Интимност

• 15 767
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Една буква си изпуснал.

# 226
Да се връщам ли да чета или ме пързаляш?

Имам садистична идея.
Да те вържа и да наредя цялото лего сам пред очите ти!

# 227
  • София
Далече, далече….

# 228
Хапчетата, хапчетатаааааа... Кой скри хапчетата?

# 229
Вадя ги веднага. Per os или в инфузионна форма ги предпочитате.

# 230
Дай две, и едно за в къщи.
Няма значение какви са, само да не са свещички.

# 231
Ноу мърси, значи ако примерно гледате филм, и жена ти започне да те пипа, и ти бръкне в гащите, и ти каже, "леле, как искам да ми го вкараш сега", ти ще я бутнеш на пода с един ритник, ще кажеш "махни се от мен, скочубро", бидейки осъзнал в този момент каква нестойностна жена си си взел, ще се прекръстиш, ще й събереш багажа, и ще пиеш една светена вода от облекчение, че си се отървал? Joy

Ситуацията която описа не ми се случвала по начина по който го описваш. По-скоро е ставало без думи. Отказвал съм няколко пъти на много настоятелни дами, ако това е, това което искаш да знаеш. И да, по тази причина е, не ми е било интересно да се занимавам с такива жени. Може би след още 20 години ще съжалявам за това, че не съм се възползвал, но към настоящия момент си мисля, че не няма смисъл да си поредната бройка на някаква, която я знаеш, че е скучубра.

# 232
No-mercy, чини ми се, че не само си назад с жените, но и с книгите. Наваксвай, но в обратния ред, като започнеш от тази
https://chitanka.info/text/14730-aleksis-zorbas/6

# 233
  • Далечният изток
В ситуацията, за която те питат, въпросът е за "жена ти", а не просто за някоя си жена, затова не ти се е случвала. Няма и да ти се случи, споко.
Тези много настоятелните колко пък да са били настоятелни, щом не са ти бъркали в гащите?! Grinning
Ти ли разправяше, че за жените сексът бил насилие? За жените или за теб, Ноу мърси?! Така като те чета... имаш някакъв страх от жени.

# 234
  • Пловдив
No-mercy, чини ми се, че не само си назад с жените, но и с книгите. Наваксвай, но в обратния ред, като започнеш от тази
https://chitanka.info/text/14730-aleksis-zorbas/6

Една от големите книги на 20-ти век. Велика! И филмът е супер, Антъни Куин все пак.

# 235
ММ винаги е приятно изненадан когато аз започна или както пишеше по-горе "му бръкна в гащите, хвана го за члена и му прошепна, че искам да ми го вкара".

Доста се измести темата.

# 236
  • София
Скрит текст:
Ноу мърси, значи ако примерно гледате филм, и жена ти започне да те пипа, и ти бръкне в гащите, и ти каже, "леле, как искам да ми го вкараш сега", ти ще я бутнеш на пода с един ритник, ще кажеш "махни се от мен, скочубро", бидейки осъзнал в този момент каква нестойностна жена си си взел, ще се прекръстиш, ще й събереш багажа, и ще пиеш една светена вода от облекчение, че си се отървал? Joy

Ситуацията която описа не ми се случвала по начина по който го описваш. По-скоро е ставало без думи. Отказвал съм няколко пъти на много настоятелни дами, ако това е, това което искаш да знаеш. И да, по тази причина е, не ми е било интересно да се занимавам с такива жени. Може би след още 20 години ще съжалявам за това, че не съм се възползвал, но към настоящия момент си мисля,
че не няма смисъл да си поредната бройка на някаква, която я знаеш, че е скучубра.

Пък после сексът за жените бил насилие Joy И да, както каза Аида, въпросът беше за жена ти.

# 237
Жена му с чехъла в ръка: "Изхвърли боклука, че като мана та прибия!".

# 238
Тиганът върши по-добра работа

# 239
Жена му с чехъла в ръка: "Изхвърли боклука, че като мана та прибия!".
Тц. Ши го изнасили.

Общи условия

Активация на акаунт