Таро отговори на поставени от вас въпроси

• 23 924
  • 384
  •   1
Отговори
# 210
Относно удовлетворението... Аз си обичам работата, но преди ми беше доста по-вълнуващо, а сега гледам на нея по-скоро като на поредното добре направено нещо... Без да уточнявам сферата... Т.е. явно удовлетворението изчезва с опита/времето. Тъжно, но някак.. явно до това води монотонността :/

# 211
Скрит текст:
Възможно е да имаш пътуване или поне ще си в тази енергия да имаш желанието за това.
Виждат се взаимоотношения от рода на писмена комуникация, откровени разговори или изясняване на ситуация, която ти е носила някаква чувственост и опиянение с даден мъж. Морални теми ще са на дневен ред през този един месец, възможни са заблуди в отношенията, илюзии, ще си въобразяваш че отношенията, в които си са дълбоки, но те всъщност да не са.. вижда се и прикрит човек, който може да те ухажва, но реално намеренията му ще се скрити зад маска.
Ще имаш очаквания, но те няма да се оправдаят.

Благодаря! Flowers Hibiscus
Да, определено имам желание за пътуване, защото тук нещата не вървят, но реално възможност не виждам за това.
Вярно е и това с дадения мъж. Изясних си преди време ситуацията и като цяло нещата вече са в миналото.
Моралните теми не знам как точно да го разбирам. Може би е в по-общ контекст, не любовен?
За останалото ще дам обратна връзка, към момента няма мнителен ухажор или любовни илюзии (те си останаха в миналото).

# 212
Скрит текст:
Възможно е да имаш пътуване или поне ще си в тази енергия да имаш желанието за това.
Виждат се взаимоотношения от рода на писмена комуникация, откровени разговори или изясняване на ситуация, която ти е носила някаква чувственост и опиянение с даден мъж. Морални теми ще са на дневен ред през този един месец, възможни са заблуди в отношенията, илюзии, ще си въобразяваш че отношенията, в които си са дълбоки, но те всъщност да не са.. вижда се и прикрит човек, който може да те ухажва, но реално намеренията му ще се скрити зад маска.
Ще имаш очаквания, но те няма да се оправдаят.

Благодаря! Flowers Hibiscus
Да, определено имам желание за пътуване, защото тук нещата не вървят, но реално възможност не виждам за това.
Вярно е и това с дадения мъж. Изясних си преди време ситуацията и като цяло нещата вече са в миналото.
Моралните теми не знам как точно да го разбирам. Може би е в по-общ контекст, не любовен?
За останалото ще дам обратна връзка, към момента няма мнителен ухажор или любовни илюзии (те си останаха в миналото).

Да, не съм разчела правилно нещата май, в смисъл такъв защо разтълкувах подредбата като да си в отношения с някого сега, не знам...
 В такъв случай картата на Жреца, символизиращ тези морални теми, за които ти говоря, вероятно ще дава индикациите за наличието на уроци, които ще си вадиш от случилото се в миналото във връзката ти с конкретния човек вероятно...но пък ти каза че вече си го забравила...
Или пък да предстои да срещнеш някого до месец и затова да са се показали въпросните карти за този ухажор...
А как ме е яд че съм пропуснала точно на теб да си прикача снимка от подредбата на картите ти, щеше да ми полезно да видя къде греша..

# 213
Щях да кажа ако имаш снимка можеш направо да я качиш и ще ги доразтълкуваме докрай Laughing
Ама щом е имало Жрец значи сигурно става въпрос за това че тъпана се оказа че е обвързан.
В такъв случай може би картите са говорели само за тази вече минала "находка" освен ако не се очаква пак да се натреса на някой търсещ да кръшка Tired Face
Ще пиша при всеки случай ако се появи някой.

# 214

Здравей mimChoo,
Със закъснение пиша, за което ще извиняваш...Но нека видим какво ще покажат картите за 3 месеца напред...
Човекът смята, че нещата са приключили между вас или поне в мислите и действията си желае да е така . Знае, че ти го чакаш, но те вижда и в някакво колебание по даден въпрос. Вижда те като една тайна и мъдра жена, възможно е картата да показва тайна връзка между вас и някой от вас да обвързан . Има чувства към теб, но се опитва да ги потушава, защото му липсва стабилността във взаимоотношенията ви и невъзможността за близка физическа връзка и ако сте в тройни конфигурации и той е обвързан с друга постоянна партньорка до три месеца погледът му ще е обърнат към нея. Но ако няма такова нещо при него да е в постоянни взаимоотношения то по отношение на теб действията му ще са свързани с опити за бягство от ревност породена в него по отношение на теб, особено ако ти имаш постоянен партньор. Но дори да сте сами и двамата и да нямате други партньори не виждам да те потърси до 3 месеца.
Ще те помоля за обратна връзка за тълкуването ми дали съм хванала правилно енергията. Ако не желаеш тук, то на лични пиши.

# 215
Благодаря ! Не съм сигурна, в какви отношения е понеже го накарах да ме блокира и да спре тази агония и неяснота.
Може би някаква част от мен се надяваше да ме потърси и да има развитие , но ще трябва да се примиря, че това е края.
Благодаря още веднъж .

# 216
Здравейте,

Ако позволите да задам своя въпрос, то той би бил такъв: Ще забременея ли до края на тази година?  По естествен път или чрез асистирана репродукция?

# 217
Само да попитам, синът ми, ще се дипломира ли тази година!?

# 218
Благодаря

# 219
# 220
# 221
  • там, където ми харесва
Здравейте, въпросът ми е: Ще възобновим ли отношенията си до 1 месец с Х?

# 222
Здравейте, искам да попитам дали ще забременея до края на годината. Благодаря предварително.

# 223
Betti9
Бъди решителна и постоянна в действията си към него, стабилна, отговорна, работи върху това да осигуриш стабилност между вас, полагай усилия, появи грижи за осъществяването на по-близките отношения.
Също така се фокусирай и върху осигуряването на ред и стабилност в ежедневието ти и в работата ти.

До диди_т
Причината да се отдалечи толкова е че в миналото е имало някакви трудности в комуникацията ви, някой е наранил другия с нещо, в някакъв скандал вероятно, който е оставил отпечатък . Освен това има стремеж в него да остане сам със себе си на някакво ниво. Преживява някаква криза, но тя ще отмине до края на годината и всичко ще се оправи между вас.Blush
Като съвет как да действаш, какво да направиш, за да се подобрят нещата, картите казват, че трябва да си спокойна, уравновесена, нежна, отдадена и грижовна, мила, красива, внимателна и по-сексуално насочена към него, заложи на обмена на сексуална и сърдечна енергия между вас, на щастието и радостта в отношенията ви, на неща които в миналото сте правили и са ви носили радост, т.е. в началото, когато сте се запознали, един вид се преоткрийте сега....

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 13:19 от Силфида

# 224
Здравейте,казвам се Марианна и от няколко години живеем в София на квартира с моят съпруг и син.И въпроса който искам да задам е."Ще се сдобием ли с така мечтаният наш дом в столицата"?Обмисляме вариант кредит за жилище.Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт