпруга ми ме напраха - "Ще стане сигурен съм,не го мисли,стига с тези болници" и до там с тази тема. 😞

# 441
  • София
Шантал, ти тест прави ли?

# 442
  • София
още ми е рано, макар да ме сърбят ръцете... а и нещо съм се опиклявива тия дни та се чудя дали не съм настина с това прекрасно време.... мислех сутринта да припишкам един тест, ама ставах към 4 и реших, че в 7 няма да е много концентрирано.... трудно е, признавам си....

Шантал, ти тест прави ли?

# 443
Shantall , след трансфер ли си?  Хайде де направи един да се зарадваме и ние с теб. 🙏🙏🙏

# 444
  • София
не, все още се целим в естествени опити със стимулация, оперираха ме от извънматочна през лятото и шансовете се стопиха с 50%

# 445
Шантал Вярвам силно, че това е твоя месец, изтрай колкото имаш сили за теста, за да не е фалшиво отрицателен ❤

Сиси Няма смисъл от предварително негативна нагласа. Може пък и да няма проблем или ако има да е лесно решим. Ще чакаме добри новини след изследванията.

Успех и на всички, които сте в процедури! 🤗

Ъпдейт от мен, вчера видях двете чертички, но на тест за ковид.. Явно не съм си конкретизирала молитвите за положителен тест 😄 Поне минава леко, само с хомеопатии и витамини. Гледам да съм позитивна и се надявам да не ми закъснява, за да имаме по-бързо нов шанс следващия месец 😊

# 446
  • София
Viki_gs, аз май се притеснявам от някоя бледа черта, която бих искала да се появи Sad
Ковид положителният тест може да поведе крак за положителни тестове Wink Имам приятелка, която забременя точно в месеца когато беше болна, има прекрасно детенце.

# 447
Шантал Не знаех, че има такава възможност ковид+бебе на едно, малко ми вдъхна надежда и за този месец 😊
А на теб ако ти остава по-малко от седмица до цикъл, може да пробваш утре с тези лентички, които струват стотинки и са с чувствителност 10, май са най-ефикасни за ранно тестване 🤗

# 448
  • София
аз имам два дена до цикъл... и записан час за преглед за 2ри, щото нямам големи надежди за този месец, а пък докторката нямаше часове за петък изобщо

# 449
  • София
аа как рано, давай препикавай една жаба тук, да не те мислим Smiley

Общи условия

Активация на акаунт