Интимност

• 15 953
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Браво, това си е направо голяма крачка! Продължавай така и ще става все по-лесно.

# 61
  • Somewhere beyond the moon and stars
Не е нищо, с което да не можеш да се справиш, нито трябва да се отказваш от брака и мъжа ти.
Изтръпвам от идеята за пълна упойка, а ти си минала успешно и през това.

Първо с малки крачки, а после с по-големи.

# 62
  • Great Britain
Здравейте, благодаря, че се включихте. Мисля, че всичко идва от детството, постоянно ни се "набиваше в главите", колко е лошо да се прави секс и колко е ужасяващо раждането. Раждах секцио, с пълна упойка. Съпругът ми е доста "безсрамен" човек, няма проблем да е гол, няма проблем и да ми каже какво иска, или да опита. Но. Тук идва но-то, аз "режа" всеки негов опит незнам защо. До сега никога не ме е виждал чисто гола, тук от вас събрах малко "кураж" и оставих вратата на банята докато се къпя. За пръв път ме видя, но с разговорите изобщо още ме няма, просто забивам. Все пак мисля, че имам макар и малък напредък.
Много странно, как така съпруга ти не те е виждал чисто гола?

# 63
Следващия път се изкъпете заедно

# 64
А как направихте бебето?

# 65
А как направихте бебето?
На тъмно

# 66
За мен темата е пързалка.

# 67
За мен темата е пързалка.
И аз така мисля след последните детайли.

# 68
За първи път чувам, че съпруга трябва да каже на мъжа си да правят секс. Да сте гаджета и да трябва да се каните по къщите - ОК. Ама като сте го дакарали до едно легло вече, защо ви е да говорите. Гушкаш го, почваш да го целуваш и човека вече е наясно накъде отиват нещата. Оргазъм (какъвто и да е) получавала ли си?

# 69
То пък щото чудо нечувано да кажеш
Rolling Eyes

# 70
Хора, които не са живели в такива семейства не могат да го разберат това. Нещо, което ти е набивано, че е срамно, неморално и пр. и пр. Сдухва се човек, комплекси. Отнема време да го преодолее, и да приеме за нормално. Авторката е време да се отърси.

# 71
Такова пуританско мислене беше преобладаващо преди 40-50+ години. Щом си толкова млада, значи и родителите са млади. Такава атмосфера и възпитание, странно.

# 72
  • София
Не знам защо е толкова чудно за някои хора, че има такива, които са възпитавани, че сексът е срамен. Една от най-близките ми приятелки е от тип семейство, в което за такива отношения не се говори, приемат се точно за срамни, грешни дори бих казала. Израснала е без баща, майката е възрастна. И да, много осакатяващи са тези възгледи. За нея и семейство й обаче са нормални и за нея е напълно в реда на нещата да е на 30г. и дори да не е целувала мъж (за повече дори не се коментира).
Да не говорим, че темите за сексуалността, фантазии, желания са все още табу колкото и разкрепостени да има, и колкото повече да се говори за тях. Сериали тип "Сексът и градът" и филми от рода на "50 нюанса" не случайно са бум и стават всякакви боксофиси и прочие (както и различна литература).

Авторката единствено може да продължава малко по малко да прави крачки към отпускане. Ако ще и 1-2 чаши вино за отпускане. Или да организира уикенд с мъжа си двамата някъде. Да създаде атмосфера. Има места с вани/джакузита в стаята, приглушена светлина, лека музика, все неща, които да предразполагат. Без телефони, телевизори, разсейващи неща. И най-важното е начина на мислене. Все пак не е да става на въпрос за някой непознат хванат от улицата, а собственият й мъж, с който имат дете.

# 73
  • out of space
Има места с вани/джакузита в стаята, приглушена светлина, лека музика, все неща, които да предразполагат. Без телефони, телевизори, разсейващи неща.

Припаднах, повърнах и направо си заспах. Може и не в този ред.

Музика, светлина....направо шоуто във Велико Търново или Царския дворец. При финанси- Пеещите фонтани.

Секс се прави, заради самия секс, а не щото си ял коприва, стриди или гаджето е сложило бельо с пингвини.

# 74
JayRay, о не, има хора възпитани сигурно, че секса е нещо лошо.
Та затова не вярвам, че баш такъв човек, който уж го е срам, мъжът и не я виждал гола, е намерила мъж, който да се ожени за нея.
Не вярвам мъж да вземе такава скука за жена.
Затова лъже. Такива жени се крият в себе си и странят от връзките.

Общи условия

Активация на акаунт