Новата година ще ми донесе дълго чакано дете ! ~бебеправене 410~

• 30 995
  • 747
  •   1
Отговори
# 465
ооо, да... с времето се свиква, не плачеш, не се ядосваш....
Така и не съм свикнала от 4 години

# 466
Йo 🙏🙏❤️❤️❤️

# 467
Jo Di 😍😍😍 Честито, миличка! Нека точицата си стои на топло 9 месеца! Пожелавам ти една прекрасна бременност! ❤️
На момичетата с цикъл, пожелавам много кураж и стискам палци съвсем скоро да се похвалите! 🍀🍀🍀

# 468
  • София
честито Jo Di, стискам палци всичко да е наред!

# 469
Честито, Jo Di! Добре си пуснала прогестерон, но сякаш е нисък? До финал пожелавам!

# 470
Честито Jo Di 🤗❤ Лека бременност и красив финал след 9 месеца 😊

# 471
Благодаря Ви момичета! Манди и според мен е нисък, за това утре при док.

# 472
Честито Jo di, лека бременност до пухкав финал!

# 473
Честито, Jo Di, лека бременност! Всичко ще бъде наред ❤️

# 474
Хехе, Jo Di, честито момиче. Нека това е една от многото чудни новини на които да се радваш тази година.

Shantall, KPP, с нетърпение ще чакам да ни зарадвате и вие скоро.

Аз утре съм на преглед на 12 ден от цикъла и нямам търпение в края на седмицата да си прибера снежинката. Много се вълнувам и гледам да се настройвам положително тези дни преди трансфера. Затова хайде момичета искам да виждам още положителни тестчета! Heartpulse

# 475
Jo Di честито мила, лека бременност, и до финал. 🤗🤗🤗🤗

S.G.C. пожелавам ти успешен трансфер и скоро да ни зарадваш с +
🍀🍀🍀

# 476
Привет момичета
Отскоро членувам тук,случайно еи открих
Влизам в групата плахо и със свито сърце,също с голяма надежда скоро всички ни да видим заветни две черти
От няколко месеца правим опити,от 2 започнах да засичам ову с тестове доколкото мога да им вярвам изобщо
Истината е ,че предния месец имах някакво зацапванв, гинеколожката не вися нищо притеснително в микробиология и цито, обаче същия месец си усетих и овуто с болки които преди не са били
Тя изобщо не го взе под внимание предвид факта,че никога преди бе съм си я усещала, ако съм имала изобщо, че предната все откриваше уж кисти
При последния преглед през декември уж не се видяха такива,дойторката каза да си дадем време и че няколко месеца не са критерии, че има проблем особено при факта,че не съм засичала ову
Стискам си палци (и на вас) да не чакаме дълго и да се сдобием с по едно здраво и пухкаво бебче
Покрай мен всяка се обремени, приятелките ми също,колежки, дори и тези дето не искаха деца...

# 477
Jo Di, честито! Дано всичко е наред до финал и да имаш лека и прекрасна бременност!

Shantall, KPP много се надявам скоро да се похвалите с две чертички за радост на нас всички! 😅 Изби ме на поезия!

На момичетата с МЦ, презаредете сега, нов месец, нова надежда! Вие поне имате МЦ, аз ще трябва да почвам дуфастона пак.. така че винаги може и по-зле.

Redzh Sani, добре дошла и дано скоро видиш двете чертички!

Аз мога да се похваля само с едно добре прекарано спа днес, сняг и хубаво време!  

Още си имам зацапване on and off така да се каже, но с ММ все пак си направихме един опит по-рано, тъй като нещата бяха що годе окей, но след това видях и розова кръв и тотално се филмирах и сега си представям хиляди гадости вместо да си спа. Предния път АГ каза че няма смисъл от изследвания, цитонамазки или преглед - зацапването било от ниския прогестерон и да съм  започнела с дуфастон. Казах й още че изпитвам сухота, но ползваме преферт гел. Нищо не каз . Сега започвам да се чудя, възможно ли е от апликатора да ми дере нещо, да не ми достига количеството гелче или, знам ли вече и аз. Какво бихте ми препоръчали, за да успокоя мястото сега така да се каже или ако сме наранили нещо до се възстанови по-бързо? Проблем ли е ако ползвам басейн през това време? Нямам все още нов час за АГ, а и не съм у дома.. Според вас мога ли да мажа с дефламол? Освен preferr има ли друг baby making friendly лубрикант, който е в по-големи дози? Някоя от вас имала ли е подобен проблем? Чудя се възможно ли е от ниския прогестерон да не се овлажнявам добре и това да е проблема?

В ума си съм на правилното място така да се каже, но тялото ми не стига сякаш до там..💦🫢

Извинявам се за хилядите въпроси, не искам само да се оплаквам, но толкова пъти тук съм научавала повече от където и да е било другаде, че съм сигурна някоя от вас ще да е минала през нещо подобно.

# 478
Jodi Много се радвам, стискам палци за поне 100 утре Simple Smile

Най-много ме е страх от изследването за АМХ, на 40 год кой знае какво ще излезе и ще ме срине психически ... Sad
Пускай изследването, притеснението вече те натоварва психически, а може да се окажат много по-добре, от колкото очакваш нещата. От опит го казвам.

# 479
Lygia, май се повтарям, ама Масло от Вечерна Иглика - ползвах последно на GNC 2x1300, преди това на Хербамедика 4х500. При мен помогна доста за цервикалната слуз. И според съветите тук го пих целия цикъл, без да спирам след О., въпреки че има противоречиви съвети по темата.
Относно Преферта - ако 1 доза не ти стига, според мен се изследвай за вагиноза. С приятелки сме си говорили,че 1 доза е невъзможно да се ползва наведнъж и съм я ползвала на 2-3 пъти.
Иначе има и друг вариант, който не е с апликатори, но не съм го ползвала и не знам как би ставало нанасянето навътре, може би с еднократни спринцовки:
https://remedium.bg/konceive-plyus-lubrikant-za-zachevane-h75-ml-89355/p

Общи условия

Активация на акаунт