Отговори
# 120
# 121
Твърди се, че днес със сигурност вече продължават снимките на "Казвам се Фара". Като гледам обаче Демет продължава да е на вълна трагедията, която ги сполетя. Опитва се да помогне с каквото може, като за поредна година по повод рождения ѝ ден, вместо подаръци, откриват кампания за дарения на нейно име. Благодари от сърце на спасителите на терен. Търсят подслон за домашните животинки, останали на улицата и т.н. Нарочно не качвам включванията ѝ по темата, защото бяха стотици...

От журналиста Оркун Юн: Безкрайни благодарности

Докато седях вкъщи и разговарях с приятели, които са в района на земетресението, научих, че има много спешна нужда от преносими тоалетни. „Регионът има нужда от преносими тоалетни. Има ли фирма, която да ги достави“, написах в социалните си мрежи.

Първият отговор дойде от Демет Йоздемир, която знам, че помага усилено още от самото начало... Благодарение на контактите, които ми даде, аз и приятелите ми завършихме успешно своята мисия.

Така или иначе щях да благодаря на Демет от името на всички за това, което прави, но предвид ценната помощ, която ни оказа, бих искал лично да ѝ изкажа безкрайни благодарности.

В същия дух на похвали, вчера имаше включване от фотографката на наградите в Саудитска Арабия.

Написала е, че е получила купища въпроси относно Демет - била очарователна Purple Heart

# 122
Fox пуснаха стори с новата дата за премиерата на Фарах - 1 март

# 123
Здравейте Purple Heart
Имаме дата Blush
1 епизод на "Казвам се Фара" ще се излъчи по FOX на 1 март 2023 година, сряда
Blush

# 124
# 125
Нека и така да го има видеото:

Растин съобщава, че е приключил със снимките на 1 ЕП.

Майка му пък пуска снимки от сценария на 3 ЕП.

Да видим дали ще се запази датата на премиерата, предвид настоящата ситуация... Rolling Eyes

# 126
Adım Farah 1. Bölüm 2. Fragmanı

==============

Последна редакция: вт, 21 фев 2023, 22:50 от Florale

# 127
Превод на фрага:

Тахир: - Как се казваш?
Фара: - Казвам се Фара.
Тахир: - Ако кажеш на някой друг, тогава вече няма да можеш да предпазиш нито себе си, нито сина си. Повече никога няма да проявя такава милост.
Фара: - С мен прави каквото искаш, но не докосвай сина ми!
Керимшах: - Мамо, има човек в стаята!
Фара: - Керим!
Тахир: - Какво му има на сина ти? Защо е така?
Фара: - Имунната му система не работи, така е по рождение.
Керимшах: - Какво иска баткото от тебе?
Фара: - Трябва да си тръгнем, но трябва да побързаме.
Тахир: - Постави сина си в опасност.
Глас: - Захвърлили са детето в гората.
Фара: - Къде е синът ми, къде е!
Тахир: - Последна спирка.
Керимшах: - Мамо, дишай.
Фара: - Керим...
Керимшах: - Мамо...
Тахир: - Съдбата те притиска по някакъв начин, не мислиш ли?

Бол шанс на сериала! Не знам как Демет успява винаги да се надскочи Hands Clap Акцентът, с който говори, химията с Енгин, екшънът, който ни очаква... дано пътят им е отворен Flowers Four Leaf Clover

# 128
Успех на сериала!
Ние ще го гледаме.

Скрит текст:
Dilshod Khudayorov, Узбекистан, май и той гледа турски сериали
"Girl - impression ",15x20, oil on canvas, 2023

# 129
Здравейте, момичета!
Ето ви трейлър към първи епизод с надписи на български.
Барисеа (която превежда всичко с Енгин Акюрек) ще превежда сериите на "Казвам се Фара"  - надяваме се, както обикновено, това да става много бързо.
https://www.vbox7.com/play:4677110ad9
или:
https://videa.hu/videok/film-animacio/21.02.2023-1-.mov-Rl1tRGrzrY3gwZ7M
или:
https://archive.org/details/21.02.2023-1_202302
или:
https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239490%2F5939ff06df8466e0a1

# 130
Здравей, Burkina! Сърдечни благодарности и поздрави за теб, Барисеа и всички момичета на Енгин! Flowers Hibiscus
Нямаме търпение да започваме вече!

# 131
И аз се присъединявам към благодарностите за превода Green Heart Много ми харесва уважението между феновете на Енгин и Демет както на местно, така и на международно ниво (пу, да не са ни уроки Stuck Out Tongue Winking Eye) - дано все така да продължаваме, защото мисля, че и двамата го заслужават Hands V

Обратното броене започна:

Другата седмица, живот и здраве ще ги видим в действие Heart Eyes

П.С. Отсега предчувствам, че героят на Тахир ще ми е слабост Sunglasses

# 132

Благодаря за преводите Purple Heart

Енгин и Демет са много убедителни с играта си. И двамата се раздават.
Настръхнах от приспивната песен, която пее Фара...
 А колко нежно Тахир ѝ казва: "ти плачеш"..."не плача"..."плачеш"...
Много силен заряд в тази сцена, и двамата са върховни!  Hands Clap

https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239477%2F224bc295 … pl_wall_223680451

Последна редакция: ср, 22 фев 2023, 17:20 от Lilims

# 133
И докато сме на вълна Фара, да не забравим да честитим 41-вия рожден ден на Буура Гюлсой Birthday Да е жив и здрав! Бяха страхотни с Демет като Илкин и Толга Heart Eyes Неслучайно се задържаха 155 дни в топ 10 на турското Дисни Hands Clap

# 134
И аз се присъединявам към благодарностите за превода Green Heart Много ми харесва уважението между феновете на Енгин и Демет както на местно, така и на международно ниво (пу, да не са ни уроки Stuck Out Tongue Winking Eye) - дано все така да продължаваме, защото мисля, че и двамата го заслужават Hands V

И аз се надявам и вярвам, че всички фенове заедно, в мир и любов Laughing ще гледаме един много успешен, вълнуващ сериал.  Няма какво да делим, нека се радваме и ценим по достойнство играта на големи майстори и да се надяваме, че сценарият, режисурата, зрителското отношение и всичко останало ще бъдат на тяхното ниво.

С Мариана ще имаме грижата да слагаме тук (ако не възразявате) всички линкове към преводите веднага, след като са готови.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 05:14 от Burkina

Общи условия

Активация на акаунт