Новата година ще ми донесе дълго чакано дете ! ~бебеправене 410~

• 30 553
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Казанлък(Бургас)
Включвам се с леко закъснение, за да честитя на Jasmin .
Честит рожден ден, Жасминче! Желая ти много здраве, усмивки, любов! Лека бременност и пухкаво здраво момченце на финала! Много се радвам за теб! 😘
Water_nymph помня те! 😉Целувки на Румен. Нека скоро да стане батко!

Светослава, аз нямам проблем да споделя, ама после имам чувството, че почват да ме гледат съжалително, не ми е приятно. Обикновенно казвам, че се наслаждаваме на процеса.

Точно щях да предложа да споделиш с приятелите/гостите, за да проявят такт. Но и съжалителните погледи са доста неприятни.😔 Прегръщам те и ти желая сили и вяра. Опитай се да се насладиш на сегашния момент. И на бременните не им е лесно - гадене, не могат да пият по коктейл в петък вечер, подуват им се краката, знаят всички тоалетни в района, имат газове, не могат да спят нощем... Живей днес и сега! Усмихвай се и знай, че твоето бебе ще се появи. Но ти си го казала прекрасно: "Наслаждавам се на процеса"😍

# 76
  • София
yanac, нямам проблем - ще изтърпя всичко, то само да дойде Grinning

# 77
Момичета.. да ви дам малко вдъхновение. В събота си изплаках очите... Чух за поредното бебе в семейството. Ама рев да видите, даже мъжа ми излезе да се разхожда, защото не бях приятна гледка. В неделя имах плюс тест. Нещата могат да се променят буквално от днес за утре. Изпращам на всички ви положителни емоции, сила, вяра и бебета ❤️❤️❤️

Искам да питам дали случайно някой може да ми помогне с информация мога ли да го пия това чудо? Омега, 3,6,9.. знам, че имаше нещо, чела съм... но не помня. Прикачвам снимка. Благодаря предварително 😇

# 78
shnatall и всички останали - ще дойдат и вашите бебчета, сигурна съм! Flowers Four Leaf Clover

Относно споделянето за проблемите - бях казала на близките ни приятели, че имаме проблеми, че се налага инвитро. В един момент ми омръзна от подмятанията, че ни е "време" и реших да съм директна. Да, имаше съжаление и всякакви реакции от тези, които забременяха преди мен. Една приятелка ме пита "нали не ми се сърдиш, че съм бременна", друга плака, защото ѝ беше гузно, че опитват от  по-малко време, а вече се е получило. Донякъде ми беше неприятно от тези реакции, защото не искам да се чувстват виновни, затова че нямат репродуктивни проблеми, но пък от друга страна бяха доказателство, че тези хора държат на мен и преживяват трудностите с мен.

Аз минавам основно да се оплача... Записах си час при репродуктивната и при гастроентеролог аз следващите седмици, изготвих си един дълъг списък с изследвания, които искам да пусна преди да пристъпим към опити и започнах съвсем да се надъхвам, че влизам в боя отново. И се оказа, че трябва да правят операция на тестиса на малкия. Сърцето ми е свито на топка. Знам, че имаше такава възможност, ако не израсте проблема, но се надявах да не стигаме до там. Та, ще си мина прегледите, но вероятно следващия месец ще се концетрирам върху грижите за него и се надявам всичко при него да мине леко, да се възстанови бързо, а след това ще се мъчим да го правим батко.

# 79
Ох момичета, това за споделянето... През тези 2 години съм чувала какво ли не. Че немога да имам дете, защо ни се налага инвитро като веднъж съм забременяла... Че съм била завидяла на други, че те имат бебе и др подобни... Спестявам информация на близките си, но има моменти в които ми се къса сърцето.
Просто хората не знаят всичко през какво съм минала и продължавам. А когато резултати излязоха, че проблема е в имунната система още повече ми е гадно, защото без помощ не мога да задържа бебето и да забременея...
Но стискам зъби и гледам да мисля положително, че терапията ще даде резултат. 🙂

# 80
Съжалявам, момичета за неприятните емоции...напълно ви разбирам и много ви прегръщам! ❤️❤️❤️
Аз преди 2 дни бях по спешност на невролог, естествено бях 12 часа на работа, но поне болницата е до нас. Бях много зле, непоносимо главоболие, болки във врата, рамото. Последва изтръпване на лявата половина на тялото. Невроложката я притесни изтръпването на лицето, едната половина. Другата седмица съм на ЯМР, за да отхвърлим вероятен микро инсулт. След две седмици съм и на ревматолог, заради автоимунно заболяване, което откриха Калчев и Тончев. Честно казано тези прегледи не ме тревожа, само за положителен трансфер се моля 🙏
Успех на всички! Много се радвам, че старите муцунки се връщат за второ/трето и ще съм супер щастлива да бременеем заедно! Всичките ви помня🥰😍
Жасминче, честито и лека бременност! ❤️

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 17:19 от Kactus

# 81
Кактусче съжалявам миличка. Всичко което си преживяла в един момент ти дава отражение. 😢 Прегръщам те и знай, че ние сме с теб тук. Макар и виртуално. 😘💓 Не искам да те плаша излишно, но мама беше със същите симптоми когато получи инсулт. Как си днес? В болницата ли си?

# 82
Кактусче ,и аз съм със същият проблем , нечувствителна лява половина на тялото и лицето.
Стискам палци при теб да отшуми!

# 83
Благодаря много за подкрепата! За сега болките са поносими, ако се влоша, трябва да отида пак в болницата. Дори утре смятам да изкарам още едно дежурство, просто няма да се натоварвам прекалено. ❤️

# 84
Kactus, лисичке - силно стискаме палци всичко това да отшуми бързо и причината да е възможно най-безобидната! Прегръдки!!! Heart

# 85
Какво става бе момичета 😂 Кактусче , Лисичке
Аз съм с изтръпване от дясно, вие от ляво ..Как започваме тази година..🧐
Аз вчера бях на Кат на глава, и няма нищо.Казаха, че съм добре с главата 😂..Сега невролога иска ЯМР другата седмица 🤦...
А аз нямам болки никакви.
Стискам ви палци скоро да мине, защото знам колко е гадно 🤗❤️

# 86
  • София
Оздравявайте бързо момичета!

# 87
Моето е отдавна и не минава,така си остана.

# 88
Моето е отдавна и не минава,така си остана.
А невролог посети ли ?
Една позната ми каза, че и ставало така при силен стрес или напрежение.Съответно са и изписали силни успокоителни, още преди да навърши 30г. 🫣
А при мен интересното е, че нямам реална причина за изтръпването.Нито напрежение, нито стрес, нито нищо..
Сега невролога ми иска да прави всевъзможни изследвания, за да открие евентуално причина 🤷

# 89
  • София
една колежка преди време й беше станало нещо подобно - пареза на нерв, мина много бавно, но се възстанови напълно, цялата й половина на лицето беше обездвижена.

Общи условия

Активация на акаунт