Новата година ще ми донесе дълго чакано дете ! ~бебеправене 410~

• 30 623
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
  • София
аз съм пас

Скрит текст:

# 481
аз съм пас

Скрит текст:
Шантал, прегръщам те Heart

Просто този месец не е нашия месец.

# 482
  • София
аз все още имам ден до цикъл, но както казах и вчера вече свикнах със самотните черти.
нямам никакви симптоми на нищо - само ми се спи зверски от няколко дена

# 483
Ейй Шантал така се надявах за теб 😕 Изпращам ти позитивна енергия за следващия месец ❤

# 484
Ех, shantall, прегръщам те, и с нови сили и кураж да продължите смело напред. Heart

# 485
Йо, честито и лека до финал. 🙏
Шантал,аз като имах биохимична бременност,Лейди и Клиър тест отчетоха съвсем ясна много бледа черта ,а на Престо нищо нямаше. Недей губи надежда а опитай с Клиър или Лейди.

Моя пик беше в Събота ,опитвахме доста от Сряда вечерта всеки ден до Неделя. Знам че е много рано за каквото и да е било,но и аз имам придърпвания ту в ляво ту в дясно и течение водното като вода. Гърдите понняога са чувствителни на допир,но като цяло се чувствам странно. Все пак не тая надежди ,защото накрая е съсипващо ,но вече и аз гледам да не плача. ♥️🙏

# 486
Shantall прегръдки! Ще стане!

HappyHeartbeat - благодаря за съвета. Може да пробвам да дам още един шанс на вечерната иглика. Струва ми се нещо не се разбра с корема ми, но пих само една-две таблетки и може да е било просто лошо съвпадение.

# 487
  • София
Благодаря ви момичета! Признавам разочароващо е - хем бяха два фоликула от ляво, хем и гелчето ползвахме, нацелихме всички дни и нищо.... но явно вече съм претръпнала пред неуспехите.

# 488
Благодаря ви момичета! Признавам разочароващо е - хем бяха два фоликула от ляво, хем и гелчето ползвахме, нацелихме всички дни и нищо.... но явно вече съм претръпнала пред неуспехите.
Шантал и аз бях с ову, уж уцелен ден плюс гел..

# 489
Според вас 10 дни след овулацията дали би отчел? Усетих я в Неделя на 29.01. ако на 8.02 направя тест дали би ми показало. Мъжът ми е по-нетърпелив и от мене ,само ме бута- "Исми,хайде кога най-рано" Исми, да купя ли тест да имаш". Нетърпелив е много,та заради него си мисля 10dpo да направя един. 😍

# 490
Според вас 10 дни след овулацията дали би отчел? Усетих я в Неделя на 29.01. ако на 8.02 направя тест дали би ми показало. Мъжът ми е по-нетърпелив и от мене ,само ме бута- "Исми,хайде кога най-рано" Исми, да купя ли тест да имаш". Нетърпелив е много,та заради него си мисля 10dpo да направя един. 😍
Дали би отчел какво
Ако е за ову късно е вече за тест, за бременност ми се струва рано все още
Желая ви късмет, дано видиш 2чертички
Стискам палци

# 491
  • София
по принцип не съм фен на предварителното тестване, след двете биохимични го разбрах - бледата черта дава надежда за бременност, а всъщност такава няма... разочарованието е по-голямо. Да нетърпеливи сме втората половина от цикъла да разберем станало ли е или не, но само си вредим с това. Мое мнение.

# 492
Shantall,аз търпение имам ,но той няма и само ме бута. Честит първи сняг на Айтос , Бургас и Варна. Бъдете здрави и благословени ако има момичета от тук.🤣🤍
Едно заглавие да дам и аз за тема - Пухкав сняг навънка заваля ,а аз с трепет виждам на теста втората черта.

# 493
Включвам се пак заради Jo Di тъкмо бях те прочела като писа за отрицателния тест и си вика Ехх, та сега много ме зарадва!!! Стискам силно палци всичко да е наред и за успешен финал! 🍀🍀🍀
Шантал не исках да пиша преди, за да не те филмирам от рано, но като писа, че имаш болки не трябва да отлагате опит. Боляло те е доста, защото фоликулите са били два, но точно тогава си трябва действане. Когато вече не те боли, те са се спукали и шанса намалява. Все пак сперматозоидите имат път да изминат и по тази причина трябва да са там и да чакат в готовност в момента на пукането. Успех следващия път 🍀

# 494
  • София
AlisonParker, ние затова бяхме действали предните дни, ясно ми, че им трябва време, но с толкова силна болка не виждам как може да имаш желание за действие, аз едвам седях на едно място.

Иначе достатъчно гадно се чувствах,че отложихме срядата, но бяхме заложили материал петък, събота и понеделник. Сега не ми е гадно за отрицателният тест, а че не сме положили достатъчно усилия.

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 10:53 от shantall

Общи условия

Активация на акаунт