Новата година ще ми донесе дълго чакано дете ! ~бебеправене 410~

• 31 001
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
аз имам два дена до цикъл... и записан час за преглед за 2ри, щото нямам големи надежди за този месец, а пък докторката нямаше часове за петък изобщо

Шантал, имаш ли някави симптоми?

# 451
Ох, момичета и аз съм със "странни" симптоми. Доказана ову с тест (с хубави 2 черти) на 18.01, опити на датата и два дни след нея, както и преди нея два дни. От около 26.01 съм с наедрели и болезнени гърди. Обострено обоняние. Раздразнение. От тази сутрин и през целия ден днес съм с ужасна замаяност, леко виене на свят, гадене - не мога и да работя, защото ми се разфокусира погледа пред монитора. Имам чувството, че всеки момент ще припадна и съм доста бледа. Кръвно - нормално. Нищо не ми помага - нито захар, нито айрян.
На 28.01 късно вечерта правих тест от тези в пакета с ову лентичките - отрицателен, но реално първият път пробвах да напишкам - нещо изобщо не се намокри и след около час отново напишках същия тест (отворен преди час и с опит за напишкване). Не знам дали не е станал невалиден.
Страх ме е да направя пак тест. МЦ чакам около 02.02, обаче това неразположение днес ме побърква. Нямам никакви "наченки" за МЦ (имам лека болка/придърпване в десен яйчник, но е по-скоро като при ову, а не като МЦ).
Дали да правя тест или да стискам до 02-03.02?

# 452
От мен един огромен отрицателен тест, като шамар ми дойде резултата. 0.05! Ние минаваме вече на 3та инсеминация. Проста проблема при мен е узряването и спукването на фоликулите от само себе си явно няма да се получи дори с добавки. 2021 година Ноември правихме инсеминация и хвана, резултата ми беше 30. Но заради мутациите ми , не се задържа. 2022 Януари също правихме, този път дори не стана. И тогава ми беше писнало,както днес! Този път няма да се откажа. Цяла 2022година нищо не направихме по въпроса, щракахме пръсти, че ще стане от раз. Ама не! Наревах се едно хубаво... защото нашите проби започнаха Юни месец 2019г. (оперираха ММ от варикоцеле Октомври) но при други на 3тия месец става от операцията!💁🏼♀🫠   Та затова ми е тежко. Годините минават бързо, а ефект няма от нищо. Аз съм на 25... все още не ми се минава на инвитро. С инсе ще пробмаме да видим. 🥲

# 453
Не е ли по-лесно да пишкаш в чашка и да топнеш теста вътре, вместо да се опитваш буквално да го нацелиш? И без това трябва да престои определено време според упътването.
Ох, момичета и аз съм със "странни" симптоми. Доказана ову с тест (с хубави 2 черти) на 18.01, опити на датата и два дни след нея, както и преди нея два дни. От около 26.01 съм с наедрели и болезнени гърди. Обострено обоняние. Раздразнение. От тази сутрин и през целия ден днес съм с ужасна замаяност, леко виене на свят, гадене - не мога и да работя, защото ми се разфокусира погледа пред монитора. Имам чувството, че всеки момент ще припадна и съм доста бледа. Кръвно - нормално. Нищо не ми помага - нито захар, нито айрян.
На 28.01 късно вечерта правих тест от тези в пакета с ову лентичките - отрицателен, но реално първият път пробвах да напишкам - нещо изобщо не се намокри и след около час отново напишках същия тест (отворен преди час и с опит за напишкване). Не знам дали не е станал невалиден.
Страх ме е да направя пак тест. МЦ чакам около 02.02, обаче това неразположение днес ме побърква. Нямам никакви "наченки" за МЦ (имам лека болка/придърпване в десен яйчник, но е по-скоро като при ову, а не като МЦ).
Дали да правя тест или да стискам до 02-03.02?

# 454
Светослава, как заради мутациите ти не се е задържала бременността? Не ти ли казаха да си биеш инжекции след това?
Не се ядосвай, дори да са неуспешни инсеминациите, с тях може да кандидатствате за инвитро фонда. За неизяснен стерилитет се искат 4 епикризи от инсеминации + антимюлеров хормон и някакви спермограми от мъжа ти.

# 455
Светослава, как заради мутациите ти не се е задържала бременността? Не ти ли казаха да си биеш инжекции след това?
Не се ядосвай, дори да са неуспешни инсеминациите, с тях може да кандидатствате за инвитро фонда. За неизяснен стерилитет се искат 4 епикризи от инсеминации + антимюлеров хормон и някакви спермограми от мъжа ти.
Тогава не знаех за мутациите ми. АМХ ми е 7.5
Предполагам спермограма по крюгер, неговата е отлична за сега.

# 456
  • София
аз имам два дена до цикъл... и записан час за преглед за 2ри, щото нямам големи надежди за този месец, а пък докторката нямаше часове за петък изобщо

Шантал, имаш ли някави симптоми?

симптоми на какво? Grinning няколко дена вървя и спя, ама аз съм си стандартно заспала от време на време, гърдите ми не са тежки, но пък усещам лека чувствителност на зърната....

# 457
Yvka ще пробвам така. Но ще изчакам все пак до 03.02, ако не е дошъл МЦ досега. Ако е просто МЦ, поне да идва, че да мине неразположението. Днес направо бях буквално на режим "оцеляване".

# 458
  • София
KPP, препишкай с мен утре сутрин един Simple Smile

# 459
Аз с записвам с МЦ от днес. За първи път не плаках, значи вече свиквам с факта, че няма да е лесно сравнение с първия път....

# 460
Караджова и аз вече не плача може би с времето свикваш и се примиряваш че ще ни трябва помощ. 🙂Не се отчайвай. 🤗

# 461
  • София
ооо, да... с времето се свиква, не плачеш, не се ядосваш....

# 462
Здравейте, момичета! Да Ви кажа какво ми се случи. На 25.01 правих тест, който беше тотално отрицателен, на 27.01 имах кафяво зацапване, реших че ми идва Ц, но цял ден нищо, на 28.01 също имах еднократно кафяво. И от там нещо почна да ме човърка. Вчера си направих тест и имаше една въображаема розова черта, направих втори същата работа. Днес сутринта направих трети, същата работа, имах чувството, че въображението ми се цака яко с мен. Та така днес отидох и дадох кръв 😁 това беше най-дългия ден в моя живот, важно е обаче резултата! Сега се моля всичко да е наред и до финал! Утре ще ида при ендото и АГ.
Момичета, аз съм бременна  Green Heart

Скрит текст:

# 463
Честито мила. Стискам палци да е до финал 💝

# 464
Честито Jo Di. Честито, дано е лека и успешна бременност. Стискам палци всичко да е наред до финал.

Аз се записвам с цикъл от днес. Утре съм на ревматолог да видим какво ще ме прави. После и Сенкова същи да си каже думата.

Общи условия

Активация на акаунт