Новата година ще ми донесе дълго чакано дете ! ~бебеправене 410~

• 30 998
  • 747
  •   1
Отговори
# 420
Бихте ли погледнали от вчера и от днес теста. Аз съм доста невежа в правенето им.
От снощи:

От днес:

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 13:41 от 🌸 Ismigül Redjeb 🌸

# 421
  • София
Според мен днес ти е пика 🙂 Действайте!!!

# 422
Горния по наситения е от снощи ,днес е по-бледа вече.

# 423
  • София
Горния по наситения е от снощи ,днес е по-бледа вече.
Ох,да,вярно,аз ги гледам обратно.
Снощи ако сте пробвали,стискам палци 🙂

# 424
  • София
Благодаря, подобно. Знаете ли дали е възможно в деня на пикът да е самата овулация и да мине,а гърдите да не са чувствителни изобщо?
Аз лично вече спрях да се ориентирам по гърдите,защото всеки път е различно и само се филмирах…

абсолютно! един месец стават болезнени, друг не... вече не вярвам на симптоми Grinning

# 425
Благодаря, подобно. Знаете ли дали е възможно в деня на пикът да е самата овулация и да мине,а гърдите да не са чувствителни изобщо?
Добре дошла 💕 Ismigül Redjeb🍀
Както са споменали момичетата и при мен е така, един месец имам симптоми друг месец нямам, спрях вече да се филмирам😁

# 426
Здравей и от мен Ismigül 😊 Щом теста от вчера ти е бил най-наситен, значи Овулацията ще настъпи днес или утре. Затова, според мен, действайте и днес!

# 427
През последните дни набързо ви четях, че нямах изобщо време.
Някой ме беше питал защо ММ не е пил добавки и каква е теорията на доктора. Ами да си кажа честно не помня много добре, защото беше преди 5 години, а и аз бях щастлива, че не ни предложи това. Исках да започнем да действаме, а за добавките трябва да се даде време.
Аз се връщам от преглед. Всичко изглежда добре и поне на ехограф не се вижда причина за лекото зацапване 1 до два дни преди цикъл. Ще изследвам прогестерон още този цикъл, а при следващ такъв ще пусна основните хормони + АМХ, цитонамазката и мимробиология. Мисля да повторя и Пролактина за да видя накъде се движи.
Ами това е. Овулацията ще е от дясно този месец. Не че има някакво значение, но ще ми е интересно дали ще я усетя и по кое време. Каня се да си купя и тестове за овулация, ако не отида отново на ехограф около предполагаемата дата.
Щях да забравя. Добре дошла на Ismigül. Пожелавам ти успех още този месец.

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 20:42 от m-angel

# 428
Моят цикъл дойде. Започваме със инсеминациите ние. Достатъчно дълго пробвахме. Дай Боже да не чакаме много до сбъдването на мечтата ни!

Последна редакция: нд, 29 яну 2023, 19:52 от MamaKika

# 429
Момичетата които сте в процедури успех. Много скоро и аз ще знам какво ни предстои. 💜

# 430
Аз имам още 5 дни на депакин и може би седмица до нов МЦ. Не знам кога биха ме извикали на преглед и дали мога да отложа малко трансфера във времето.

# 431
Айде Манди от кога чакам да се похвалиш с две тлъсти чертички!
Стискам ти палци 🤞🙏❤️❤️❤️

# 432
Добро утро, мили момичета,
с пожелания за успешна и усмихната седмица на всички Heart
След 6тия неуспешен месец (отбелязах се с цикъл вчера) е време за по-сериозни мерки.
Репродуктивния, при който ходих още в началото на опитите каза, ако до януари не стане да ходим на по-задълбочени изследвания, въпреки, че нещата изглеждаха добре на пръв поглед.
Ще звънна днес да запазя час и ще ходим да правим цветна снимка, Инхибин +АМХ за мен, както и спермограма по Крюгер за съпруга ми.
Страшно съм тъжна, чувствам се извън строя и неспособна, знам, че годините ми не са малко, но какво съм виновна, че чак сега срещнах любовта на моя живот.
Най-много ме е страх от изследването за АМХ, на 40 год кой знае какво ще излезе и ще ме срине психически ... Sad
Той е малко по-млад от мен, вчера за пръв път се притесни и каза, че преди е имал варикоцеле (знаех и преди), но е уж излекувано.
Аз пък съм убедена, че причината за неуспеха съм аз, въпреки, че ходих на 3 различни лекари, последния репродуктивен и никой не ми намери проблем на първо четене.
Но няма време за губене, всеки месец ми е ценен и няма да чакам и ден повече. Поне да си чуя присъдата и да знам, че вече ми е изтекъл мандата Sad
Дано успея да се стегна и не се разрева в офиса за цирк на всички Sad
На всички чакащи от сърце пожелавам да видят най-голямата си мечта като реалност! Heart

# 433
  • гр. София
Здравей Сиси, включвам се само да кажа, че каквото и да излезе като изследвания, на 40 години все още има шанс за поправка. Поздравления, че сте наясно и знаете че трябва да се обърнете към специалисти. Не губи време и запиши час при репро док, който да ти назначи базовите първоначални изследвания.
Според доста доктори инхибина не е показател вече до такава степен. АМХ също не трябва да те плаши
Включих се, защото съм в подобна възраст и вече две години вървя по пътя, крачка по крачка

Успех и никакви сълзи!

# 434
Ismigül , добре дошла! След този хубав тест за овулация, стискам палци за положителен тест за бременност след 2 седмици.

На всички в процедури или скоро започващи такива - успех Flowers Four Leaf Clover

sisi, не се предавай от рано! Аз една година ревах всеки месец, защото бях убедена, че само заради моите проблеми не стигаме до бременност, оказахме с тежък МФ, така че никога не знаеш къде е проблема предварително. Надявам изследванията и при двамата да са наред и с малко намеса от репродуктивен специалист да се случат скоро нещата!

Общи условия

Активация на акаунт